header image

Rondreis WIT-RUSLAND

9 dagen - v.a. € 1.095,- Boek nu

Veelgestelde vragen Rondreis WIT-RUSLAND

  1. Heb ik een visum nodig?
  2. Heb ik een wereldstekker nodig?
  3. Is er wifi tijdens de reis?
  4. Kan ik geld wisselen en/of pinnen in Wit-Rusland?
  5. Wat is de beste reistijd?
  6. Wat is het tijdsverschil met Nederland?

Heb ik een visum nodig?

Als je over de Nederlandse of Belgische nationaliteit beschikt, heb je voor deze groepsreis een visum voor Wit-Rusland nodig.

Meer informatie over je benodigde reisdocumenten (zoals paspoort), je visum, de te volgen visumprocedure en de locatie van de ambassade vind je op de website van onze partner Visumloket.

Wij raden je aan 6 tot 4 weken voor vertrek naar Wit-Rusland   je visum aan te vragen.

Wanneer je de benodigde visa laat regelen via Visumloket, dan worden naast de visumkosten, € 30,- bemiddelingskosten per persoon per visum in rekening gebracht. Je hoeft dan niet zelf 2x naar de betreffende ambassade(s).

Voor meer informatie kijk op de website van Visumloket:

Beschik je niet over een Nederlandse of Belgische nationaliteit? Neem dan zelf contact op met de betreffende ambassade(s) om je eventuele visum te regelen.

Is er wifi tijdens de reis?

Wifi is voor veel reizigers prettig om (via ‘social media’) contact met het thuisfront te houden. Alle geplande hotels beschikken over wifi, soms tegen betaling, soms alleen in de lobby van het hotel. Houd er rekening mee dat de kwaliteit en snelheid van de internetverbinding niet overal optimaal zijn.

Kan ik geld wisselen en/of pinnen in Wit-Rusland?

In de grote steden kun je pinnen. Buiten de grote steden wordt het een stuk moeilijker. Neem daarom ook voldoende cash euro's mee om daar te wisselen.

Wat is de beste reistijd?

De beste reistijd is juni t/m augustus. Van december tot april kan het flink koud zijn, het heeft strenge winters. Vanaf april worden de temperaturen beter, 18-22 graden. In onze zomermaanden heeft het een aangename temperatuur van rond de 23 graden. Maar er valt ook de meeste regen. 

Wat is het tijdsverschil met Nederland?

Tijdens onze zomertijd is het in Wit-Rusland 1 uur later.
Tijdens onze wintertijd is het in Wit-Rusland 2 uur later.
Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.