Rondreis PERU
21 dagen - v.a. €2 495 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,0
41 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,2
Prijs/kwaliteit: 7,6
Accommodatie: 7,7
Transport: 7,5
Vertrekdatum: 03/09/2017
0 Beoordeling: 8
H.H.F. : We hadden de reis zeker niet willen missen en hebben ook erg veel gezien en gedaan en er erg van genoten, maar deze reis vraagt ook veel van je lijf en geest. De reisintensiteit is in de eerste week bijna te hoog, daarna is het tempo wel te doen. Intensief zijn de grote hoeveelheid aan reiskilometers (~3500km in totaal); op de site staat keurig 8 of 10 uur bus, maar het daadwerkelijk beleven daarvan in het chaotische straatbeeld is een andere werkelijkheid. Op één dag Cusco - Lima - Huarez is slopend. Daarnaast wordt op de site onvoldoende duidelijk gemaakt wat de hoogte (vanaf Arequipa) met je doet (dorst, hoofdpijn, kortademigheid en conditioneel) Onze reisleiding was in een woord: Fantastisch! Nb. Neem voldoende contante Euro's en/of Dollars mee, want pinnen in Peru met Europese bankpassen is vaak onmogelijk of gaat minimaal erg erg moeizaam. Wisselen is eenvoudig. Daarnaast kun je maar eenmaal in die maand geld 'uit de muur' halen bij die bepaalde bank. Zelfs met credit cards is het vaak niet mogelijk om geld 'uit de muur' te halen. Met credit card aan het loket lukt het wel om max Sol 1750 op te nemen (excl. €13,50 transactiekosten).
Vertrekdatum: 03/09/2017
1 Beoordeling: 9
martin : Aanrader om nieuwe landschappen en culturen te ontdekken
Vertrekdatum: 16/04/2017
0 Beoordeling: 6
Liesbeth : bijzonder mooi land om te bezoeken; erg vermoeiende reis door de lange busreizen die je moet maken. Slapen bij de locals zeer ongemakkelijk als je geen spaans praat. Huaraz tracking ter plekke boeken heel veel goedkoper. Zeker geen spijt van de reis maar niet goed beseft dat t zoveel buszitten was.
Vertrekdatum: 09/06/2016
1 Beoordeling: 9
Joop : hoogtepunten: Nasca lijnen; Colca canyon en condors; Cusco ( festival!!) Prima reisbegeleider, met veel kennis van het land, door zijn inbreng was de reis echt "af". Koesteren die man! De ervaring met Iberia is echter een stuk minder. Matige verzorging op de lange vliegreis en uitermate slechte zit in het stuk Madrid Amsterdam vv. Te krap!! Ook de lange wachttijd op vliegveld Madrid ( terugreis) van ruim 5 uur is onplezierig De KLM vliegt rechtstreeks, dat was mij wel wat meer waard geweest. Bovendien leefde ik in veronderstelling dat we met KLM zouden vliegen. Een echte aanrader dus, voortaan naar Zuid Amerika met de KLM! Mag dan best wat meer kosten.
Vertrekdatum: 09/06/2016
0 Beoordeling: 8
Nelleke : Prachtige afwisselende reis wat cultuur en natuur betreft. De reisgeleiding was perfect, een 10 voor die man! Houd rekening met de hoogtes, dat kan je aardig opbreken. Hoogtepunten: Ballestas eilanden, Nasca lijnen (vliegen: doen!), Arequipa, Colca Canyon met de condors, Cusco (zeker het festival). Niet doen: tweedaagse trektocht in Huaraz. Wel mooi, maar zonde. Beter aparte excursies per dag boeken.
Vertrekdatum: 01/11/2015
1 Beoordeling: 7
Gerard : Mooie maar vermoeide reis door lange reisdagen en de hoogte. Maar zeker de moeite waard.
Vertrekdatum: 06/09/2015
0 Beoordeling: 8
Bert : Tip: let goed op de tenaamstelling van je tickets als je de Inca trail wil lopen. Helaas verzuimt Koning Aap zelf om deze gegevens nauwkeurig te controleren. Als deze gegevens niet overeenkomen met de namen zoals deze in je paspoort zijn vermeld, krijg je geen toestemming om de trail te lopen.
Vertrekdatum: 06/09/2015
1 Beoordeling: 7
Hein : Dollars meenemen is niet nodig. Ter plaatse Solles (munteenheid Peru) pinnen is het meest handig. Eventueel kunnen euro's overal omgewisseld worden.
Vertrekdatum: 02/08/2015
0 Beoordeling: 8
kees : Onderschat niet wat hoogte met je doet. simpele loop stukjes voelen aan alsof je de marathon heb gelopen.
Vertrekdatum: 07/09/2014
1 Beoordeling: 9
Anna Maria : De reis met Koning Aap naar Peru was fantastisch! Onze reisleider heeft ons laten kennismaken met vele facetten van de Peruaanse samenleving,heel bijzonder! Afwisselend programma, De Incatrail is een fantastische trektocht en ook de Huareztrekking was een groot succes,prachtige uitzichten en heerlijke maaltijden onderweg
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.