Rondreis CENTRAAL-AZIË
22 dagen - v.a. €2 795 Boek nu

Praktische info

Reisdocumenten

Als je over de Nederlandse of Belgische nationaliteit beschikt, heb je voor deze reis een visum voor Turkmenistan en Oezbekistan nodig. 

Op de website van onze partner Visumloket vind je alle informatie over de benodigde reisdocumenten (zoals paspoort), visum, de te volgen visumprocedure en de locatie van de ambassade. Begin uiterlijk 8 weken voor vertrek van je reis met de aanvraag.

Wanneer je de benodigde visa laat regelen via ons, dan brengen wij, naast de visumkosten € 40,-bemiddelingskosten per persoon per visum in rekening voor Nederlandse reizigers. Belgische reizigers brengen wij € 30,- bemiddelingskosten in rekening. Je hoeft dan niet zelf 2x naar de betreffende ambassade(s).

Kijk op de website van Visumloket wat je naar ons moet opsturen:

Deelnemers die niet beschikken over de Nederlandse of Belgische nationaliteit, dienen zelf contact op te nemen met de betreffende ambassade(s) en hun eventuele visum te regelen.

Houd er rekening mee dat in een paspoortnummer van een Nederlands of Belgisch internationaal reispaspoort altijd het cijfer 0, en nóóit de letter O gebruikt wordt.

Meereizen kind met ouder met andere achternaam
Wanneer een kind meereist met een ouder met een andere achternaam dan kan gecontroleerd worden of er daadwerkelijk een ouder-kindrelatie is. Doel van deze extra controle is om kindontvoeringen tegen te gaan.

Sommige landen eisen een verklaring waaruit blijkt dat de meereizende volwassene ook daadwerkelijk de ouder is of het gezag heeft. Informeer hiernaar bij de ambassade of het consulaat van het land van bestemming. Op de site van de Koninklijke Marechaussee kun je een toestemmingsformulier downloaden.

Reist een kind mee met iemand anders dan de ouders, bijvoorbeeld een familielid, dan eisen sommige landen een verklaring waarin de ouders toestemming geven voor deze reis. U kunt bij de ambassade of het consulaat van het land van bestemming informeren naar de toelatingseisen die voor dit land gelden.


Vluchtinformatie

Vertrekdatum:


Voor Nederlandse reizen:
 
Bovengenoemde luchtvaartmaatschappij en vluchtschema zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Het getoonde vluchtschema is een voorbeeld. Wanneer met een andere luchtvaartmaatschappij gevlogen wordt, kan het voorkomen dat er op de heen- en/of terugreis een (langere) overstap gemaakt moet worden. Ongeveer 10 dagen voor vertrek vind je op mijn.koningaap.nl je vertrektijdenbrief met daarin het definitieve vluchtschema.

Voor Belgische reizen (aanvullende informatie):

De Belgische afreizen vertrekken vanuit België, wat doorgaans betekent dat je met een vlucht vanuit Zaventem vertrekt. Indien je via Charles De Gaulle (Parijs) of Schiphol (Amsterdam) vliegt, gebeurt het steeds vaker dat luchtvaartmaatschappijen een gratis treinretourticket voorzien i.p.v. een vlucht. In dat geval reis je dus per trein naar de luchthaven van Charles De Gaulle of Schiphol. In het eerste geval gaat het doorgaans om een TGV-ticket vanuit Brussel-Zuid, in het tweede geval doorgaans om een gewone trein (tweede klasse) met vertrek vanuit Antwerpen-Centraal of Brussel-Zuid.
Ongeveer 10 dagen voor vertrek vind je op mijn.koningaap.be je vertrektijdenbrief met daarin het definitieve vluchtschema.

Landarrangement

Het is ook mogelijk om van deze rondreis alleen het landarrangement te boeken. Je regelt dan zelf de internationale vluchten en de transfer bij aankomst en vertrek. Met de andere deelnemers maak je vervolgens de reis volgens programma. Zo heb je een optimale vrijheid om zelf je reis samen te stellen en de vlucht te kiezen die bij je reisplannen past.

Op het boekingsformulier kun je ook aangeven of we, tegen betaling, nog een extra overnachting bij aankomst moeten regelen. Ook de transfer bij aankomst kan Koning Aap op individuele basis voor je regelen.

