PAPOEA-NIEUW-GUINEA
23 dagen - v.a. €9 095 Boek nu

Reisdata en prijzen PAPOEA-NIEUW-GUINEA

Hieronder vind je een overzicht met de reisdata en prijzen van deze PAPOEA-NIEUW-GUINEA – 23 dagen. Selecteer jouw ideale vertrekdata met onze unieke prijsgarantie en vraag jouw reis aan.

Reizen in 2018

START EINDE # DAGEN OPMERKINGEN PRIJS
05/07/2018 27/07/2018 23 EN
PlacesFree: 14
PlacesOccupied: 0
PlacesOnWait: 0
MinPersons: 7
MaxPersons: 14
IsGaranteed: False
Status: OPN
PlacesInOption: 0
  • Voldoende plaatsen beschikbaar
  • Groepsreizen
  • Nieuwe reis
€ 9 095
9395,00 IS GEEN PROMO
Boek Neem een optie
12/08/2018 04/09/2018 24 EN
PlacesFree: 14
PlacesOccupied: 0
PlacesOnWait: 0
MinPersons: 7
MaxPersons: 14
IsGaranteed: False
Status: OPN
PlacesInOption: 0
  • Voldoende plaatsen beschikbaar
  • Groepsreizen
  • Nieuwe reis
€ 9 595
9595,00 IS GEEN PROMO
Boek Neem een optie

Bijkomende kosten

Toeslag 1-persoonskamer € 1500,00
Calamiteitenfonds € 2,50
Boekingskosten (1p) € 25,00
Boekingskosten (2p+) € 40,00

Nieuws

08-02-2018Festvalreis Papoea-Nieuw-Guinea
Tijdens de reis met vertrek op 12 augustus 2018 maar je het grootse festival van Mount Hagen, de Mount Hagen Show (of Mount Hagen Sing-Sing). De dag voor het festival begint zie je bewoners zich voorbereiden. Er vinden onder andere trditionele gevechten met pijl en boog plaats en traditionele huwelijken waarbij varkens, geld en andere voorwerpen worden geruild. De daaropvolgende 2 dagen staan bol van de kleurrijk uitgedoste stammen die hun zang en dans komen tonen, gadegeslagen door de andere stammen. In Simbai maak je aansluitend het Kalam Festival mee. Pas sinds kort mogen buitenlanders aanwezig zijn op het Kalam Festival. Dorpen uit de omgeving komen bij elkaar, ruzies worden bijgelegd, huwelijken beklonken en bruidschatten uitgewisseld. Ook de Kalam komen in hun mooiste en meest indrukwekkende verschijningen naar het festival. Doordat beide festivals worden bijgewoond, zal de reis met vertrek op 12 augustus 2018 een dag langer duren. Het totaal aantal dagen zal 24 zijn. 

Deze reis zal een aangepast route hebben: 1. Vertrek/ 2. vlucht/ 3. Aankomst Port Moresby en doorvlucht naar Goroka/ 4. Goroka/ 5. Goroka - Mount Hagen. / 6. In Mt Hagen kun je zien hoe de voorbereidingen worden getroffen voor het Festival. Er vinden onder andere trditionele gevechten met pijl en boog plaats en traditionele huwelijken waarbij varkens, geld en andere voorwerpen worden geruild./ 7. Mt. Hagen - Dag 1 van de Mt. Hagen Show/ Sing-Sing/ 8. Mt. Hagen - Dag 2 van de Mt. Hagen Show/ Sing-Sing/ 9. Mount Hagen - Simbai/ 10. Simbai: Kalam Festival dag 1. Pas sinds kort mogen buitenlanders aanwezig zijn op het Kalam Festival. Dorpen uit de omgeving komen bij elkaar, ruzies worden bijgelegd, huwelijken beklonken en bruidschatten uitgewisseld./ 11. Simbai: dag 2 Kalam Festival / 12. Simbai - Madang/ 13. Madang/ 14. Madang - Wewak/ 15/ Sepik Rivier/ 16. Sepik Rivier/ 17. Sepik Rivier/ 18. Wewak - Rabaul via Port Moresby/ 19. Rabaul/ 20. Rabaul - Kavieng - Lissenung/ 21. Lissenung/ 22. Lissenung/ 23. Vertrek Lissenung/ 24. Aankomst

Unieke prijsgarantie bij Koning Aap

Koning Aap hanteert 'flexibele prijzen'. Door het jaar heen kan het zijn dat de prijzen van onze reizen veranderen door bijvoorbeeld wisselkoersontwikkelingen, prijsverhogingen van tickets of door de concurrentie. Maar dit geldt niet voor jou! Heb je eenmaal een bevestiging van je boeking ontvangen dan garandeert Koning Aap de prijs van jouw boeking. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Kortom: jij reist altijd tegen de prijs waarvoor je de reis hebt geboekt!

Landarrangement

Het is ook mogelijk om van deze rondreis alleen het landarrangement te boeken. Je regelt dan zelf de internationale vluchten en de transfer bij aankomst en vertrek. Met de andere deelnemers maak je vervolgens de reis volgens programma. Zo heb je een optimale vrijheid om zelf je reis samen te stellen en de vlucht te kiezen die bij je reisplannen past.

Op het boekingsformulier kun je ook aangeven of we, tegen betaling, nog een extra overnachting bij aankomst moeten regelen. Ook de transfer bij aankomst kan Koning Aap op individuele basis voor je regelen.

Voor al onze reizen hebben we een minimum aantal deelnemers nodig. Houd hier rekening mee voordat je zelf tickets gaat reserveren.

Het is in alle gevallen je eigen verantwoordelijkheid om op tijd bij het beginpunt van de reis aanwezig te zijn. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor sporadische wijzigingen in de vertrekdata van onze groepsreizen. Voor sommige periodes kan de prijs van het landarrangement afwijken van de rest van het jaar, denk hierbij aan festivalreizen. Wanneer de prijs van het landarrangement aangepast is, wordt dit vermeld onder het 'laatste nieuws'.

Voor Koning Aap familiereizen waarbij een kinderkorting van toepassing is, geldt het volgende: indien je het landarrangement boekt voor een familiereis is de kinderkorting niet van toepassing.

De kosten van het landarrangement in 2018 voor deze reis bedragen € 8 695


Boek niet te laat!

Wacht niet te lang met het boeken van een reis, omdat we een maand voor de reis vertrekt (en in sommige gevallen eerder) onze niet gebruikte vliegtuigstoelen moeten retourneren aan de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Daarna zijn de stoelen ‘op aanvraag’ en kan het voorkomen dat het vluchtschema afwijkt en de prijs van de reis hoger wordt. Bovendien kan boeken binnen een maand voor vertrek een eenpersoonskamertoeslag met zich meebrengen.

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.