Rondreis PERU, BOLIVIA EN CHILI
30 dagen - v.a. €3 495 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,3
98 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,0
Prijs/kwaliteit: 7,6
Accommodatie: 7,5
Transport: 7,4
Vertrekdatum: 07/07/2017
0 Beoordeling: 10
Claudine : De rondreis Peru-Bolivia-Chili overtrof alle -torenhoge- verwachtingen: het was echt een aanéénschakeling van hoogtepunten! Eens Lima uit, volgen de spektakels zich in een snel tempo op: crossen met de wandbuggy en sandboarden aan Laguna de Huaccachina, Nascalijnen bewonderen vanuit de lucht, het -bijna persoonlijk contact met de mummies van Chauchilla, aangrijpende realitytoer en Santa Catalina in Arequipa, de massa's lama's, alpaca's en gracieuze vincuna's op weg naar de condors in Colca Canyon, de roetstoten van de actieve vulkaan Sabancya, drijven op zoutmeer Laguna Cejar en er bij de ondergaande zon genieten van een Pisco, mountainbiken door de Chileense maanvallei, absoluut hoogtepunt: de driedaagse jeeptour met onvergetelijk natuurschoon en overnachten in zouthotel, stil worden in de zilvermijn van Potosi, knotsgek La Paz, uitwaaien bij de chullpas van Sillustani, varen op het Titicacameer en als kers op de taart Machu Piccu bereiken na de 3 daagse Incatrail, afscheid nemen van het prachtige land met een privé toer doorheen de Heilige Vallei. Dit wordt heel lang nagenieten!!!
Vertrekdatum: 28/05/2017
0 Beoordeling: 8
Peet : Het meenemen van een slaapzak was bij ons niet nodig muv degene die de 4 daagse inkatrail of larestrek gingen lopen. De hotels hadden voldoende extra dekens en bijna allemaal ook een kacheltje. Thermo ondergoed is wel aan te bevelen vooral op de zoutvlakte was het erg koud. Wij hebben de 2daagse inkatrail gelopen. Persoonlijk heb ik die als erg pittig ervaren. Het vele klimmen in combinatie met de hoogte maakte dat ik het wel gehaald heb, maar dat het veel tijd en energie heeft gekost. Is toch zwaarder dan ik aanvankelijk dacht. Mijn conditie is gemiddeld maar dat is dus maar net aan genoeg.
Vertrekdatum: 28/05/2017
1 Beoordeling: 9
Jozef François : Deze reis van 30 dagen vraagt veel energie, maar de beloning die je ervoor terugkrijgt(natuur, inca-cultuur...) doet je deze ongemakken snel vergeten. Dit was één van onze topreizen! De hoogtepunten volgen elkaar in snel tempo op en dit geldt zowel voor de alom gekende hoogtepunten(zoutvlakte Bolivia, Meatchupicchu) als voor de minder gekende hoogtepunten(1500 jaar oude mummies, andere bouwwerken van de inca's). één negatieve opmerking: Het veel te grote verschil in prijs tussen jullie aanbod aan excursies en diezelfde excursies, maar plaatselijk geboekt!
Vertrekdatum: 14/04/2017
1 Beoordeling: 9
Jolien : Geweldige reis door Peru, Chili en Bolivia. Veel excursies naar de mooiste plekken waarbij je echt kennismaakt met de bewoners van de landen die je bezoekt. Goede afwisseling van natuur en stad en het tempo en opbouw in hoogte van de reis is prima ! Hoogtepunt voor mij zijn de tocht naar Salar de Uyuni en de Lares Trek voorafgaand aan het bezoek van de Machu Picchu (neem voor beiden warme kleren mee). De reisbegeleiding was fantastisch. Kortom : niet twijfelen maar deze reis maken !
Vertrekdatum: 14/04/2017
1 Beoordeling: 9
Dick : geweldige reis; zeer goede reisbegeleider met veel kennis van zaken; prachtige natuur, mooie steden.ik heb vrij veel landen bezocht, maar dit was een van de mooiste reizen die ik ooit gemaakt heb.
