Reizen naar SOEDAN

Soedan reizen vol pracht!

Soedan rondreizen zijn geen dagelijkse kost. Het land is onherbergzaam en uitgestrekt. Het reizen door Soedan is dan ook een waar avontuur. Maar het land is ook magisch aantrekkelijk! Een immense woestijn, kleine Nubische dorpjes, kunstschatten van de oud-Egyptische beschaving: je komt het allemaal tegen tijdens je rondreis door Soedan.

Wie door Soedan gaat reizen zal maar weinig westerlingen tegenkomen. Het land is nog niet door veel reizigers ontdekt. Een reis naar Soedan maken is dan ook nog een unicum, wat je vakantie extra speciaal en boeiend maakt. Als je gaat rondreizen door Soedan moet je zeker waakzaam zijn; er zijn verschillende onrustige regio’s die je beter kunt mijden. Het is vanzelfsprekend dat je deze regio’s tijdens groepsreizen naar Soedan niet zal gaan bezoeken. Ook een kampeerreis door Soedan behoeft extra oplettendheid; tijdens het rondreizen mag je niet afwijken van je veilige route. Je hoeft je niet tegen te laten houden om door Soedan rond te reizen door de onrust op bepaalde plekken. Houd je je aan de reisadviezen, dan kun je heerlijk genieten van dit land.

Karthoem is het vriendelijke hart van Soedan. Reis je af naar deze stad, dan kun je in het Nationaal Museum kennis maken met de Meroïtische en faraonische geschiedenis van het land. Eveneens indrukwekkend is een voorstelling van dansende derwisjen die in trance raken van hun bewegingen. Tijdens een groepsreis naar Soedan breng je ook een bezoek aan de Nubische dorpen. De weg ernaartoe zal hobbelig zijn; geasfalteerde wegen liggen hier niet. Je rijdt over rotsachtige heuvels, door duinen en uitgestrekte vlaktes. Prachtig! De bevolking zal je enthousiast begroeten en je kijkt je ogen uit wanneer je langs de lemen huisjes rijdt, welke versierd zijn met kleurige schilderingen.

Pioniersreizen door Soedan voeren je ook langs de nog steeds indrukwekkende overblijfselen van tempels, paleizen en piramides, achtergebleven uit de tijd van de zwarte farao’s. Wanneer je door de witte en gele zandvlaktes met zwarte basaltheuvels rijdt, voel je je een echte nomade en ga je terug in de tijd. Je kunt je ogen niet geloven als je ineens een veertigtal piramides aan de horizon ziet opdoemen.

Kortom: ga je in Soedan reizen, dan kijk je je ogen uit en kom je thuis met de meest prachtige verhalen!  

resultaten gevonden

{{trip.PromoURL = getpromourl(trip,'/reisdata-en-prijzen') ; ""}}
  • {{txt}}
  • Aanbieding
{{trip.Title}}

{{removeDaysInTitle(trip.Title)}}

{{trip.LabelTexts.join(', ')}}

{{trip.ReviewScore | number:1}} ({{trip.ReviewCount}})
{{trip.Intro}}

{{trip.Duration}} Dagen

v.a. € {{trip.HighestPrice | number:0}} € {{trip.FromPrice | number:0}}
REIS START EIND AANTAL DAGEN OPMERKINGEN PRIJS
{{trip.Title}} {{removeDaysInTitle(trip.Title)}} {{trip.StartDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.EndDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.Duration}} Groepssamenstelling v.a. € {{trip.FromPrice | number}}

v.a.

€ {{trip.HighestPrice | number}}

€ {{trip.FromPrice | number}}

v.a.
€ {{trip.FromPrice | number}}
Lees meer
Bezig met laden...
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.