header image

Familiereis ZUID-THAILAND CULTUUR & STRAND

15 dagen - v.a. € 1.695,- Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.
Totale beoordeling:
8,0
88 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Tourbegeleiding: 8,4
Prijs/kwaliteit: 7,6
Accommodatie: 8,0
Transport: 7,8
Vertrekdatum: 21/04/2019
Beoordeling: 7
Reiziger: Geen opmerkingen
Vertrekdatum: 29/07/2018
Beoordeling: 9
Rob: De familiereis met Koning Aap door Zuid Thailand: een geweldige en onbezorgde vakantie vanwege de uitstekende reisleiding en het ruime aanbod aan locaties en activiteitren allemaal perfect afgestemd op de doelgroep van pubers en hun ouders. TOP!
Vertrekdatum: 29/07/2018
Beoordeling: 8
Rob: Met deze reis krijg je in 15 dagen een goed beeld van Thailand. De diversiteit van het land, de gewoonten en gebruiken, de cultuur. De inwoners zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Mooie accommodaties om na het reizen te ontspannen. Het ontbreekt je aan niets! De familiereis met kids vanaf 12 jaar is superleuk: zowel voor de ouders als voor de kids. Thailand is bij uitstek een land om met kinderen te ontdekken.
Vertrekdatum: 29/07/2018
Beoordeling: 9
Carla: Met ons gezin kijken we terug op een mooie bijzondere reis naar Thailand! We hebben genoten van het mooie land, het lekkere eten, de vriendelijke mensen en de Aziatische cultuur. De afwisseling van het programma, de fijne groep medereizigers en een hele goede reisleider hebben voor een onvergetelijke vakantie gezorgd!
Vertrekdatum: 29/07/2018
Beoordeling: 8
Ries: Wij hadden een geweldig groep en een fantastische gids. Thailand is adembenemend. De hotels waren top en eten was lekker. en goedkoop. Pas op voor bloedzuigers tijdens de jungle trekking :)
Vertrekdatum: 15/07/2018
Beoordeling: 9
Daan: Wij hebben enorm genoten van deze reis. De combinatie van met andere gezinnen reizen met kinderen in dezelfde leeftijd (zodat ze veel samen konden spelen en bijv..tijdens het reizen ook plezier met elkaar hadden) en het gevarieerde programma (leuke combi tussen actief bezig zijn/dingen zien en lekker lezen aan het zwembad) was heerlijk. De geboden opties van fietsen door Bangkok en Elephants World zijn echt aanraders! De overnachtingsplekken waren allemaal erg goed en mooi en wij hadden daarnaast enorm geluk met onze perfecte gids! Kortom: een echte aanrader deze reis.