Webinar: Jordanië

Dinsdag 1 juni om 19.30 uur

Ieder jaar houden we presentaties waarbij we met veel plezier vertellen over onze bestemmingen. Om je tijdens de huidige maatregelen te kunnen blijven helpen met het plannen van je reis, geven we gratis webinars, ofwel: online presentaties!

Op rondreis door Jordanië: wij geven je tips en advies
In Jordanië maak je kennis met de Arabische wereld, prachtige woestijnvlakten met rode rotsen, indrukwekkende archeologische opgravingen en de vriendelijke bevolking. Jordanië is een zonnig land vol met verrassende bezienswaardigheden. Tijdens de online presentatie neemt reisspecialist Els je onder andere mee naar Petra, de Dode Zee en de prachtige golf bij Aqaba.

Meer weten over onze verschillende groepsreizen naar Jordanië, de highlights en nuttige reistips ontvangen? Meld je hieronder dan snel aan voor deze informatieve webinar.

↦ Datum: dinsdag 1 juni 2021
↦ Tijd: 19.30 uur (de webinar duurt ongeveer 30 minuten)
↦ Presentator: Reisspecialist Els

Wat is een webinar?

Een webinar is een online presentatie die je gemakkelijk kunt volgen vanaf je eigen computer of tablet. Tijdens deze webinar krijg je niet alleen tips en advies over onze reizen, maar we geven je ook achtergrondinformatie over het land. Natuurlijk vertellen we je ook wat wij doen om je reis extra speciaal te maken.

Hoe werkt het?

Meld je via onderstaand formulier gratis aan en ontvang een bevestigingsmail met instructies. Je hebt geen camera of microfoon nodig, wij kunnen je niet zien of horen. Jij ons natuurlijk wel! Tijdens de presentatie krijg je de kans om al je reisvragen te stellen via een chat.

Webinar Jordanië

Uur Naam Beschikbaar
19:30 - 20:00 Webinar Jordanië 151 / 200
Vul alsjeblieft alle verplichte velden correct in.
Gelieve minstens 1 presentatie aan te vinken.
Er is een fout opgetreden.

Bedankt voor je aanmelding

Hartelijk dank voor je inschrijving.

Misschien ook interessant voor jou:

Ben je bezig met het plannen van jouw reis, heb je jouw reis net geboekt of wil je gewoon meer weten over een specifiek continent of land? Neem deel aan een webinar! Iedere week staat er een nieuw land in de spotlight. Klik op onderstaande link voor meer informatie en om je aan te melden. 

Staat jouw bestemming er nog niet tussen? Binnenkort voegen wij meer presentaties toe. Wil je een eerdere webinar terugkijken, klik dan hier.