Voor al onze  reizen hebben we een minimum aantal deelnemers nodig. Houd hier rekening mee voordat je zelf tickets gaat reserveren.

Het is in alle gevallen je eigen verantwoordelijkheid om op tijd bij het beginpunt van de reis aanwezig te zijn. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor sporadische wijzigingen in de vertrekdata van onze groepsreizen. Voor sommige periodes kan de prijs van het landarrangement afwijken van de rest van het jaar, denk hierbij aan festivalreizen. Wanneer de prijs van het landarrangement aangepast is, wordt dit vermeld onder het 'laatste nieuws'.

Bijkomende kosten en zakgeld

Zakgeld / Bijkomende kosten
Voor Turkmenistan moet aan de grens nog een permit gekocht worden, waarvoor je een pasfoto nodig hebt en 12 USD (cash) moet worden betaald. Vergeet dit dus niet mee te nemen!

Gezamenlijke uitgavenpot
Tijdens je reis kun je regelmatig gezamenlijk deelnemen aan excursies of (niet vantevoren betaalde) maaltijden. Ook zullen er hier en daar gemeenschappelijke fooien betaald worden. Om hiervoor niet elke keer apart te hoeven afrekenen wordt er een Gezamenlijke Uitgavenpot ingesteld. Aan het begin van de reis wordt door de reisbegeleider van iedereen geld ingezameld voor deze pot. Aan het eind van de reis volgt dan de afrekening, waarbij je geld terug kunt krijgen of bij moet betalen. Met deze uitgaven is rekening gehouden bij de hoogte van ons adviesbedrag voor het zakgeld.

De hoogte van deze Gezamenlijke Uitgavenpot voor deze reis bedraagt € 100,-

Accommodatie en transport

Vervoer
Tijdens onze reis maken we overwegend gebruik van eigen airconditioned (mini)bussen. Het hebben van een eigen bus heeft veel voordelen in deze landen. Veel bezienswaardigheden liggen ver van de gangbare routes en zouden met openbaar vervoer amper te bezoeken zijn. Wel is het zo dat deze bussen soms van mindere kwaliteit zijn dan we in Nederland gewend zijn. In de bergen zullen de chauffeurs niet met de airconditioning aan rijden omdat de bus het vermogen nodig heeft om over de bergpassen te komen.

Van Ashgabat naar Dashauz maak je gebruik van een comfortabele binnenlandse vlucht.

Reisafstanden
Ashgabat naar Dashauz: 500 km / 50 minuten (binnenlandse vlucht)
Dashauz naar Konya Urgench: 106 km / 1½ uur (en dezelfde weg weer terug)
Dashauz naar Khiva: 60 km / 1 uur
Khiva naar Buchara: 510 km / 10 uur
Buchara via Shachrisabz naar Samarkand: 470 km / 8 à 9 uur
Samarkand naar Tashkent: 350 km / 5 uur
Tashkent naar Osh: 420 km / 7 à 8 uur
Osh naar Chichkan: 500 km / 8 uur
Chichkan naar Son Kul: 350 km / 7 à 8 uur
Son Kul naar Tuura Suu: 350 km / 6 à 7 uur
Tuura Suu naar Karakol: 160 km / 5 uur
Karakol via Burana-toren naar Bishkek: 450 km / 8 à 9 uur
Bishkek hotel naar luchthaven: 35 km / 1 uur
NB: De genoemde ‘kale’ reisduur per dag is uiteraard bij benadering. Behalve het weer en de wegconditie spelen ook de grensformaliteiten hierbij een rol.

Je reis voert door het centrale berglandschap van Kirgizstan. Onze chauffeur moet de strijd aanbinden met hoge bergpassen, diepe ravijnen en slechte wegen. Je hebt soms lange dagen, deels omdat er onderweg aan de weg gewerkt wordt, hetgeen met het nodige oponthoud gepaard kan gaan, deels omdat je grote afstanden moeten overbruggen in een onherbergzaam landschap. Als de wegen dusdanig besneeuwd zijn, dat ze onbegaanbaar zijn, zal er een alternatieve route worden aangeboden.

