Rondreis KENIA, TANZANIA EN ZANZIBAR
22 dagen - v.a. €3 695 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,2
12 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,8
Prijs/kwaliteit: 8,0
Accommodatie: 7,5
Transport: 7,7
Vertrekdatum: 16/07/2017
0 Beoordeling: 8
Jolanda : Een geweldige reis! Spannende gamedrives! Met je fototoestel en verrekijker op jacht! Afrika zoals je het jezelf voorstelt! Prachtige vegetatie, echt wild: je waant je in "The Lion King".
Vertrekdatum: 18/07/2014
1 Beoordeling: 9
Yannick : Ontzettend mooie reis, met heel veel afwisseling. Enerzijds zie je prachtige fauna en flora, anderzijds leer je het Afrikaanse volk relatief goed kennen. De reistijd valt goed mee, als je bedenkt hoe groot de landen zijn. Zanzibar is een fantastische afsluiter!
Vertrekdatum: 18/07/2014
1 Beoordeling: 7
Robert : De reisleiding heeft aan deze bijzondere reis zeker mee geholpen.
Vertrekdatum: 18/07/2014
0 Beoordeling: 8
Jan : Een zeer boeiende en mooie reis, waar in prachtige parken het wild in haar natuurlijke habitat te bewonderen valt. Wij hadden geluk dat we The Big Five al snel gezien hadden, zodat alle andere dieren eigenlijk alleen nog maar schitterende cadeautjes waren. Er zitten wel een paar lange reisdagen tussen, maar de natuur is dan vaak onderweg ook weer zo mooi en een bezoek aan theeplantage, zeepsteen artisanat of sisal fabriek onderbreekt de reis dan ook op aangename wijze. De afsluiting van de reis op Zanzibar is een fantastische afsluiting van deze enerverende reis. Wij hebben een reis gemaakt waar we graag nog lang aan terugdenken.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.