Met korting naar Saoedi-Arabië

Bespaar € 100,- p.p. op je reis naar Saoedi-Arabië

Koning Aap staat bekend om haar avontuurlijke reizen naar onbekende bestemmingen. Saoedi-Arabie is zo'n typische pioniersbestemming. Dit land heeft pas sinds 2019 zijn grenzen voor toeristen geopend waardoor reizen door dit land extra bijzonder en uniek is.

En jij kunt er nu samen met Koning Aap met korting naartoe! Beleef de betovering van de Rub' al Khali-woestijn, bewonder de moderne architectuur van Riyad en ontdek de eeuwenoude handelsgeschiedenis in Jeddah. Saoedi-Arabië biedt een unieke mix van traditionele charme en hedendaagse pracht.

Saoedi-Arabië: € 100,- korting p.p.

Saoedi-Arabië betovert met haar culturele schatten, historische pracht en ongerepte natuur. Mis onze kortingsactie niet!

Boek van zondag 19 november t/m zondag 31 december 2023 een van onderstaande groepsreizen naar Saoedi-Arabië en profiteer van € 100,- korting per persoon.

Profiteer van onze prijsgarantie

 ✔   Bij ons geen prijsverhogingen achteraf. Zo weet je direct waar je aan toe bent!

Een prijsgarantie betekent dat je reissom na het bevestigen van je boeking niet meer verhoogd zal worden. Vanaf dat moment staat de factuur klaar op je Mijn Koning Aap pagina en is je reissom gegarandeerd. Eventuele prijsverhogingen die later worden doorgevoerd, worden dus niet aan je doorbelast.

Actievoorwaarden

  • De actie is geldig van zondag 19 november t/m zondag 31 december 2023;
  • De korting is geldig op alle Saoedi-Arabië rondreizen met vertrek in 2024;
  • De korting is nog niet verwerkt in de gepubliceerde reissom. De korting wordt zichtbaar tijdens het boeken;
  • Boekingen die binnen een maand vertrekken zijn op aanvraag en kunnen niet direct bevestigd worden. Tevens kun je bij last minute boekingen te maken hebben met eventuele extra kosten. In dit geval zullen wij altijd eerst telefonisch, dan wel per mail contact met je opnemen;
  • De korting is alleen geldig voor nieuwe boekingen;
  • De korting is alleen geldig in combinatie met onze evenementenkorting;
  • De korting is niet inwisselbaar voor geld of elk ander alternatief.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door: