Rondreis PERU EN BOLIVIA
24 dagen - v.a. €2 795 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,0
98 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,6
Prijs/kwaliteit: 7,4
Accommodatie: 7,4
Transport: 7,1
Vertrekdatum: 15/10/2016
0 Beoordeling: 8
Lia : Mede door onze enthousiaste reisbegeleider Danny ..... een mooie onvergetelijke reis geworden!
Vertrekdatum: 04/09/2016
0 Beoordeling: 10
cornelia maria johanna : Het antwoord van vraag 25
Vertrekdatum: 31/07/2016
0 Beoordeling: 8
Herman : De reis Peru/Bolivia geeft een mooie inkijk in beide landen. Je maakt kennis met de verschillende culturen en landschappen die beide landen te bieden hebben.
Vertrekdatum: 31/07/2016
1 Beoordeling: 9
Angelique : Een prachtige reis door twee kleurrijke landen, waar je kan genieten van zowel cultuur en natuur. Het reistempo tijdens de reis is hoog, maar maakt het wel mogelijk dat je het maximale uit je dagen kan halen. Je reist van het ene hoogtepunt direct weer door naar het volgende; condors spotten in de canyon, de uitgestrektheid van de Boliviaanse zoutvlaktes, het prachtige machu picchu... De 4-daagse incatrail is een absolute aanrader voor de getrainde wandelaar. Onvergetelijke ervaring!
Vertrekdatum: 07/05/2016
0 Beoordeling: 8
Monique : Een mooie maar zeer intensieve reis met veel reisdagen. Weinig tijd op de locaties door veel tijd in de bus. Door de hoogte is het belangrijk om een redelijke conditie te hebben want dit vergt wel wat energie. Hotels simpel maar schoon. Hoogtepunten Machu Picchu en Salar. Verschil Peru en Bolivia goed merkbaar in infrastructuur. Peru is vaak wat beter geregeld. Naast aangeboden excursies zijn er nog veel mogelijkheden ter plaatse.
Vertrekdatum: 16/04/2016
1 Beoordeling: 9
Franck : Deze reis is zeker aan te bevelen. Je ziet veel van Peru en Bolivia. Het zijn authentieke landen met authentieke inwoners. Het contrast met Europa is groot, maar daardoor ook verrijkend. Prachtige mengeling van culturen en tijdperken. Wees voorbereid op lange reisdagen, maar als je goed reisgezelschap hebt (zoals wij dat hadden), dan valt dat vele reizen allemaal reuze mee. Wees vooral voorbereid op de hoogte (max. hoogte 4900 meter!). Ik deed wat betreft hoogteziekte er vooraf wat nonchalant over, maar ter plaatse werd ik verrast door de effecten van de hoogte op je lichaam (hoofdpijn als een kater, verlies van energie, futloos). Na twee dagen raak je eraan gewend, maar je conditie doet een stap terug. Lof voor Koning Aap, want de reis was prima georganiseerd.
Vertrekdatum: 16/04/2016
1 Beoordeling: 9
Dirk : t'Was een prachtige reis, met perfecte organisatie en een zeer leuke, aangename groep. Vele mooie ervaringen en belevenissen.
Vertrekdatum: 16/04/2016
0 Beoordeling: 8
Dirk : Deze reis was voor ons een mooie, maar wel drukke ervaring. Ons advies : bereid ze zeker voor door voorbereidende medicatie in te nemen voor de darmen. Zeker niet overbodig, want nagenoeg iedereen werd jammer genoeg geveld tijdens onze reis. Voorkom ook de verschijnselen van hoogteziekte zeker door ter plaatse overvloedig te drinken. En geniet van werkelijk alle door de gids aangeboden uitstappen. Als er dan al één tegenvalt : mokker niet, want de overgrote meerderheid van de excursies zal zeker kunnen bekoren. De incatrail van 2 dagen is een echte sur-plus. Zeker doen ! Een goede fitheid is voldoende. (een 8-tal uurtjes soms wel zwaar klim- en daalwerk; vooral door de hoogte wat moeilijk voor de ademhaling). Het gezelschap viel reuze mee. Blij dat iedereen mee de prettige sfeer heeft bepaald, elk naar eigen vermogen. En bovendien 3,5 weken steeds stipt op tijd was. Bedankt voor het gezelschap !
Vertrekdatum: 05/09/2015
0 Beoordeling: 8
Danny : Hele mooie reis veel gezien en gedaan. Peru en Bolivia zijn mooie landen met een grote variëteit qua natuur, cultuur en belevenissen. Nadeel is wel dat je tijdens de reis veel onderweg bent het daardoor een zware reis is maar daar krijg je wel wat voor terug. Mede dankzij de prima reisbegeleiding van Remco en een leuke groep is het een onvergetelijke reis geweest.
Vertrekdatum: 05/09/2015
1 Beoordeling: 7
Claudia : Een mooie reis. Heel veel gezien. Maar een hoog reistempo. Reisdagen waarbij je 6 uur in de bus zit, zijn geen uitzondering. En als je onze reisleider hebt, dan weet je zeker dat je goede eetgelegenheden treft!
Vertrekdatum: 05/09/2015
0 Beoordeling: 8
Vincent : Een zeer mooie en veelzijdige reis. Gedurende de reis maak je zoveel mee en zie je vaak meerdere dingen op 1 dag. Een reisdagboek is haast onmisbaar. Bereid je wel voor op lange reisdagen en de grote hoogtes, die vallen in het begin zwaar. Uiteindelijk zeer de moeite waard en na het wennen kan het genieten beginnen.
Vertrekdatum: 18/04/2015
0 Beoordeling: 8
Hans : Een fantastische reis naar een fantastische bestemming. Het zoutmeer in Bolivia was geweldig, Machu Picchu overweldigend, Cuzco prachtig, de Condors in de Colca Canyon ook. En als je dan ook nog de "beste reisbegeleider ooit" hebt...! Ria
Vertrekdatum: 18/04/2015
0 Beoordeling: 8
Ria : Een reis die zeer de moeite waard is. De woestijnachtige kust, de altiplano met prachtige luchten, de imposante Andes, de Colca Canyon met zijn condors, het onmetelijke Titicacameer, de onafzienbare zoutvlakte van Uyuni en natuurlijk Machu Picchu.... indrukwekkend! Zitten wel een paar lange "busdagen" bij maar die vergeet je snel als je zó veel moois ziet.
Vertrekdatum: 01/11/2014
0 Beoordeling: 8
Theo : Misschien is het verstandig om de hoogte meer als "probleem" bij deze reis onder de aandacht te brengen. Er waren bij ons redelijk wat mensen die behoorlijk wat last van de hoogte hebben gehad.
Vertrekdatum: 27/09/2014
0 Beoordeling: 8
Bart : Een hele diverse reis waarin elke dag anders is. Vooral de vele landschappen die je tegenkomt van woestijn tot hoogvlaktes en van meren tot zoutvlaktes is indrukwekkend. Ook de culturele verschillen tussen de diverse plekken die we bezochten tijdens deze reis zijn zeer interessant. Het vervoer, de hotels en activiteiten waren goed georganiseerd. Ik kan deze reis dan ook aanbevelen!
Vertrekdatum: 19/07/2014
1 Beoordeling: 7
rein : Mooie reis, waarin je lange afstanden moet overbruggen en daardoor lange reisdagen hebt. Wanneer je in de maanden juli/ augustus reist houd dan goed rekening met de lage temperaturen, zeker na zonsondergang.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.