Het Zuid-Afrika van collega Shirley

Zuid-Afrika is een land met zoveel gezichten en heeft veel te bieden. Te beginnen met Kaapstad: een metropool en overal waar je loopt, ontkom je niet aan het gezicht van de Tafelberg. Neem de kabelbaan omhoog om de stad van boven te aanschouwen. Dompel je onder in de rijke historie uit de tijden van de VOC of breng een bezoek aan Robben eiland en leer meer over de tijden van de Apartheid.

De stad bruist en leeft door de vele musea, de Company Gardens maar ook de leuke barretjes en restaurants. Ook als je op zoek bent naar verkoeling kun je op de vele stranden terecht.

De omgeving van Stellenbosch trakteert je op de vele wijnranken en mooie wijnestates. Je kan mee met een tourtje en een aantal wijnestates bezoeken en genieten van een wijnproeverij onder het genot van boerewors.

Het droge gebied van de Karoo is een gebied waar je eindeloos kan rijden zonder een andere tegenligger tegen te komen. Waan je even alleen op de wereld om vervolgens in Oudtshoorn uit te komen.

Een bezoekje aan een struisvogelfarm mag hier niet ontbreken. Van de veren van struisvogels werden vroeger kleding en hoeden met de hand gemaakt: dit was alleen voor de rijkere klasse weggelegd. Breng ook een bezoekje aan het lokale museum.

Het grote voordeel van Zuid-Afrika is dat het Afrikaans voor Nederlandstaligen goed te volgen is. Zeer regelmatig hoor je “Baie dankie” als je in de winkel iets koopt, wat letterlijk betekent hartelijk bedankt.

Uiteraard mag een bezoek aan een Wildpark niet ontbreken. Kruger N.P. is natuurlijk het grootste en meest bekende park. De eerste keer een kudde giraffes tegen komen in het wild; ’s nachts het gebrul van de leeuwen te horen ( de brul van een mannetjesleeuw is soms wel tot 8km verder te horen), maakt dat je het gevoel hebt dat je je bevindt in de film “The Lion King”.

Voor iedereen die twijfelt: DOEN! Het zal een onvergetelijke ervaring worden en het land zal je blij verrassen.

 

Boek nu je Zuid-Afrika reis...

... en ontvang een gratis Safaripakket t.w.v € 94,95,-

Ben je avontuurlijk ingesteld? Wil je meer weten over de Zuid-Afrikaanse cultuur? En genieten van een prachtige natuur? Dat komt goed uit! Bij Koning Aap staan de komende 11 dagen volledig in het teken van Zuid-Afrika. Tevens ontvang jij bij boeking op een Zuid-Afrika reis een Actiepakket t.w.v. € 94,95,-.

Meer informatie en actievoorwaarden

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.