header image

Rondreis WIT-RUSLAND

9 dagen - v.a. € 1.095,- Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.
Totale beoordeling:
8,0
2 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Tourbegeleiding: 8,0
Prijs/kwaliteit: 8,0
Accommodatie: 7,0
Transport: 9,0
Vertrekdatum: 28/04/2018
Beoordeling: 8
Jacob: Ik heb de reis naar Belarus ervaren als een toch wat bijzondere reis. De bezichtiging van diverse objecten warenzeer interessant. Daar waar het ging om het oorlogsverleden deed de adem soms stokken. Steden waren zeer schoon en het vele groen is goed onderhouden. Hotels van goede kwaliteit en het vertoeven m.b.t.. het verblijf is voor wat betreft eten en drinken t.o.v. Nederland heel goedkoop. Wat mij betreft een aanrader als je bent geïnteresseerd in o.a. geschiedenis, maar tevens in de natuur..
Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.