Vertrekdatum: 07/10/2016
0 Beoordeling: 10
Alexandra : Een reis die van het ene hoogtepunt naar het andere hoogtepunt gaat, landschappelijk een van de mooiste reizen die ik heb gemaakt zover
Vertrekdatum: 16/09/2016
1 Beoordeling: 7
Antonius : Een mooie maar intensieve reis. Diverse hoogtepunten, zowel letterlijk als figuurlijk. Zeer goede reisbegeleiding met veel kennis van land en cultuur. De geboden excursies -aanrader om dit als privégroep te doen- zijn zeer de moeite waard. Reis als landerarrangement krijgt van ons het cijfer 7,5 tot 8. Reizen met Iberia en via Madrid heeft niet de voorkeur, vandaar een totaalscore: 7.
Vertrekdatum: 28/05/2016
1 Beoordeling: 9
Saskia : Deze reis is een aaneenschakeling van hoogtepunten; je kijkt je ogen uit en hebt nauwelijks tijd om alles goed te verwerken. Adembenemende natuur: van rood woestijnzand tot de sneeuwtoppen van de Andes in Peru, van borrelende geisers in Chili tot gekleurde meren en zoutvlaktes van Bolivia. Dit alles afgewisseld met prachtige steden met elk weer een geheel eigen sfeer. Mede door de enthousiaste en deskundige reisbegeleiding is deze reis een topper geworden. Ik zeg: niet twijfelen, boeken deze reis! Enjoy!
Vertrekdatum: 09/10/2015
0 Beoordeling: 8
André : Fantastische kennismaking met Peru, Bolivia en Chili. Mooie steden afgewisseld met prachtige natuur. Leuke ontmoetingen met de bewoners. De zoutvlakten en de Incatrail waren voor ons de hoogtepunten. Onderschat de Incatrail niet, het is ongelooflijk mooi, maar behoorlijk zwaar. Trainen dus en vergeet je stokken niet. Wij vonden het wel een must om zo Machu Picchu te bezoeken, i.p.v met het treintje. Neem voldoende dollars mee, in de grote plaatsen kun je ook prima lokaal geld pinnen. Wifi in bijna alle hotels. Verloopstekker ( Amerikaanse/Japanse platte pennen) meenemen. Wij hadden voor de Inca Trail onze eigen slaapzak mee.
Vertrekdatum: 09/10/2015
1 Beoordeling: 7
Kristel : Een heel fijne en gevarieerde reis! Toch wel zwaar met de vele hotels die ze aandoen!!! We hadden een reisleider met heel veel kennis van de landen wat alleen maar positief is!!!! Het enige minpunt is de prijsverschillen van de reisbeschrijvingen van de excursies en de prijzen van de excursies werkelijk !!! Dit brengt discussies mee wat heel vervelend is voor de reisleider!!! De hotels zijn heel goed meegevallen behalve het hotel in la paz waar we bestolen zijn !!!! Voor de rest is deze reis zeker aan te raden voor personen die van natuur en steden houden !!! Bart en Kris
Vertrekdatum: 24/07/2015
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Geweldige reis!! Prachtig natuurschoon afgewisseld met gezellige steden. Absoluut hoogte punt: het beroemde Inca Trail, in vier dagen naar iconisch Machu Picchu lopen. Zeker een aanrader!!
Vertrekdatum: 28/05/2015
0 Beoordeling: 8
Leendert : Zeer afwisselende reis. Cultuur, natuur, steden., activiteiten. Goed georganiseerd. Veel gezien en beleefd. Druk reisschema, maar erg lange busreizen waren er weinig. slechts 1 met weinig onderbrekingen.
Vertrekdatum: 28/05/2015
1 Beoordeling: 9
Yvonne : Prachtige afwisselende reis in schitterende deel van Zuid Amerika. Onze verwachtingen absoluut overtroffen . Zouden zo terug willen , met dezelfde reisleider en dezelfde groep!. Deze 30 dagen waren ongekend genieten!
