Rondreis KENIA EN TANZANIA
16 dagen - v.a. €2 795 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,4
67 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,6
Prijs/kwaliteit: 7,7
Accommodatie: 7,5
Transport: 7,0
Vertrekdatum: 17/09/2016
0 Beoordeling: 8
Joseph : Een fantastische reis , zowel de natuur als de dieren zijn overweldigend . We hebben de big five gezien wat onze reis geslaagd maakt . Het vervoermiddel mag iets comfortabeler zijn , zeker op de slechte wegen .
Vertrekdatum: 17/09/2016
1 Beoordeling: 7
Reiziger : Voor de gamedrives is dit een aan te bevelen reis, Het is wel een reis waar je gegarandeerd lichamelijk niet-uitgerust van terug komt. Met de kennis van nu is het maar de vraag of ik dezelfde reis opnieuw zou boeken.
Vertrekdatum: 19/09/2015
0 Beoordeling: 8
Jeroen : Een pittige en veelzijdige reis! Veel onderweg op vaak slechte wegen, maar enorm veel dieren gezien en bijzondere indrukken opgedaan van mensen en landschappen. Erg goed begeleid door bekwame lokale gids en chauffeur.
Vertrekdatum: 25/07/2015
1 Beoordeling: 9
Johannes G.A. : Perfecte reisleidster. Zij staat nu nummer 1 op onze ranking list!!!!!!! Voor iedere reiziger veel aandacht, zeer goede communicatie en geïnteresseerd in één ieder. Perfect met buitenlanders!!!! Vakvrouw!!!!!!!!! met een uitdagende reis, geen vakantie maar een reis, perfect!! Wij hebben iedere dag genoten en zijn moe maar voldaan :)
Vertrekdatum: 25/07/2015
0 Beoordeling: 8
Dave : Perfecte reis om kennis te maken met Afrika, in al zijn vormen! Goede verhouding tussen reizen en verblijven en goede afwisseling in type accommodaties. Reisbegeleidster en crew waren top en - ondanks dat dit hun eerste samenwerking was - zeer snel op elkaar ingespeeld! Absolute aanrader!
Vertrekdatum: 25/07/2015
1 Beoordeling: 9
Stefan : Deze reis was werkelijk een ongelofelijk mooie ervaring. De activiteiten waren afwisselend net als het landschap, waardoor het bijna elke dag genieten was. Ook hebben we natuurlijk erg veel geluk gehad met de dieren die we hebben gezien waaronder de grote migratie van gnoes en zebra's. Een fenomeen om nooit meer te vergeten. Soms waren er wel lange reisdagen bij, en deze zijn ook noodzakelijk om op bepaalde plekken te kunnen komen. Dit wisten we vooraf, maar was natuurlijk iets minder fijn. Wel waren er genoeg mogelijkheden om te stoppen en de benen te strekken. Als laatste wil ik nog even extra benadrukken dat het team er alles aan heeft gedaan om het ons zo makkelijk mogelijk te maken en waren ze erg vriendelijk en enthousiast. Hierdoor was het elke dag weer een feest om met ze te mogen reizen.
Vertrekdatum: 11/10/2014
1 Beoordeling: 9
Ruby : Fantastische reis, boven verwachting. Maar dat kwam ook omdat het wildlife heel erg zijn best had gedaan. Veel mooie taferelen gezien. En al die welpjes en kleintjes zijn zooo geweldig. Een goede periode om te reizen dus. Wel warme kleding mee. Mijn thermohemd en sjaal hebben uitstekend dienst gedaan.
Vertrekdatum: 11/10/2014
1 Beoordeling: 9
Corina : De rondreis Kenia/Tanzania was fantastisch! Een zeer afwisselende reis waarin je in 16 dagen de landen en haar aanbod goed ontdekt. De big five van dichtbij gezien, de natuur is adembenemend en de bevolking goedlachs en vriendelijk. Fijn ook dat Koning Aap lokale, maatschappelijke projecten een warm hart toedraagt.
Vertrekdatum: 11/10/2014
0 Beoordeling: 8
Joke : Een geweldige reis ervaring met een goede groepssfeer maakt dat deze reis weer een topper is bij Koning Aap,begeleider ,kok, driver dank jullie wel,het heeft deze reis voor mij onvergetelijk gemaakt.
Vertrekdatum: 11/10/2014
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Een geweldige reis met als hoogtepunt de game-drives door de Serengeti en Masai Mara. Je zit hoog in de truck, dat je hebt een geweldig uitzicht over de eindeloze vlakten vol dieren. Als safari reis een echte aanrader.
Vertrekdatum: 11/10/2014
1 Beoordeling: 9
Catharina : Ik heb een geweldige reis gehad! Heel veel dieren gezien en de fietstochten waren erg leuk! Onze reisbegeleider heeft erg zijn best gedaan om het 17 vrouwen en 3 mannen naar de zin te maken, wat zeer goed lukte.
Vertrekdatum: 11/10/2014
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Een prachtige, afwisselende reis; wel intensief doordat sommige reisdagen heel lang zijn, maar dat is het zeker waard!
Vertrekdatum: 26/07/2014
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Ik laat mijn geweldige ervaring van deze reis dus niet overschaduwen door de domper van een gebroken enkel. Dat is gewoon pech, maar had niet gehoeven als het materieel het niet af had laten weten.
Vertrekdatum: 26/07/2014
1 Beoordeling: 9
Martinus : 16 daagse reis Kenia/Tanzania Aanrader! Wij hebben een hele fijne reis gehad met uitstekende begeleiding en zeer prettig reisgezelschap. De Masai Mara met ontelbaar veel Gnoe's en de Serengeti waren indrukwekkende hoogtepunten.
Vertrekdatum: 12/07/2014
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Een onvergetelijke reis, een aaneensluiting van hoogtepunten! Afwisseling van tent, hotel, lodge voldeed compleet aan mijn verwachtingen. Een echte aanrader!
Vertrekdatum: 12/07/2014
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Het was een prachtige reis die met een lokale reisbegeleider inzicht geeft in de manier van leven en de prachtige natuur van Kenia en Tanzenia in al zijn facetten.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.