Rondreis TIBET MOUNT KAILASH
29 dagen - v.a. €3 695 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,6
30 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,9
Prijs/kwaliteit: 7,2
Accommodatie: 7,0
Transport: 8,4
Vertrekdatum: 14/07/2017
0 Beoordeling: 10
Christel : Fantastische, geweldige, práchtige reis met als hoogtepunt de tocht om de Mount Kailash. Goede opbouw van de reis: je hebt voldoende dagen de tijd om te wennen aan de hoogte. Met een goede conditie, sterke wil en doorzettingsvermogen ben je in staat om de trektocht te voltooien. Tocht is weliswaar zwaar, maar op eigen tempo goed te doen. Wij hadden het geluk om 4 weken goed weer te hebben waardoor we volop mochten genieten van Kailash en Everest! De prachtige natuur en landschappen compenseren de soms lange busdagen. Als je je dan ook nog wat flexibel opstelt tegenover de Chinese regelgeving, is dit helemaal een topreis ! Tibet, het doet wat met je, hoe dan ook!
Vertrekdatum: 14/07/2017
1 Beoordeling: 9
Aleid : Geweldige reis naar het dak en uiteinde van de wereld, met als hoogtepunt de kora om de Kailash. Door de goede opbouw van de reis en prima begeleiding door onze nederlandse en tibetaanse reisleiders was deze tocht goed te volbrengen. Een heel bijzonder land en bijzondere reis waar ik nog lang van zal nagenieten.
Vertrekdatum: 14/07/2017
0 Beoordeling: 10
Reiziger : x
Vertrekdatum: 14/07/2017
0 Beoordeling: 10
Marielle : Geweldige reis!! Ondanks de opmars van de Chinezen blijft het land zijn unieke uitstraling behouden, zeker in West-Tibet. De mensen blijven ongelooflijk mooi en hartelijk. Kijk ze in de ogen, en je kijkt ze in de ziel. De gehele reis is adembenemend! De 3-daagse Kora is goed te doen, mits je durft te luisteren naar je eigen lichaam en je eigen ritme aanhoudt. Vergeet niet te genieten van de ongelooflijke uitzichten!! Ook na meerdere keren Tibet is dit weer een reis om nooit te vergeten.
Vertrekdatum: 14/07/2017
0 Beoordeling: 8
Hans : De Mt.Kailash reis in Tibet is bestemd voor de echt geïnteresseerde in Tibet en Boeddhisme. Het lopen van de kora rond de berg is fysiek zwaar, maar zeer de moeite waard. Indien je geen (berg)wandel ervaring bezit is thuis wandel trainen erg aan te bevelen.
Vertrekdatum: 11/09/2015
0 Beoordeling: 8
Lenie : Het is een prachtige reis. Sommige dagen zijn zwaar, met name de Kora rond Mount Kailash maar absoluut het wandelen waard. De reis geeft een goed mix van cultuur en natuur en laat zien hoe mooi Tibet is.
Vertrekdatum: 11/09/2015
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Fantastische reis waarbij de fysieke en psychische impact niet onderschat mag worden !!
Vertrekdatum: 10/07/2015
1 Beoordeling: 9
Hendrik : Het eten onderweg en de primitievere onderkomens in het westen van Tibet vielen erg mee. Je moet je er wel op instellen. Zo moet duidelijk zijn voor anderen die deze tocht gaan maken dat ze van te voren trainen met wandelen voordat ze zo n zware tocht rondom de berg maken. Mijn vrouw en ik werden steeds weer verrast door de prachtige landschappen, de ontzettend vriendelijke Tibetanen en de fantastische tocht om de berg.
Vertrekdatum: 12/09/2014
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Het doel van de reis is de kora lopen rond de Mt Kailash.Men moet weten dat dit een zware opgave is en met goed voorbereid moet zijn.Ik heb de Kora niet kunnen lopen, wegens onvoldoende voorbereiding.Helaas
Vertrekdatum: 12/09/2014
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Als je naar Tibet wil, neem dan deze reis! Het is een unieke route die niet veel mensen ondernemen met het hoogtepunt van de kora rond de Kailash. Reizen naar en door Tibet is wel erg duur, maar het is een geweldige ervaring.
Vertrekdatum: 12/09/2014
0 Beoordeling: 8
Greet : Door de 'wild wild west' van Tibet. Klauterend over hoge bergpassen, de weerspiegeling van bergen in de meren. Oog in oog met yaks en als achtergrond de mantra's van de monniken. Als kers op de taart: de vriendelijkheid van de Tibetanen. Vermoeiend, uitdagend, adembenemend en onvergetelijk!
Vertrekdatum: 12/09/2014
1 Beoordeling: 7
Jeroen : Prachtige route, schitterende vergezichten en een betoverende kora. Accommodaties en jeeps zijn basic en dat is niet nodig want er zijn betere alternatieven beschikbaar.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.