Rondreis PERU
21 dagen - v.a. €2 495 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,2
56 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,0
Prijs/kwaliteit: 7,8
Accommodatie: 7,8
Transport: 7,7
Vertrekdatum: 09/06/2016
1 Beoordeling: 9
Joop : hoogtepunten: Nasca lijnen; Colca canyon en condors; Cusco ( festival!!) Prima reisbegeleider, met veel kennis van het land, door zijn inbreng was de reis echt "af". Koesteren die man! De ervaring met Iberia is echter een stuk minder. Matige verzorging op de lange vliegreis en uitermate slechte zit in het stuk Madrid Amsterdam vv. Te krap!! Ook de lange wachttijd op vliegveld Madrid ( terugreis) van ruim 5 uur is onplezierig De KLM vliegt rechtstreeks, dat was mij wel wat meer waard geweest. Bovendien leefde ik in veronderstelling dat we met KLM zouden vliegen. Een echte aanrader dus, voortaan naar Zuid Amerika met de KLM! Mag dan best wat meer kosten.
Vertrekdatum: 09/06/2016
0 Beoordeling: 8
Nelleke : Prachtige afwisselende reis wat cultuur en natuur betreft. De reisgeleiding was perfect, een 10 voor die man! Houd rekening met de hoogtes, dat kan je aardig opbreken. Hoogtepunten: Ballestas eilanden, Nasca lijnen (vliegen: doen!), Arequipa, Colca Canyon met de condors, Cusco (zeker het festival). Niet doen: tweedaagse trektocht in Huaraz. Wel mooi, maar zonde. Beter aparte excursies per dag boeken.
Vertrekdatum: 01/11/2015
1 Beoordeling: 7
Gerard : Mooie maar vermoeide reis door lange reisdagen en de hoogte. Maar zeker de moeite waard.
Vertrekdatum: 06/09/2015
0 Beoordeling: 8
Bert : Tip: let goed op de tenaamstelling van je tickets als je de Inca trail wil lopen. Helaas verzuimt Koning Aap zelf om deze gegevens nauwkeurig te controleren. Als deze gegevens niet overeenkomen met de namen zoals deze in je paspoort zijn vermeld, krijg je geen toestemming om de trail te lopen.
Vertrekdatum: 06/09/2015
1 Beoordeling: 7
Hein : Dollars meenemen is niet nodig. Ter plaatse Solles (munteenheid Peru) pinnen is het meest handig. Eventueel kunnen euro's overal omgewisseld worden.
Vertrekdatum: 02/08/2015
0 Beoordeling: 8
kees : Onderschat niet wat hoogte met je doet. simpele loop stukjes voelen aan alsof je de marathon heb gelopen.
Vertrekdatum: 07/09/2014
1 Beoordeling: 9
Anna Maria : De reis met Koning Aap naar Peru was fantastisch! Onze reisleider heeft ons laten kennismaken met vele facetten van de Peruaanse samenleving,heel bijzonder! Afwisselend programma, De Incatrail is een fantastische trektocht en ook de Huareztrekking was een groot succes,prachtige uitzichten en heerlijke maaltijden onderweg
Vertrekdatum: 03/11/2013
0 Beoordeling: 8
Koos : Het is een fantastische reis met heel veel highlights, maar bereid je voor op een Incatrail die toch zwaarder uitvalt dan je denkt. Kortom toch: onvergetelijk.
Vertrekdatum: 08/09/2013
0 Beoordeling: 8
Willy : Ik houd van textiel en heb zeer genoten van weven, spinnen,breien,borduren;de costuums van de mensen in Peru zijn prachtig en kunstzinnig!Ook voor geologen is het een eldorado:vulkanen, aardplooien,locale gesteenten, op markten ook ruwe half-edelstenen te koop...
Vertrekdatum: 08/09/2013
1 Beoordeling: 9
Anita : Voor op korte tijd Peru te zien is deze reis een absolute topper. Lokale reisleider heeft zeker zijn voordeel. Hij is er opgegroeit en weet toch net iets meer van tradities en vooral eten.
Vertrekdatum: 21/07/2013
0 Beoordeling: 8
Gerard : Net terug van onze prachtige reis naar Peru. Voor het eerst een groepsreis gemaakt. Het is ons uitstekend bevallen, de groep was divers, maar erg gezellig. We hebben ontzettend veel gezien en gedaan, alle hoogtepunten van Peru waren aanwezig tijdens de reis. We zijn besmet, en maken alweer plannen voor het volgend jaar.
Vertrekdatum: 21/07/2013
1 Beoordeling: 9
Franky : We hebben fantastisch mooie reis beleefd in het verrassende, veelzijdige, afwisselende Peru. Elke dag was er een nieuw hoogtepunt maar onze absolute hoogtepunten waren de Condors in de Colca canyon, 4-daagse incatrail en de Cordillera Blanca (Laguna 69)! Met dank aan onze deskundige, ervaren reisbeleider.
Vertrekdatum: 09/06/2013
0 Beoordeling: 8
Chantal Antoinette : Ik heb heel veel gezien en meegemaakt in een korte tijd. Peru is een prachtig land voor de echte reiziger die opzoek is naar cultuur.
Vertrekdatum: 09/06/2013
0 Beoordeling: 8
Theodorus : De reis kan ik iedereen aanraden. Hou wel rekening met de hoogte/ijle lucht, hoewel je vooraf niet weet hoe je reageert. Dat verschilt enorm per persoon. Een minpunt is dat het soms onduidelijk was of een ontbijt/lunch nu wel of niet inbegrepen was en dat geeft irritatie. Doe gewoon alles al in. Als je bang bent dat je dan duurder bent dan een andere reisorganisatie, dan kun je aangeven dat wel alles (qua ontbijt ed) bij jullie in inbegrepen.
Vertrekdatum: 12/05/2013
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Het is mij prima bevallen deze Peru-reis met de gids Paulien en de andere leuke reisgenoten.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.