Accommodatie
Tijdens deze reis overnachten we afwisselend in hotels en guesthouses (homestays) inclusief ontbijt. Overal hebben we de beschikking over twee- en driepersoonskamers, meestal met douche en toilet op de kamer. Bij de selectie van onze hotels hebben we met name gelet op de locatie, hygiëne en sfeer. Toch moet je je realiseren dat het aanbod van accommodatie in deze staten van de voormalige Sovjet-Unie vrij beperkt is en dat het prijsniveau zich in onze ogen niet verhoudt tot de geleverde kwaliteit. Gelukkig is op veel plaatsen de situatie de laatste jaren beduidend verbeterd en kunnen we in steeds meer steden in sfeervolle guesthouses overnachten. In grote steden zul je echter nog rekening moeten houden met een verblijf in oude Sovjethotels. Regelmatig kun je geconfronteerd worden met niet of slechts gedeeltelijk functionerend sanitair. De meeste kamers beschikken niet over airconditioning of een ventilator. Vooral tijdens de hete zomer kan dit leiden tot ongemak. Op de laatste dag van de reis zal in Bishkek gebruik worden gemaakt van dagkamers.

In de maanden juni, juli en augustus verblijf je in een eenvoudig joertenkamp in Son Kul en Tuura Suu. Het kan voorkomen dat we moeten uitwijken van Tuura Suu naar een joertenkamp in het nabijgelegen Bel Tam of Kadji Say; waar wordt overnacht is afhankelijk van de beschikbaarheid. Je slaapt met 5 tot 8 personen in een joert; het gedeelde sanitair is eenvoudig.

NB: De reizen die vertrekken in het voor- en naseizoen (vertrek in april/mei, september/oktober) kunnen een iets gewijzigde route hebben, aangezien de joertenkampen vaak nog niet geopend zijn in die periode (dit is afhankelijk van de weersgesteldheid). Mocht het joertenkamp in Son Kul nog gesloten zijn, dan overnacht je een nacht in een homestay in Kyzyl Oy (dag 15) en een nacht in een homestay in Kochkor (dag 16).
Als het joertenkamp in Tuura Suu nog niet geopend is verblijf je op dag 17 en 18 in het dorpje Bokonbaevo in een homestay met gedeeld sanitair. Je treft in dat dorpje een centrum met een kleine markt, een project waar vrouwen tapijten maken en een fabriekje waar vilt geproduceerd wordt. Bokonbaevo is een goede uitvalsbasis voor een wandeling in de omgeving van Tuura Suu op je vrije dag. Ook kun je eventueel een wandeling maken langs de kust van het Issyk Kul-meer.

Deelnemers die zich individueel inschrijven delen een kamer met een andere deelnemer. We houden er uiteraard rekening mee dat je bij iemand op de kamer komt van hetzelfde geslacht. Het is mogelijk om, daar waar aanwezig, voorafgaand aan de reis, een eenpersoonskamer aan te vragen. De meerkosten daarvan staan vermeld onder ‘extra kosten’ op onze website. Een eenpersoonskamer is niet mogelijk in de homestays en joertenkampen in Kirgizstan.

Reisbegeleiding

Al onze groepsreizen worden ter plekke uitgevoerd door Nederlandstalige (of in het geval van onze reizen in Zuidelijk-Afrika Afrikaanssprekende) reisbegeleiders. Koning Aap stelt hoge eisen aan de reisbegeleiding; een reis staat of valt er immers mee. Belangrijke criteria bij het selecteren van onze reisbegeleiders zijn: (uiteraard) ruime reiservaring, ervaring in het omgaan met groepen en – bij voorkeur – actieve kennis van een lokale taal. Speciale trainingen bereiden de reisbegeleiders verder voor op wat de deelnemers van hen verwachten. Onze medewerkers leren waar de Koning Aap reisformule voor staat. Ze worden niet alleen vanuit ons kantoor geïnstrueerd, maar volgen elders een meerdaagse cursus waar ze veel (soms lastige) praktijkgevallen krijgen voorgeschoteld. Een prima mogelijkheid om essentiële ervaring uit te wisselen. Op sommige bestemmingen worden lokale Nederlands sprekende reisbegeleiders ingezet door onze lokale agenten. Ook deze reisbegeleiders worden ter plaatse door het agentschap getraind. Het functioneren van onze reisbegeleiders evalueren we na iedere reis aan de hand van door deelnemers ingevulde evaluatieformulieren. Zo hebben wij te allen tijde zicht op hoe onze mensen in het veld opereren!

