Rondreis ZUID-AFRIKA Kaapstad en Tuinroute
15 dagen - v.a. €2 895 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,2
12 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,8
Prijs/kwaliteit: 7,5
Accommodatie: 7,0
Transport: 8,3
Vertrekdatum: 05/11/2016
1 Beoordeling: 9
Marjorie : Deze reis heeft meer van aan onze verwachtingen voldaan, overweldigende route, fantastische hotels/lodges en een meer dan geweldige gids/chauffeur!
Vertrekdatum: 05/11/2016
1 Beoordeling: 9
Mirjam : Een mooie en zeer afwisselende reis door een prachtig land met een heerlijk klimaat, schone lucht, kleurrijke planten en bijzondere dieren. Veel high lights, op onderling korte afstand. Schone en comfortabele onderkomens, goede bedden, overal een rijk ontbijt, een keur aan vers fruit. Kortom, een reis die mijn verwachtingen heeft overtroffen. Een echte aanrader.
Vertrekdatum: 30/04/2016
1 Beoordeling: 7
Esther : De Zuid-Afrika reis rondom Kaapstad is een mooie, redelijk luxe reis. Je kunt in het Zuid-afrika bij Kaapstad heerlijk eten en drinken en het is een prachtig gebied. Ook robbeneiland is een aanrader met zijn rondleiding door ex-gevangenen. In mei helaas geen walvissen bij Hermanus. Als je echter naar Zuid-Afrika gaat voor het 'echte' Afrika, kom je enigszins bedrogen uit. Hier geen vrouwen met van alles op hun hoofd, geen rode stoffige wegen, niet kamperen onder de sterrenhemel. Maar als je dat niet zoekt is dit een prachtige reis.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.