Rondreis OMAN EN DUBAI
14 dagen - v.a. €2 595 Boek nu

Excursies Rondreis OMAN EN DUBAI

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 6 deelnemers en de koers van de lokale munteenheid. Door koersschommelingen kan de prijs soms dus veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

Dubai, bezoek aan Burj Khalifa

Ter plaatse boekbaar voor € 30

Het is mogelijk het panorama dek op de 124e verdieping van de Burj Khalifa, 's werelds hoogste gebouw, te bezoeken. Sinds 2015 kan ook het panaromadek op de 148e verdieping worden bezocht. De entreekaarten kunnen het voordeligst via de website van de Burj Khalifa worden gekocht. Je reserveert dan voor een bepaald tijdstip en dient met creditcard te betalen.LET OP: Je zult deze kaarten zelf moeten bestellen en betalen. We raden je aan dit tijdig te doen in verband met drukte en beperkte beschikbaarheid.

Hieronder staat de link naar de pagina van de Burj Khalifa. Toegangsprijzen zijn vanaf 125 AED (ongeveer €30) per volwassene. 

https://tickets.atthetop.ae/atthetop/

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.