Rondreis ZUID-KOREA
17 dagen - v.a. €2 595 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,0
37 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:7,8
Prijs/kwaliteit: 7,3
Accommodatie: 8,0
Transport: 8,0
Vertrekdatum: 09/09/2017
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Ik denk dat veel mensen bang zijn voor Noord Korea. Hier merk je eigenlijk weinig van en Zuid-Korea is een veilig land. Ik heb als geadopteerde Koreaan een heerlijke reis gehad, soms met wat kleine verbeterpunten. Het meest plezierige vond ik de afwisseling tussen platteland en stad van deze reis. Er zijn zoveel indrukken in de steden qua cultuur, eten, drinken, drukte van een grote metropool. Ook qua omgangsvormen zal je gelijk dingen merken zoals opstaan voor de ouderen, in rijtjes wachten voor de trein en metro. aan de andere kant de rust van het platteland. Met ook verschillende mooie plekken. Wat mij het meest is bijgebleven is de Temple Stay. Het 's ochtend vroeg opstaan om de geluiden uit de tempel te horen en de rituelen van de monniken te zien. De rust en de kalmte die dit stuk van de reis creëert is heerlijk.
Vertrekdatum: 09/09/2017
1 Beoordeling: 9
Klaas-Jan : Dit is een hele relaxte reis met een perfecte mix van steden, natuur en cultuur, in een prachtig en door toeristen onontdekt land.
Vertrekdatum: 09/09/2017
0 Beoordeling: 8
Hans J.E. : Interessante reis met zowel stads en landelijke ontdekkingen. In dit high-tech land is er veel voor ons te ontdekken, indien je in contact wil komen met lokale mensen, is er maar één oplossing, zoveel mogelijk uit de groep te gaan.
Vertrekdatum: 19/04/2017
0 Beoordeling: 8
Tanja : Zie vraag 26. Wij vonden de reis super en houden van het onverwachte. Wel is het zo dat als er informatie gegeven wordt deze wel moet kloppen. Soms was het beter geweest dat de Koreaanse gids de informatie had geferivieerd. En het was de eerste keer dat er twee gidsen waren in zuid korea. Betere communicatie was wenselijk. Dat werd tijdens de reis beter maar dat had o.a te maken met de Koreaanse cultuur. Een jongere behoort een oudere te respecteren. In mijn ogen is het de taak van Koning Aap er voor te zorgen vooraf dat de Koreaan(se) de Nederlandse gids als hoofdgids ziet en dat hij of zij ondersteunend is.
Vertrekdatum: 15/10/2016
1 Beoordeling: 7
Reiziger : Het was een ontspannen reis met veel vrijheid. Vooral Seoul en Busan waren de steden die er voor mij uitsprongen. Koreanen zijn super vriendelijke mensen en het eten is erg lekker.
Vertrekdatum: 23/07/2016
0 Beoordeling: 8
Reiziger : De reis naar Zuid-Korea is een interessante, leerzame en leuke ervaring. Je maakt kennis met de tradities en de grote steden en beperkt met het platteland en de natuur.
Vertrekdatum: 23/07/2016
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Het was erg uniek.
Vertrekdatum: 23/05/2015
0 Beoordeling: 10
Reiziger : Zuid-Korea overtrof al mijn verwachtingen. Prachtig land met bijzondere aardige (vrolijke) bevolking. Reis is goed opgebouwd, voldoende afwisseling van stad en platteland. Veel gevarieerde excursiemogelijkheden (wandelen, fietsen, boottochtje, verblijf in een tempel, stadsverkenningen). Reizen per trein is prima (de treinen reden op tijd en er was zelfs wifi) en ook snel, je spaart veel reistijd uit. De hotels waar we sliepen waren goed, en ook prima gelegen. Bijzonder was de 'temple stay', ik wist niet dat monniken zich aan zoveel regels moesten houden. Leuk om een keer mee te maken! Goede Nederlandse begeleiding en Koreaanse gids; leuke mensen ook! :-) Onze groep was gezellig, we hebben veel samen gedaan, maar er was ook de mogelijkheid om alleen op pad te gaan (zeker goed te doen in steden met een metro, zoals Busan en Seoul). Ik kan een reis naar Zuid-Korea met Koning Aap aan iedereen aanraden.
Vertrekdatum: 23/05/2015
0 Beoordeling: 10
patty : ik ben eerder met fox geweest , en nu met koning aap dit bevalt me veel beter. ben hier meer op mijn gemak en je hebt de vrijheid zelf. de reis was helemaal super en dit zeg ik nu veel sinds ik terug ben er was veel te zien en de vrije tijd voor je zelf was ook goed, je kunt veel tijd voor jezelf maken. niks moet en je betaals niks vooraf wat bij de meeste reizen wel moet. en de reisprijzen zijn ook goed betaalbaar(konig aap) is goedkoper met toch meer dagen wat ik zelf heel fijn vind. als ik weer tijd heb dan ga ik zeker weer een keer terug.
Vertrekdatum: 23/05/2015
1 Beoordeling: 7
Jeroen : Deze eerste Zuid-Korea reis van Koning Aap was uiterst boeiend en bevatte een goeie mix tussen de onmetelijke grootsteden en de rustige 'kleinere' staden van Zuid-Korea. Leuke bestemming, alleen al omwille van het feit dat je heel weinig blanken ziet. Iedereen kan zijn ding doen, los van de groep. Voor mensen die wel eerder groepsmensen zijn is er evenzeer een goed programma mogelijk. De begeleider voelt goed aan wat de groepsleden willen of niet. De accomodaties en vervoer zijn prima voor deze prijs. Voor de avonturiers: als je veel wil zien ter plaatse moet je echt wel moeite doen en zijn het lange dagen met veel verplaatsingen en stevig stappen ter plaatse: dit is een pluspunt. Voor mensen die weinig mobiel zijn, is er ook veel te zien, maar je mist enorm veel. Een kleine stad ginder is nog steeds groter dan de gemiddelde Europese grootstad. Ook de templestay was een once-in-a-lifetime-ervaring. De Koreaanse keuken is bovendien uniek ten opzichte van andere Aziatische keukens.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.