header image

Rondreis POLEN

9 dagen - v.a. € 1.195,- Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.
Totale beoordeling:
8,0
18 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Tourbegeleiding: 8,8
Prijs/kwaliteit: 7,7
Accommodatie: 7,3
Transport: 8,5
Vertrekdatum: 14/09/2019
Beoordeling: 8
Luc: De reis voldeed aan onze verwachtingen. Het Polinmuseum in Warschau is een aanrader, het is veel meer dan een museum van de Poolse Joden: het geeft 1000 jaar Poolse geschiedenis weer, vanuit een Joodse insteek. De hier gecentraliseerde historische informatie krijg je mondjesmaat van de lokale gidsen, de haat/liefdeverhouding t.o.v. de joodse bevolking tot aan de holocaust is daarbij de rode draad.
Vertrekdatum: 24/08/2019
Beoordeling: 8
André: zie vraag 25
Vertrekdatum: 25/05/2019
Beoordeling: 8
Tilly: Een leuke afwisselende reis, cultuur Chopin in het park. Klassieke muziek in het kasteel. En dan nog live jazz in een jazz kelder. Heerlijk eten ook voor mensen die vegetarisch zijn, niet vegetariërs gingen gezellig met ons mee. Schoon land, ontwikkeld, gewoon je kaartje kopen met je pinpas bij de bushalte en niet duur. De natuur in het zuiden is mooi maar bij ons met veel schoolklassen die je overig overal tegenkomt mogelijk is er een andere spannende route maar het gaf wel een geweldige afleiding. Geschiedenis is indrukwekkend en wordt door veel mensen bezocht, moeilijk om in je eigen tempo alles te bekijken waar je eigen voorkeur ligt. Een geweldige reisleider die veel uitzocht en van alles regelde. En natuurlijke gezellige groep zelfs een beetje avontuurlijk rekening houdend met elkaar.
Vertrekdatum: 25/05/2019
Beoordeling: 8
Fieke: Een fijne rondreis. Prima ritme. Telkens twee nachten in een ander hotel. Bevlogen reisleidster en uitstekende chauffeur. De wandeling en Zakopane vond ik teleurstellend. Zeker een aanrader voor wie Auschwitz wil bezoeken en ook wat van de steden wilt zien.