Rondreis ZUID-AFRIKA EN SWAZILAND
15 dagen - v.a. €1 895 Boek nu

Excursies Rondreis ZUID-AFRIKA EN SWAZILAND

Hluhluwe Reservaat – 4x4 Safari

Ter plaatse boekbaar voor € 55

Met open safarivoertuigen rijd je door het Hluhluwe Reservaat. Dit unieke park is ooit speciaal gecreëerd om de uiterst zeldzame witte neushoorn te behoeden voor uitsterven. Tegenwoordig leven er zo'n 1600, dus de kans is groot dat je deze bijzondere dieren hier zult zien.

Minimum aantal deelnemers: 5
Duur: 3 uur
Inclusief: entreegeld, vervoer

Johannesburg - Soweto tour

Boeken voor vertrek (€ 35)

Tour naar het township Soweto. Soweto is de bakermat van de anti-apartheid beweging met voormalige beroemde inwoners als Nelson Mandela en Desmond Tutu. Je bezoekt het Apartheid museum óf het Mandela House en Hector Peterson museum. 

Minimum aantal deelnemers: 6
Inclusief: entreegeld en lokale gids
Duur: halve dag

Kruger Nationaal Park - 4x4 Safari

Ter plaatse boekbaar voor € 60

Je wordt vroeg in de ochtend opgehaald in 4x4 safarivoertuigen. Dit zijn open voertuigen, zodat je alle kans hebt om de dieren van dichtbij te spotten.
Het beroemde Kruger Nationaal Park omvat een enorm grondgebied en biedt bescherming aan een groot aantal dieren. Wat variëteit betreft is het Kruger N.P. één van de beste natuurparken ter wereld.

Minimum aantal deelnemers: 2
Duur: hele dag
NB: de safari's met de eigen bus zijn inbegrepen in de reissom. Deze excursie is met een open voertuig (max. 10 personen per voertuig) zodat de beleving van het wild spotten anders is. Daarbij kan de bus alleen op de geasfalteerde wegen en kun je met de jeeps van de gebaande paden af.

Kruger Nationaal Park – Bush Walk

Ter plaatse boekbaar voor € 60

Wandelend Kruger Nationaal Park in onder de deskundige begeleiding van een zogenaamde rancher.

Minimum aantal deelnemers: 5
Duur: 2 uur
Alleen voor deelnemers van 12 jaar en ouder

Kruger Nationaal Park - Sunset Safari

Ter plaatse boekbaar voor € 50

Je wordt aan het eind van de middag opgehaald in 4x4 safarivoertuigen. Dit zijn open voertuigen, zodat je alle kans hebt om de dieren van dichtbij te spotten. Je ziet een ander soort dieren als het donker wordt! Naast natuurlijk een prachtige zonsondergang.

Minimum aantal deelnemers: 2
Duur: 3 uur

St. Lucia - Boottocht

Ter plaatse boekbaar voor € 25

Het gebied rond St. Lucia kun je het beste per boot verkennen. Zo kun je de vele nijlpaarden en krokodillen goed observeren. Vissen vormen de voedselbron voor krokodillen en grote aantallen watervogels. Er komen onder andere pelikanen, ibissen, visarenden, goliathreigers en ijsvogels voor.

Minimum aantal deelnemers: 2
Duur: 2 uur

St. Lucia - Kayakken

Ter plaatse boekbaar voor € 30

Je kunt gaan kayakken in het estuarium (de uitmonding naar zee). Een avontuurlijke manier om het gebied te verkennen.

Minimum aantal deelnemers: 2
Duur: 2,5 uur
Alleen voor deelnemers van 12 jaar en ouder

St. Lucia - snorkelen Cape Vidal

Ter plaatse boekbaar voor € 60

Je vertrekt vroeg in de ochtend met een jeep naar Cape Vidal, hopelijk zie je nog de nodige dieren onderweg! Je snorkelt met eb (met vloed is het gevaarlijk!). Snorkelspullen worden verstrekt tijdens de excursie. Daarnaast is er volop tijd om te genieten van zon en zand op het schitterende strand. In de middag wordt voor een heerlijke barbecue lunch gezorgd. Tegen een uur of 4 in de middag ben je weer terug in St Lucia.

Swaziland – Mlilwane Reservaat – Paardrijden

Ter plaatse boekbaar voor € 17

Je kunt te paard Mlilwane gaan verkennen, je hoeft hiervoor geen ervaring te hebben. In een rustig tempo ga je ´wildlife´ spotten.

Prijs is per uur (afhankelijk van de groepsgrootte) per persoon.
Duur: je kunt 1 tot 3 uur gaan paardrijden.

Swaziland – Mlilwane Reservaat – Wandelsafari

Ter plaatse boekbaar voor € 17

Omdat in Mlilwane geen dieren voorkomen die een directe bedreiging voor de mens vormen, kun je hier tussen het wild rondlopen. Je hebt tijdens een wandelsafari grote kans om nijlpaarden, krokodillen, wrattenzwijnen, impala's, gnoes, hartebeesten, blesbokken en zebra's te zien. Bij de meertjes zijn vele watervogels te bewonderen.

Inbegrepen: entreegeld Mlilwane, gids (per uur).
Duur: 2,5 uur

Swaziland - Swazi Cultural Village

Ter plaatse boekbaar voor € 30

Het Swazi Cultural Village is een levend museum van oude tradities. Het laat je de levensstijl van de Swazi rond 1850 zien. Alles is van traditioneel materiaal gebouwd: gras, leer, aarde en gedroogde koeienvlaaien. Het bestaat uit 6 hutten, elk met een eigen doel. Je ziet de 'kraal' voor het vee en de geiten. Als je aankomt word je door de mensen van het dorp begroet met de standaard Swazi groet: ´Yebo Nkosi´! Een gids gaat met je mee, om alles uit te leggen. Aan het eind zullen Swazi dansers je trakteren op traditionele dans en muziek.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.