De primaire taak van onze reisbegeleiding is toezien op een goede logistiek van de reis (vervoer en accommodatie). Ook waakt de reisbegeleiding over het verloop van het programma en over de aandacht die elk onderdeel krijgt. De reisbegeleider organiseert ter plekke een scala aan facultatieve excursies. Daarnaast fungeert hij of zij natuurlijk als centrale vraagbaak. Onze medewerkers kunnen veel vertellen over het land en de plaatselijke gewoonten.

Natuurlijk heeft een reisbegeleider ook niet alles in de hand. Soms is er sprake van overmacht: door overstromingen of aardverschuivingen is de weg versperd, de overheid heeft de treinkaartjes geconfisceerd of het hotel heeft de kamers al weggegeven. Bij dit soort tegenslagen zal de reisbegeleider op zoek gaan naar een alternatief. Ondanks alle voorbereidingen en inspanningen van de reisbegeleider kan het gebeuren dat de reis toch niet geheel naar je verwachting verloopt. De reisbegeleider hoort dit dan graag van je, zodat er ter plekke naar een oplossing gezocht kan worden.

Je reisbegeleider verwacht aan het einde een fooi, als zij/hij het werk goed heeft gedaan. Koning Aap betaalt de reisbegeleiders een loon dat op gelijke hoogte ligt met dat van de meeste avontuurlijke reisorganisaties. Onze richtlijn voor de fooi is € 1,- per reiziger per dag.

Tot slot kun je altijd bij de reisbegeleider terecht als er problemen zijn. Realiseer je wel: een reisbegeleider is geen wandelende encyclopedie. Het is altijd verstandig om een goed reishandboek mee te nemen.

Bewust op reis

Reizen is andere culturen leren kennen, lokale mensen ontmoeten en prachtige natuur zien. En dat willen we ook nog tot ver in de toekomst. Daarom houden wij bij onze reizen rekening met milieu, mensen, natuur en cultuur. Dit is niet alleen noodzakelijk maar ook nog eens heel leuk! Voor meer informatie kijk je op: Feelingresponsible.org

Groen in Kirgizië:
- We verblijven over het algemeen in zogenaamde CBT (Community Based Tourism) accommodaties, die duurzaam werk in de regio scheppen. Ze genereren meer inkomsten voor de desbetreffende families.
- Het CBT steunt ook een winkel die viltproducten verkoopt (Altyn Kol in Kochkor). In Bishkek worden door verschillende organisaties souvenirwinkels gesteund, die je tegenkomt als je in de stad rondloopt.
- Ook families die niet bij de CBT aangesloten zijn, organiseren accommodaties voor toeristen. Dit kunnen 'homestays' zijn of soms 'yurts' (traditionele tenten). In TashRabat verblijven wij bijvoorbeeld in zo'n soort accommodatie. Hierdoor kunnen verschillende families het hele jaar door in afgelegen gebieden blijven wonen. 


Samenwerkingen

Wij zijn aangesloten bij de SGR en de ANVR. Voor jou als reiziger is dit een veilig gevoel, omdat je bij eventuele problemen altijd kunt terugvallen op deze organisaties.

Ook ons lidmaatschap van het Calamiteitenfonds geeft je de zekerheid dat, bij erkende calamiteiten die niet verzekerd zijn door je reisverzekering, extra kosten vergoed worden.

Verzekeringen

Koning Aap biedt de deelnemers aan haar reizen de mogelijkheid om een annulerings- en/of reisverzekering af te sluiten bij de verzekeringsmaatschappij Allianz Global Assistance. Zoals in onze reisvoorwaarden vermeld staat, stellen we het afsluiten van een reisverzekering verplicht en bevelen we het afsluiten van een annuleringsverzekering dringend aan. Een annuleringsverzekering is overigens ook nog geldig tijdens de reis. Mocht je onverhoopt moeten terugkeren dan kun je op basis van je annuleringsverzekering nog een vergoeding voor de 'niet genoten' vakantiedagen ontvangen.

Allianz Global Assistance beschikt over een eigen alarmcentrale die bij eventuele calamiteiten snel en vakkundig optreedt. Tevens is het onze ervaring dat Allianz Global Assistance eventuele schadeclaims in zeer korte tijd afhandelt.

