Rondreis RUSLAND
14 dagen - v.a. €1 695 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,0
23 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,5
Prijs/kwaliteit: 7,9
Accommodatie: 8,1
Transport: 7,5
Vertrekdatum: 09/09/2017
0 Beoordeling: 8
Jan Corstiaan : Nog een opmerking waar geen plaats voor is: het zou prettig zijn als ik de enquete tussentijds opgeslagen kon worden daar ik hem 3x moest maken omdat ik er voor andere dringende zaken vanaf werd gehaald. wat mij steeds meer het gevoel gaf om het maar achterwege te laten.
Vertrekdatum: 09/09/2017
1 Beoordeling: 9
Johannes : Een prachtige rondreis van een overweldigende schoonheid! Wij hadden een fantastische reisbegeleider. Hij verdient een 10 met een griffel! Ook de Gouden Ring in zijn eenvoud is prachtig, maar het is jammer dat dit stuk van de reis als laatste komt. Al te veel gezien aan pracht en praal om deze eenvoud op zijn juiste waarde te schatten.
Vertrekdatum: 06/05/2017
0 Beoordeling: 6
Reiziger : Dit is een echte cultuurreis met veel aandacht voor kerken en iconen. Het festival in St Petersburg op 9 mei voegt echt wat speciaals toe aan het programma. Zoals de Russen dodenherdenking en bevrijdingsdag vieren, is uniek. Kijk vooral of je 5 en 7 mei bij de generale repetities kan zijn. Om voldoende tijd te hebben voor de andere attracties van deze elegante stad, hebben we 2 dagen extra geboekt.
Vertrekdatum: 06/05/2017
1 Beoordeling: 9
Christine : Interessante reis, waarbij je getuige bent van zowel het stadsleven (in Sint-Petersburg en Moskou) als van het leven op het platteland. Tevens is er een evenwichtige mix tussen aangeboden excursies en vrije tijd.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.