Rondreis NOORD-SOEDAN
12 dagen - v.a. €2 745 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,5
18 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,1
Prijs/kwaliteit: 7,2
Accommodatie: 8,3
Transport: 8,1
Vertrekdatum: 26/02/2015
1 Beoordeling: 9
Emiel : Gewoon : bezoek Sudan, veilig en uniek, het originele Afrika.
Vertrekdatum: 26/02/2015
1 Beoordeling: 9
Pleun : Soedan is ten onrechte een onbekend reisdoel. Het is een veilig land met erg vriendelijke mensen die je ontmoet op lokale markten en in de dorpen langs de Nijl en in de woestijn. Het contrast tussen de groene Nijldelta en de droge woestijn is groot. De overnachtingen tussen de zandduinen zijn geweldig. In Soedan zijn diverse historische sites uit de tijd van de farao's. Er staan meer pyramides dan in Egypte en er zijn veel interessante tempels en koningsgraven met prachtige inscripties en muurschilderingen. Deze gevarieerde reis is een echte aanrader!
Vertrekdatum: 27/11/2014
1 Beoordeling: 9
Els : Heel comfortabele en afwisselende reis. Soedan heeft nog veel meer te bieden dan woestijn en piramides. Kleurrijke Nubische dorpjes bijvoorbeeld, en dansende derwisjen, actieve Koptische christenen, nomaden en heel veel fotogenieke ezeltjes.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.