Fotografie Verenigde Staten

Zuidwest VS is bijzonder fotogeniek. Je kunt de prachtigste foto's van natuur, steden en mensen maken. Houd er rekening mee dat de zon overdag erg fel is. De mooiste foto’s maak je in de ochtend en namiddag wanneer het licht wat zachter is. Indien je een indianenreservaat bezoekt en je wilt daar mensen fotograferen, is het raadzaam om toestemming te vragen. De zuidwest hoek van de VS is bij uitstek het gebied met vele defensie- en ruimtevaartterreinen. Maak hier geen foto's!
Geheugenkaarten en batterijen voor digitale camera zijn overal verkrijgbaar. Fotobestanden kan je op CD laten branden bij Walgreen en Wal-Mart. Meer informatie over digitaal fotograferen vind je o.a. op www.digitaalopreis.nl

Tweedaagse fotocursus
Fotografie neemt een belangrijke plaats in voor veel reizigers. Het is fantastisch magische momenten, contacten met mensen, prachtige monumenten en bizarre situaties vast te leggen. En ze vervolgens bij thuiskomst als een blijvende herinnering in te plakken, aan de muur te hangen of te verspreiden via het internet. Koning Aap organiseert een tweedaagse fotocursus waarin zowel een inleidende technische- als een beeldende kant zit. Voor meer informatie klik hier.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.