Waarom Koning Aap?

1. Deskundige reisbegeleiding

Koning Aap stelt hoge eisen aan de Nederlandstalige reisbegeleiding. Ruime reiservaring en ervaring in het omgaan met groepen zijn belangrijke criteria bij de selectie.

2. Vooraf informatie over je reisgezelschap

Je kunt voor alle reizen waarvan het vertrek is gegarandeerd zien hoe de groep is opgebouwd. Zo krijg je vooraf een beter beeld van je (potentiële) reisgezelschap.

3. Korting voor trouwe klanten

Reizigers die de afgelopen 5 jaar al een keer met Koning Aap op pad zijn geweest en opnieuw boeken, belonen we graag met een korting van € 35,- per persoon. En natuurlijk beloven we opnieuw dat de reis een onvergetelijke ervaring zal worden!

4. Hoge klantenwaardering

De grote tevredenheid van onze reizigers blijkt uit de toegestuurde evaluatieformulieren na de reis. Hierin werd onze organisatie afgelopen jaar wederom beloond met een gemiddeld rapportcijfer van een 8! Een prima resultaat, wat we dit jaar natuurlijk willen proberen te overtreffen.

5. Kennis en ervaring; onze kracht

Ons reisaanbod wordt samengesteld door een team van deskundigen, die alle landen zelf hebben bezocht en de routes door en door kennen. Ons verkoopteam is deskundig opgeleid en kent ook veel bestemmingen uit eigen ervaring. Verder wordt de informatie in de rubriek 'uitgebreide reisinformatie' op onze website verzorgd door Informatie Verre Reizen, een uitgever die al jarenlang toonaangevende reisinformatie uitbrengt, zoals de 'Te Gast In' boekjes. Koning Aap beschikt over een uitgebreid wereldwijd netwerk van betrouwbare agenten. Zij weten de mooiste plekken te vinden, zorgen voor goede hotels en vervoer. Ook vormen zij een uitstekende back-up in het uitzonderlijke geval dat er iets mis gaat.

6. Korting voor groepen

Boek je met minimaal 6 personen op één van onze groepsreizen, dan ontvang je een extra korting van € 25,- per persoon!
Deze korting is niet geldig op onze familiereizen.

7. Altijd duurzaam op reis

Koning Aap zet zich in voor duurzaam toerisme, door de CO2-uitstoot van onze reizen 100% te compenseren. Daarnaast ondersteunen we lokale ontwikkelingsprojecten wereldwijd met een financiële bijdrage, in samenwerking met onze lokale agenten, maar ook met onze reizigers.

8. Veel extra services zoals thuisvaccinatie en visumafhandeling

Koning Aap biedt allerlei diensten om het jou als klant zo makkelijk mogelijk te maken. Zo kun je je visum door ons laten regelen of je thuis laten vaccineren (enkel in Nederland).

9. Wijzigingen van je reis mogelijk

Wil je je reis verlengen, inkorten, of reizen combineren? Neem contact met ons op. Wij regelen het graag voor je. Naast de eventuele meerprijs van het aanvullende arrangement en van transfers, brengen wij voor wijzigingen € 50,- wijzigingskosten per boeking in rekening.

10. Uitstekend reisgezelschap

Mensen die reizen met Koning Aap zijn flexibele, geïnteresseerde reizigers die uit elke situatie waarin ze terechtkomen het positieve halen. Daarnaast zijn het open, vriendelijke, makkelijk te benaderen mensen die zich verwonderen over al het moois wat de wereld te bieden heeft.

11. En nog veel meer…

• Betrouwbare luchtvaartmaatschappijen
• Speciaal geselecteerde, sfeervolle accommodaties
• Kleine groepen (4 tot max. 20 personen); voor familiereizen geldt een maximum van 22 reizigers

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.