Hoewel het niet verplicht is om de verzekeringen bij Koning Aap af te sluiten, raden we dit wel aan. Omdat we goed op de hoogte zijn van de af te leggen reisroutes en ter plaatse beschikken over de medewerking van lokale agenten, zijn eventuele problemen makkelijker op te lossen wanneer de reisverzekering via Koning Aap is afgesloten. Een bijkomend voordeel is dat wanneer een reis onverhoopt niet door mocht gaan, de kosten van de afgesloten reis- en/of annuleringsverzekeringen geheel gerestitueerd worden.

Tot slot: deelnemers die zich samen inschrijven op een reis raden we aan om een reisverzekering af te sluiten bij dezelfde verzekeringsmaatschappij. Bij een eventuele repatriëring van je reisgenoot voorkom je zo dat je als medereiziger (met een andere verzekering) geen toestemming krijgt om ook zonder kosten terug te keren.

Op onze website en in onze brochure vind je een uitgebreid overzicht van de mogelijke verzekeringen die Koning Aap aanbiedt.

Met nadruk willen we er op wijzen dat reizigers die tijdens hun reis deel willen nemen aan avontuurlijke excursies (als raften, duiken, snorkelen, (bamboe)vlotvaren, kanoën, (water)skiën, (wind)surfen, parasailing, deltavliegen, parachutespringen, ballonvaren, bungee jumpen, canopy tour, canyoning, speleologie, mountain trekking, tokkelen, sandboarden, mountain biking, downhill biking en snowboarden) dit voor eigen risico doen en dat we hen dringend aanraden vooraf te controleren of hun reisverzekering deze activiteiten dekt.

Meer informatie en dekkingsoverzicht?
Allianz Global Assistance dekt veel van bovenstaande avontuurlijke excursies wel. Kijk voor meer informatie op Allianz Global Assistance.

Wat verder nog belangrijk is...

We raden je aan om goed voorbereid op reis te gaan, lees daarom voldoende over je reisbestemming en vraag goed na welke vaccinaties en andere medicatie je nodig hebt. Hieronder volgen nog een paar belangrijke zaken.

Persoonsgegevens
Zorg dat je je persoons- en paspoortgegevens (als geslacht, geboortedatum, voornamen en achternaam zoals vermeld in je paspoort) correct invult, aangezien deze uiteraard nodig zijn voor het inboeken van je vluchten, eventuele treintickets of accommodatie. Check na ontvangst van je (digitale) boekingsbevestiging of deze gegevens correct staan vermeld. Je bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van correcte gegevens. Met onjuiste gegevens loop je het risico niet toegelaten te worden op een vlucht of buitenlandse luchthaven.

Feedback
Hoewel wij veel aandacht besteden aan het goed uitvoeren van onze reizen is het mogelijk dat een deelnemer aanmerkingen heeft over de uitvoering van de reis. Om te bewerkstelligen dat deze aanmerkingen direct tijdens de reis naar tevredenheid opgelost kunnen worden, is de deelnemer verplicht de aanmerkingen per omgaande schriftelijk aan de reisbegeleiding mee te delen. Klachten die niet tijdens de reis schriftelijk aan de reisbegeleiding zijn meegedeeld, zullen door ons na afloop van de reis niet in behandeling worden genomen.

Aantal deelnemers
Mocht het gepubliceerde minimum aantal deelnemers niet gehaald worden, dan hebben wij de mogelijkheid om deze reis schriftelijk of mondeling te annuleren. Ook het uiteindelijk niet verkrijgen van de benodigde vliegtickets, kan leiden tot het annuleren van de reis. Wij verplichten ons dit uiterlijk drie weken voor vertrek aan de deelnemers mee te delen.

Adventure Specialists BV 
Koning Aap maakt deel uit van een groep avontuurlijke reisorganisaties die vallen onder Adventure Specialists BV. Zij werken op diverse manieren samen om te zorgen dat de reiziger zo veel mogelijk waar krijgt voor zijn geld. Achter de schermen wordt er samengewerkt op het gebied van inkoop en afhandeling en voor de reiziger betekent het dat we de kans vergroten dat de reizen doorgang vinden doordat we belangstellenden naar elkaar kunnen doorverwijzen. In het enkele geval dat een reis wordt geannuleerd, gaan we eerst kijken of we de reiziger kunnen onderbrengen bij een van de andere reisorganisaties (Koning Aap Nederland, Koning Aap België, Shoestring Nederland, Shoestring International).

