Rondreis ECUADOR, PERU, BOLIVIA EN CHILI
58 dagen - v.a. €4 295 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,2
28 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,0
Prijs/kwaliteit: 7,8
Accommodatie: 7,1
Transport: 7,1
Vertrekdatum: 10/09/2016
0 Beoordeling: 8
Jose : 61 dagen met volle teugen genieten van alle moois van Ecuador, Peru, Chili en Bolivia. Enkele hoogtepunten zijn de 4 daagse Incatrail, de 3 daagse trektocht over de Sala de Uyuni, de Colca Canyon en de verblijven in de lodges in de Amazone. Uitstekende jungleverlenging gehad in Puerto Maldonado. Al met al een geweldige ervaring. Ik zou het zo weer doen!
Vertrekdatum: 14/11/2015
1 Beoordeling: 7
Johanna : De reis Ecuador Peru Chili Bolivia en weer Peru is geweldig afwisselend, fantastische natuur en prachtige steden. Wel moet je een beetje zelfstandig kunnen reizen. Dit om steden te bekijken en te genieten van de natuur. Het was een geweldige reis. DOEN.
Vertrekdatum: 12/09/2015
1 Beoordeling: 9
Kirya : Deze reis was werkelijk fantastisch! Een prachtige route waarop je enorm veel ziet, doet en ervaart. Voor mij de perfecte kennismaking met Latijns-Amerika. Het is een lange reis, die soms ook vermoeiend kan zijn vanwege de lange afstanden die je aflegt, maar als je al dat moois ziet vergeet je dat snel. Het is belangrijk je te realiseren waar je bent, dat dingen anders gaan dan bij ons. Zeker ook het openbaar vervoer doet een beroep op je aanpassingsvermogen en flexibiliteit, maar dat weet je van tevoren. Ik vond het prettig dat er voldoende ruimte is je vrije tijd zelf in te vullen, eventueel los van (een deel van) de groep. Je wordt met 15 onbekenden bij elkaar gezet en dat levert soms frictie op. Het is goed om je te bedenken dat dat normaal is en je niet met iedereen even goede vrienden hoeft te worden. Wel was onze groep altijd in staat de verschillen naast zich neer te leggen en het gezellig te hebben, zodat ik met een heel positief gevoel kan terugkijken op deze reis van mijn leven. Bedankt!
Vertrekdatum: 12/09/2015
1 Beoordeling: 9
Tara : Een ingrijpende reis die je een mooie indruk geeft van Zuid-Amerika. In twee maanden leer je verschillende culturen en ervaar je de verscheidenheid van het prachtige continent.
Vertrekdatum: 12/09/2015
1 Beoordeling: 9
Sjaak : Wij hebben een prachtige reis gemaakt, Boeiend ook door de vele plaatsen die we bezocht hebben. Het maken van een pioniersreis vraagt wel meer eigen initiatief en een flexibele instelling. Het bevestigde dat het stedenschoon beperkt is, maar het landschap is soms overweldigend.
Vertrekdatum: 15/11/2014
1 Beoordeling: 9
Petra : Geweldige reis, heel intensief! Veel gezien in korte tijd met geweldige gids! Een echte aanrader!
Vertrekdatum: 15/11/2014
1 Beoordeling: 9
anton : Dt is een unieke samengestelde reis met zoveel aanbod gaandeweg in activiteiten en excursies, dit allemaal in de reistijd van 8 weken.
Vertrekdatum: 15/11/2014
0 Beoordeling: 8
Cees : Een fantastische reis die beantwoordde aan onze verwachtingen. goed gedoseerd cultuur, natuur en strand. voor de sportieve wandelaar/hiker genoeg uitdagingen. in de steden voor elk wat wils. een echte aanrader voor de reiziger die in een relatief korte tijd veel moois in 4 zuid-amerikaanse landen wil zien.
Vertrekdatum: 15/11/2014
1 Beoordeling: 7
Geertje : Op deze reis wordt er veel gewandeld op grote hoogte, dit miste ik bij de reisinformatie, hier meer informatie over geven.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.