Rondreis SRI LANKA
21 dagen - v.a. €1 995 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,0
95 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,4
Prijs/kwaliteit: 7,6
Accommodatie: 7,8
Transport: 8,1
Vertrekdatum: 16/07/2017
1 Beoordeling: 9
Geertrui : Sri Lanka biedt een ideale mix tussen cultuur en natuur. Onze lokale reisbegeleider deed soms kleine aanpassingen aan het programma waardoor we vaak iets extra's beleefden. Er wordt voor grote hotels gekozen. Deze zijn vezorgd maar wel vaak ongezellig.
Vertrekdatum: 08/01/2017
0 Beoordeling: 8
Jacques : Ik heb een reeks cartoons getekend over onze reiservaringen en indrukken. Ik stuur die eerstdaags via de reisleider naar jullie op.
Vertrekdatum: 15/11/2015
0 Beoordeling: 8
Winfried : Opnieuw een heerlijke ontdekkingsreis met onverwachte momenten en ontmoetingen. Een geweldige mix van natuur, cultuur en luxe. Wij zijn door onze gids uit Sri Lanka op een indrukkende manier door zijn land geloodst. Hij heeft ons deelgenoot gemaakt van zijn Sri Lanka en dat heeft verrassende inzichten opgeleverd zowel mbt de natuur, cultuur als ook de historie van dit mooie land. Het programma was weer eens vol maar door af en toe te kiezen voor onze eigen weg hebben we ook aan onze eigen ideeën en verwachtingen invulling kunnen geven. Sri Lanka is een geweldige ervaring, zeker de moeite waard om tot je te nemen! Met een een levenservaring rijker terug in Nederland.
Vertrekdatum: 19/07/2015
1 Beoordeling: 9
Stella : Een prachtige reis, met een afwisseling van natuur en cultuur. De meeste hotels waren goed tot luxe. Deze reis is zeker een aanrader. Genieten pur sang!
Vertrekdatum: 19/07/2015
0 Beoordeling: 8
Egbert Jan : Een gevarieerde reis met goede reisbegeleiding. We reisden met een goede bus met een kundige, veilige chauffeur. We hadden het geluk twee festivals te zien! Vriendelijke, niet opdringerige bevolking.
Vertrekdatum: 05/07/2015
0 Beoordeling: 8
Franciscus : Een heerlijke reis door Sri Lanka met mooie wildparken, landschappen en tempels waar indrukwekkende ceremonies plaatsvonden. Een mooi, schoon, vriendelijk en bedrijvig land waarin je je als gast absoluut veilig voelt. Mooie witte stranden waar je aan de vloedlijn van je diner kunt genieten. Geweldige Nederlandse reisbegeleider, lokale reisbegeleider en chauffeur van de bus. Veel te zien, veel te doen en toch een heerlijk relaxt gevoel. Wij raden iedereen die van cultuur en natuur houdt, deze reis van Koning Aap van harte aan. Frans en Ellen.
Vertrekdatum: 15/02/2015
0 Beoordeling: 8
Kees : We hebben erg genoten van onze indrukwekkende reis door Sri Lanka. Een echte aanrader voor mensen die echte indrukken van het land willen opdoen en die van de mooie flora en fauna houden en natuurlijk te vergeten de cultuur.
Vertrekdatum: 03/08/2014
0 Beoordeling: 8
Wendy : Ik heb genoten van de vriendelijke mensen in Sri lanka. De reis had een mooie afwisseling tussen natuur, cultuur en rustmomenten. Hoogtepunten waren de Perahera in Kandy, de safari's en het snorkelen bij Trincomalee.
Vertrekdatum: 20/07/2014
0 Beoordeling: 8
Jacques : Prima reis. Heb echter wel de vrijheid genomen om niet aan alle tempelbezoeken deel te nemen. Programma is wel erg vol. Maar kon ik dus verlichten door niet aan alles mee te doen. Je zit toch van ca. 9 - 16 uur in het busje. Jammer was dat we slechts één nacht in het River Camp waren. Prachtige lokatie in tenten. 4 dagen in Triconawee vond ik veels te lang. 2/3 was meer dan genoeg. We hebben als groep de reis ook aangepast van 4 dagen naar 3 en daardoor 1 nacht in Negombo erbij gekregen. We moesten daarvoor wel een nacht extra bijbetalen.
Vertrekdatum: 16/02/2014
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Het is een interessante en afwisselende reis. Het programma was voor ons aan de volle kant. Doordat we niet aan alle extra excursies hebben deelgenomen, hadden we echter tijd genoeg om ons eigen plan te trekken en te relaxen.
Vertrekdatum: 16/02/2014
1 Beoordeling: 7
Reiziger : nee
Vertrekdatum: 16/02/2014
0 Beoordeling: 8
peter : Wij hebben beiden genoten van deze afwisselende reis, al komen er inderdaad wel aardig wat excursiekosten bij. Maar de walvistocht en Udawelawe-wildpark waren iedere cent dubbel waard. Voor de opgravingen moet je ook nogal betalen en dat is niet ieders "piece of cake".Ik persoonlijk zie daar niet zoveel in dus heb de laatste excursie geskipt. Veel afwisseling :cultuur, natuur en relaxen aan het strand in fraaie hotels.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.