Boek niet te laat
Wacht met het boeken van een reis niet te lang, omdat we een maand voor een reis vertrekt (en in sommige gevallen eerder) onze vliegtuigstoelen moeten retourneren aan de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Daarna zijn de stoelen ‘op aanvraag’. Bovendien kan laat boeken afwijkende vluchtschema’s met bijbehorende vluchttoeslagen, extra transfers en eenpersoonskamertoeslagen met zich meebrengen.

Te Gast In
Een deel van de achtergrondinformatie over je reisbestemming is in deze uitgebreide reisbeschrijving door Informatie Verre Reizen, de uitgever van ‘Te Gast In’, met de grootste zorg samengesteld. Indien deze echter onjuistheden blijkt te bevatten aanvaardt IVR geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van foutieve en/of gewijzigde informatie.

Laatste Nieuws
In de uitgebreide reisbeschrijving vind je de meest actuele informatie over onze reizen. In de loop van het jaar kunnen echter veranderingen optreden waardoor mogelijk het dag-tot-dag-programma of het vluchtschema aangepast dient te worden. Uiteraard zoeken we dan altijd naar een zo goed mogelijk alternatief. Al deze veranderingen worden, zodra bekend, vermeld op onze website bij de betreffende reis onder 'Laatste Nieuws'. Indien de inhoud van de uitgebreide reisbeschrijving afwijkt van de informatie in onze algemene brochure, is de beschrijving op onze website bindend.

Verlenging van de reis
Mocht je je reis willen verlengen, dan kun je dit aangeven op je boekingsformulier. Voor het wijzigen van de terugvlucht brengen we standaard € 50,- per boeking in rekening. 

Bij de verlenging van je reis kun je te maken hebben met extra kosten, zoals meerkosten voor de vlucht (door bijvoorbeeld een andere luchtvaartmaatschappij of boekingsklasse), het regelen van eigen transfer, extra hotelnachten etc. Wij nemen (na ontvangst van je boekingsformulier!) zo spoedig mogelijk contact met je op om de prijs met je te bespreken. Pas nadat je hiermee akkoord bent gegaan, wordt je boeking definitief. Als je besluit om een reis te verlengen met een door Koning Aap aangeboden arrangement, betaal je geen wijzigingskosten.

Vaccineren bij je thuis!
Bij veel reizen die we aanbieden zijn inentingen tegen de belangrijkste ziekten noodzakelijk. Niet het meest leuke deel van je reisvoorbereiding maar wel onvermijdelijk. Koning Aap heeft in samenwerking met Thuisvaccinatie.nl een oplossing gevonden voor deze vaak tijdrovende klus. In plaats van dat jij naar de GGD of huisarts moet gaan, komt een huisarts bij je thuis op het moment dat het jou schikt om de benodigde inentingen te zetten.

Tenslotte
Onze rondreizen gaan door landen waar het klimaat en andere factoren kunnen zorgen voor problemen. Dit kan betekenen dat we soms moeten afwijken van het bovenstaande programma. Tussentijdse aanpassingen van dienstregelingen en prijzen van de luchtvaartmaatschappijen kunnen eveneens leiden tot gewijzigde vluchtdagen en reissommen. We doen ons uiterste best om eventuele veranderingen zo snel mogelijk door te geven en de gevolgen ervan zo beperkt mogelijk te houden, maar we zijn niet verantwoordelijk voor factoren die buiten onze macht liggen. Je kunt op onze website kijken voor eventuele wijzigingen.

Adres

BEZOEKADRES KONING AAP NEDERLAND
Entrada 223 1114 AA Amsterdam - Duivendrecht

Email
[email protected]

Telefoon
020-7887700

In geval van uiterste nood - 24 uur bereikbaar
Tel: +31 (0)6-53313932

Openingstijden
Ons kantoor is geopend op de volgende tijden:
Maandag t/m zaterdag van 10-17 uur

Afspraak met een landenspecialist
Wil je een afspraak maken met één van onze landenspecialisten, bel dan van tevoren voor een afspraak, zodat je er zeker van bent dat je de juiste persoon te spreken krijgt.

Landinformatie

Meer informatie over KIRGIZIË

Meer informatie over TURKMENISTAN

Meer informatie over OEZBEKISTAN

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.