Familiereis ZUID-THAILAND
15 dagen - v.a. €1 995 Boek nu

Excursies Familiereis ZUID-THAILAND

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 4 deelnemers en de koers van de US dollar en Thaise baht van november 2017. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen. Tijdens feestdagen (zoals Nieuwjaar of Songkran) kunnen de prijzen verhoogd worden.

Bangkok – Ochtendwandeling in ‘Old Bangkok’

Ter plaatse boekbaar voor € 13

Je maakt met een Engelstalige gids een wandeling door ‘Old Bangkok’. Je loopt door steegjes, langs markten en houten huizen en ziet de voor Thai zo belangrijke ‘geestenhuisjes’. De ‘Giant Swing’, de 200 jaar oude tempel Wat Suthat Thepwararam, het Saranrom Park  en het ‘Corrections Museum’ (vroeger dienst doend als gevangenis) staan o.a. ook op je programma.

NB: Het transfer naar/van startpunt is niet inbegrepen; de prijs daarvan is afhankelijk van aantal deelnemers.

Excursietijd (onder voorbehoud; in overleg met de reisbegeleiding):
07:00 uur: Vertrek vanaf Banglampoo
10:30 uur: Terug bij Banglampoo

Inbegrepen: Engelstalige gids, entreegelden, Thaise snack
Niet inbegrepen: drankjes, fooi

Bangkok – Op de fiets en de boot

Ter plaatse boekbaar voor € 38

Je tocht op de fiets begint vanuit Banglampoo en voert door de ‘achterafstraatjes’ en kronkelende steegjes van Bangkok. Je rijdt over het historische eiland Rattanakosin Island naar nederzettingen van ‘Old Bangkok’. Bij een oude Portugese bakkerij kun je een cupcake proeven voordat je enkel schitterende tempels bekijkt. Je fietstocht gaat verder, op de grens van de bebouwde kom afgewisseld met fascinerend tropisch groen. Je ontdekt op deze manier 'het andere Bangkok’: hier fiets je dwars door de natuur!

Na een ‘Thai-style’ snack ga je naar een ‘Artist’s House’, waar je (als je geluk hebt!) een voorstelling met poppen kunt bijwonen. Per longtailboot, waar ook de rijwielen ingaan, vaar je over de wirwar van klongs (kanaaltjes) en de Chao Phraya rivier. Je ziet waarom Bangkok soms ook wel het ‘Venetië van het Oosten’ wordt genoemd. Huizen op palen, vrouwen die aan de oever de was doen, plonzende kinderen…

NB: er is geen minimum aantal deelnemers voor deze excursie. De excursie wordt als 'join in' uitgevoerd (er kunnen ook personen mee die niet met Koning Aap op reis zijn). Het transfer naar/van startpunt is niet inbegrepen; de prijs daarvan is afhankelijk van aantal deelnemers.

Excursietijd (onder voorbehoud; in overleg met de reisbegeleiding):
08:30 uur: Vertrek vanaf Banglampoo
13:00 uur: Terug bij Banglampoo
of
13:30 uur: Vertrek vanaf Banglampoo
17:00 uur: Terug bij Banglampoo

Inbegrepen: Engelstalige gids, fietshuur, boottransfer, entreegelden, Thaise snack
Niet inbegrepen: drankjes, fooi

Genoemde prijs is voor volwassenen; voor kinderen geldt een korting.

Kanchanaburi – Elephants World

Boeken voor vertrek (€ 66)

Je wordt opgehaald bij je accommodatie en rijdt naar 'Elephants World'. Dit opvangcentrum werd in 2008 opgericht voor zieke, oude en misbruikte olifanten. Hier kunnen ze genieten van hun welverdiende rust. Door je bezoek aan het park help je mee aan het behoud van de olifant.

In 'Elephants World' kun je olifanten observeren in hun natuurlijke leefomgeving. Je kunt de olifanten observeren en hebt de mogelijkheid om de grijze reuzen fruit te voeren en de olifanten te aanschouwen terwijl ze spelen en zichzelf wassen in de rivier. Kom dichterbij, pak een borstel en help de dieren bij het wassen. Daarna wordt er een heerlijke, gevarieerde lunch verzorgd met internationale en Aziatische gerechten. In de namiddag is het tijd om afscheid te nemen van de olifanten en word je teruggebracht naar het hotel in Kanchanaburi.

Excursietijd (onder voorbehoud; in overleg met de reisbegeleiding):
08:00-08:45 uur: Vertrek vanaf het hotel
17:00-17:30 uur: Terug bij het hotel

Inbegrepen: lunch, transfers, entreegeld, lokale gids
Niet inbegrepen: drankjes, fooi

De genoemde prijs is voor volwassenen. Voor kinderen t/m 11 jaar geldt een bedrag van € 39.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.