Rondreis VIETNAM
29 dagen - v.a. €2 195 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,3
55 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,6
Prijs/kwaliteit: 8,1
Accommodatie: 7,8
Transport: 8,4
Vertrekdatum: 25/02/2018
1 Beoordeling: 9
Wim : Vietnam van Zuid naar Noord. Wat een prachtig land met vriendelijke mensen. Chaos in de grote steden die je mee moet maken. De geweldige rijstvelden met hun prachtige kleuren. Dorpjes in de bergen met ieder zijn eigen stam, die graag met jou op de foto gaan, je uitnodigen op hun bruiloft. Heerlijk fietsen, varen en wandelen,slapen in verschillende homestay. Een tof reisgezeldschap. Een reis om nooit te vergeten.
Vertrekdatum: 25/02/2018
0 Beoordeling: 10
Wim : Vietnam! Wat een ontdekking. Via Koning Aap is het zeker geen teleurstelling geworden. Hotels op plaatsen waar je een goede uitvalbasis hebt om er op eigen gelegenheid op uit te trekken, maar je hebt ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de facultatieve excursies. Wij hadden een TOP reisleider, kennis van de geschiedenis, het land, de natuur en gewoon leuk. Maar ook zeer betrokken, zeer behulpzaam en lief. Wij hebben helaas vroegtijdig af moeten haken vanwege gezondheidsproblemen, maar door adequaat en doortastend handelen van de reisleider, zijn ook wij weer goed thuis gekomen. Koning Aap dank jullie wel, ook voor jullie medeleven.
Vertrekdatum: 25/02/2018
0 Beoordeling: 8
Rini : Deze reis is een absolute aanrader. 4 weken in een prachtige steeds wisselende omgeving met altijd wel een rijke historie.
Vertrekdatum: 12/11/2017
0 Beoordeling: 8
Simon : Vietnam in 29 dagen: een aanrader!
Vertrekdatum: 05/11/2017
1 Beoordeling: 9
André : Fantastische mooie reis door een groot deel van Vietnam en zijn vriendelijke en gastvrije bevolking. Houd rekening met diverse klimaatzones en veel reistijd. Wij hebben ontzettend genoten van de enorme diversiteit en de gastvrije en vriendelijke bevolkingsgroepen. Onze favoriete streek is Hanoi en de fantastisch mooie bergen in het Noorden met de bergvolkeren.
Vertrekdatum: 08/10/2017
0 Beoordeling: 8
Lambert : Veelzijdige reis met cultuur, natuur, verschillende landschappen, steden en authentieke dorpjes, boot- en fietstochtjes, kleurrijke markten en met een prachtige afsluiting in de Halong Bay. De bevolking is erg vriendelijk en maakt makkelijk contact. Lambert en Toos
Vertrekdatum: 08/10/2017
1 Beoordeling: 9
Itty : Een hele gevarieerde reis in een prachtig land. De langere reis langs ethische minderheden is een echte aanrader. Het heeft de verwachtingen overtroffen.
Vertrekdatum: 08/10/2017
0 Beoordeling: 8
Rudi : de mogelijkheid om tijdens de reis zelf nog eigen aspecten te accenturen.
Vertrekdatum: 06/11/2016
1 Beoordeling: 9
Remon : Een hele mooie reis waarbij je dit prachtige land op een geheel eigen wijze ervaart. Onderweg kan je de diversiteit van het land voelen, zien en zelfs proeven. Ook kom je veel te weten van de geschiedenis van dit land, wat erg indrukwekkend is. Al met al een ontzettend prachtige reis geweest!
Vertrekdatum: 06/11/2016
0 Beoordeling: 10
Leo : een heel toffe uitgebreide 29 daagse reis. Geen enkele dag was overbodig, bij de ingekorte versie zou je veel missen
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.