header image

Rondreis KENIA, TANZANIA EN ZANZIBAR

22 dagen - v.a. € 4.501,- Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.
Totale beoordeling:
8,5
40 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Tourbegeleiding: 9,1
Prijs/kwaliteit: 7,5
Accommodatie: 7,6
Transport: 8,1
Vertrekdatum: 08/09/2019
Beoordeling: 9
Jan: De reis is zeer goed georganiseerd en de begeleiding buitengewoon goed. Het personeel is zeer behulpzaam. Al met al is dit een topreis. De route komt ook op plaatsen waar andere organisaties niet komen, en dat geeft een extra fijn gevoel als je door Oost-Afika reist. de parken in Noord-Kenia en verder de Ngorongoro krater en Serengeti zijn absoluut geweldige bestemmingen. Wij boften zeer met begeleider Carolien. De ban op plastic zakken geeft je iets om na te denken, zo kan het ook. Tip: meerwegtassen bij de Hema kopen.
Vertrekdatum: 16/07/2017
Beoordeling: 8
Jolanda: Een geweldige reis! Spannende gamedrives! Met je fototoestel en verrekijker op jacht! Afrika zoals je het jezelf voorstelt! Prachtige vegetatie, echt wild: je waant je in "The Lion King".
Vertrekdatum: 18/07/2014
Beoordeling: 7
Robert: De reisleiding heeft aan deze bijzondere reis zeker mee geholpen.
Vertrekdatum: 18/07/2014
Beoordeling: 9
Yannick: Ontzettend mooie reis, met heel veel afwisseling. Enerzijds zie je prachtige fauna en flora, anderzijds leer je het Afrikaanse volk relatief goed kennen. De reistijd valt goed mee, als je bedenkt hoe groot de landen zijn. Zanzibar is een fantastische afsluiter!
Vertrekdatum: 18/07/2014
Beoordeling: 8
Jan: Een zeer boeiende en mooie reis, waar in prachtige parken het wild in haar natuurlijke habitat te bewonderen valt. Wij hadden geluk dat we The Big Five al snel gezien hadden, zodat alle andere dieren eigenlijk alleen nog maar schitterende cadeautjes waren. Er zitten wel een paar lange reisdagen tussen, maar de natuur is dan vaak onderweg ook weer zo mooi en een bezoek aan theeplantage, zeepsteen artisanat of sisal fabriek onderbreekt de reis dan ook op aangename wijze. De afsluiting van de reis op Zanzibar is een fantastische afsluiting van deze enerverende reis. Wij hebben een reis gemaakt waar we graag nog lang aan terugdenken.