Rondreis SRI LANKA
16 dagen - v.a. €1 395 Boek nu

Excursies Rondreis SRI LANKA

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 4 deelnemers en de koers van de US dollar en Srilankaanse rupee van november 2017. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

Nuwara Eliya - Horton Plains

Ter plaatse boekbaar voor € 38

's Ochtends vroeg vertrek je per jeep of minibus naar de Horton Plains waar je een wandeling naar de verschillende attracties van het nationale park kunt maken. Horton Plains Nationaal Park is een mooi natuurreservaat op ruim 2000 meter hoogte, bestaande uit golvende graslanden met kabbelende forellenbeekjes, stukjes bos en enkele mistige bergpieken. Een hoogtepunt van het park is World's End, hier houdt de vlakte op en plotsklaps sta je voor een diepe afgrond. Bakers Falls is een prachtige waterval. Opvallend is de variëteit aan flora en fauna (vogels, vlinders, apen, herten, eekhoorns, wilde zwijnen en zelfs enkele, overigens zelden waarneembare, luipaarden). De wandeling neemt 3 uur in beslag.

Excursietijd (onder voorbehoud; in overleg met de reisbegeleiding):
Het transfer naar het beginpunt van de wandeling is 36 km (circa 75 minuten). Je wandelt circa 3 uur (afhankelijk van wat je onderweg tegenkomt).

Inbegrepen: transfers, wandeling, entreegeld
Niet inbegrepen: fooi, drankjes

Tissamaharama - Yala Nationaal Park

Ter plaatse boekbaar voor € 52

Per open 4x4 jeep bezoek je het Yala park waar olifanten in kleine en grote kuddes vaak gezien worden. Het Yala park is bekend om zijn vele dieren die hier leven, zo zul je naast de eerder genoemde olifanten buffels, verschillende soorten apen, wilde zwijnen, pauwen, reigers, ijsvogels en spechten zien. Misschien kom je zelfs een luipaard tegen.

Excursietijd (onder voorbehoud; in overleg met de reisbegeleiding):
Het transfer naar het Yala Nationaal Park is 25 km (circa 30 minuten). De safari duurt circa 2 à 3 uur (afhankelijk van wat je onderweg tegenkomt). Na afloop rijd je terug naar je hotel in Tissamaharama.

Inbegrepen: transfers, safari per jeep, entreegeld, lokale gids
Niet inbegrepen: fooi
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.