Rondreis ZUID-AFRIKA EN SWAZILAND
15 dagen - v.a. €1 695 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,1
49 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,2
Prijs/kwaliteit: 7,2
Accommodatie: 7,7
Transport: 7,7
Vertrekdatum: 15/04/2017
1 Beoordeling: 7
Michiel : Je wil aan zo veel mogelijk excursies deelnemen. Waarom zou je alleen in het hotel achterblijven. Deze excursies vormen een behoorlijk extra reisbedrag. De kledingadviezen is nogal onzinnig. Gewone beetje neutrale reiskleding voor de parken. Het is behoorlijk wat zitten in de bus.
Vertrekdatum: 24/12/2016
0 Beoordeling: 8
Mariska : We hebben een super reis gehad naar Zuid Afrika. De natuur was prachtig groen met veel zon, maar ook regenachtige dagen. We hebben veel dieren gespot. De safari's waren voor ons ook de hoogtepunten van de reis. Drakensbergen was nog een leuke verrassing om de vakantie mee af te sluiten. Het is een actieve reis waar je veel afhankelijk bent van de gids en groep (mede voor de veiligheid). Hierdoor waren er weinig vrije momenten, dit miste ik soms wel. Het richtbedrag van 750 euro was een prima richtbedrag. Zeker een aanrader dus om in 2 weken veel te zien van het land!
Vertrekdatum: 15/10/2016
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Deze reis was voor ons een kennismaking met Zuid Afrika en het afrikaanse continent. Het smeaakt naar meer!
Vertrekdatum: 17/09/2016
1 Beoordeling: 7
Amber : Fantastische reis naar Zuid-Afrika met Koning Aap. Hartelijke ontvangst op de luchthaven door onze reisbegeleider Patrick. Verblijf in gezellige en nette hotels gedurende de reis. Soms hadden we inderdaad vrij lange reistijden van de ene plaats naar de andere plaats, maar onze gids zorgde voor genoeg stops om de benen te strekken. Heel veel gezien in 14 dagen tijd! Hoogtepunten zijn toch wel het Krugerpark, de Cheeta Farm (optioneel bij onze reis), de Blyde Rivier en de Drakensbergen. Enige jammere is dat we redelijk veel buffetten hadden in de hotels, voor de rest was het een prachtige reis!
Vertrekdatum: 30/04/2016
1 Beoordeling: 9
maarten : we hebben een rondreis gemaakt door zuid - Afrika en Swaziland en hiervoor zijn we nog niet zover weggeweest maar deze reis is door ons bij iedereen aan te bevelen zeker door de goede verzorging maar zeker door de prettige reisleider die wij gehad hebben
Vertrekdatum: 19/12/2015
1 Beoordeling: 7
Reiziger : Fantastisch om in één dag de big five te spotten en alle jonge dieren te zien.
Vertrekdatum: 17/10/2015
1 Beoordeling: 9
Maurina : Zuid Afrika en Swaziland zijn twee prachtige landen om te bezoeken. De mooie natuur - fauna - en flora van de wildparken hebben een diepe indruk op me nagelaten. Onderweg zie je toch ook de armoede die er nog in het land is. Wat ik zeker ook kon waarderen.Het is tenslotte niet enkel de schoonheid van het land dat ik wil zien. Ik wil het land in al zijn facetten zien.
Vertrekdatum: 01/08/2015
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Heel mooie reis gehad en erg veel dieren gezien op de gamedrives! De mogelijkheden om te wandelen / actief te zijn zijn wel wat beperkt.
Vertrekdatum: 25/04/2015
1 Beoordeling: 7
Henk : Lloyd was een voortreffelijke reisleider. Hij dacht heel goed mee met de wensen van de groep en probeerde er alles voor ons uit te halen.
Vertrekdatum: 25/04/2015
0 Beoordeling: 8
Corry : Vele positieve ervaringen - prima organisatie -geweldige reisleider ( L.T.), veel maatwerk en betrokkenheid, mede door hem is het een onvergetelijke reis geworden - prima vervoer ( mercedes sprinter ) met een veilig rijdende chauffeur -Overnachtingen die op een bijzonder locatie liggen, bijzonder van sfeer zijn! - Ontbreken duidelijkheid vooraf over de excursies , al dan niet facultatief. Vele zijn niet facultatief omdat ze op doorreis worden gemaakt. Je bent min of meer verplicht om hier aan mee te doen. Kosten zeker 600 euro p.p. . Dit staat zo niet vermeld in de info - Onduidelijkheid over kosten eten. Dit ook ook zeker 600 euro PP. - Het is een gedoe om steeds voldoende rand te pinnen om de excursies ter plaatse te betalen. - meeste excursies beslist de moeite waard - zeer verzorgde ontbijten - prima buffetten voor diner, er sluipt wel een herhaling in. Het is een verademing om in St. Lucia zelf naar een restaurant te gaan
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.