Vertrekdatum: 28/05/2015
1 Beoordeling: 9
Naomi : De reis was een prachtige ervaring! De drie landen zijn schitterend en zeker de moeite waard. Wat me het meest is bij gebleven is de 3 daagse jeeptour en de maanvallei en geisers in San Perdo de Atacama. Het is zeker een aanrader.
Vertrekdatum: 25/07/2014
0 Beoordeling: 8
Margreet : Aansluitend op de reis naar Bolivia, Peru en Chili koos ik voor de jungleverlenging. Er wordt niet veel vermeld in de beschrijving, maar het is zeker een aanrader. Prachtige locatie, goede gids, lekker eten en even echt lekker warm.
Vertrekdatum: 25/07/2014
1 Beoordeling: 9
Hans : Wij hebben de rondreis Peru, Chili en Bolivia gemaakt. Tevens deze reis verlengd met 3 dagen Jungle. Het was een fantastische ervaring. Cultuur en natuur, mensen en dieren, prachtige vergezichten en temperaturen van - 10 tot + 42! Indrukwekkende landschappen en leuke contacten met de bevolking. Je komt terug met een hoofd vol indrukken. Een geweldige reis!
Vertrekdatum: 25/07/2014
1 Beoordeling: 7
Reiziger : boeiende reis, maar vermoeiend door lange reisdagen en weinig rust.
Vertrekdatum: 28/05/2014
1 Beoordeling: 7
G.A.H.M. : Fantastische opgebouwde reis Peru-Chili-Bolivia-Peru met heel veel schitterende hoogtepunten. Noem er enkele: Zandduinen (buggie), Condors, vlaktes in Bolivia (jeep), Cuzco, Machu Picchu, Inti-Raymi festival. Vanaf dat men terugkeerd in Peru start de opbouw naar de geschiedenis van de Inca's, met als hoogtepunt Machu Picchu. Kleding advies vond ik te beperkt in de brochure. In deze periode is het overdag aangenaam , maar de nachten zijn erg koud. Verschillende accommodaties hebben geen verwarming. Top vakantie gehad. Geert
Vertrekdatum: 28/05/2014
0 Beoordeling: 8
Paulus : Een geweldige reis, met alle facetten die je van zo'n reis verwacht. Adembenemende natuur en landschappen, historische culturen en geweldig om een echt festival mee te maken, inclusief de feesten in de kleinere dorpen. De jungleverlenging is een aangename afsluiting met nog meer natuurervaringen.
Vertrekdatum: 28/05/2014
1 Beoordeling: 9
Koen : Wil je een reis waarbij je actief wil genieten van natuur, landschappen, cultuur en onvergetelijke momenten? Dan is de reis naar Peru, Chili & Bolivia zeker voor jou! De hoogtepunten zoals ze staan beschreven: Inca Trail naar Machu Pichu, de zoutvlakte, de condors, etc... Alles is de moeite waard! Enige conditie is wel vereist om deze reis makkelijk te kunnen volbrengen. De wandelingen zijn op zich niet heel intensief maar de hoogte en de ijle zuurstof dat deze met zich meebrengt maakt het geheel toch wat zwaarder. Mensen die opteren voor de incatrail, ga op voorhand zeker stappen, want anders wordt de tocht wel zwaar... Maar, de inca-trail (4daagse) is zeker de moeite waard! Indien je houdt van dieren en planten, neem dan ook zeker de Jungleverlenging erbij, slapen in een prachtige lodge, maar dit midden in de jungle, een echte aanrader!
Vertrekdatum: 25/04/2014
0 Beoordeling: 8
Marije : Het was een zeer afwisselende reis met adembenemende uitzichten op vulkanen, zoutvlaktes, ruige bergen en geisers. De 4WD tocht is een absoluut hoogtepunt van de reis, evenals de Incatrail. Volop genoten!
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.