Eten en drinken Soedan

In Khartoem is alleen je ontbijt inbegrepen. Hier is volop keus aan restaurants voor de overige maaltijden. Het nationale gerecht in Soedan is foel (warme bruine bonen), maar je kunt tijdens je rondreis door Soedan ook kiezen uit één van de vele vleesgerechten. Langs de Nijl kun je natuurlijk heerlijke visgerechten eten. Mango's, maïs en bananen zorgen voor de vitamines.

Eten onderweg
Buiten Khartoem verblijf je op basis van volpension, al je maaltijden zijn vanaf het vertrek uit Khartoem op dag 3 dus inbegrepen. Je eet in de locatie waar je verblijft. De meegereisde kok zorgt voor drie maaltijden per dag tijdens de beide kampeerovernachtingen.

Drinken in Noord-Soedan
Het drinken van kraanwater raden we af. Tijdens de rondreis gaan er vanaf Khartoem flessen mineraalwater mee (inbegrepen in de reissom, vanaf vertrek uit Khartoem). Alcohol is verboden in Soedan. Een biertje of wijntje drinken is er niet bij. Wel wordt er op diverse locaties alcoholvrij bier geschonken.
Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.