header image

Rondreis CENTRAAL-AZIË

22 dagen - v.a. € 2.995,- Boek nu

Excursies Rondreis CENTRAAL-AZIË

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 6 deelnemers en de koers van de lokale munteenheid van november 2018. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

Bishkek (Kirgizstan) - Nationaal Park Ala Archa

Ter plaatse boekbaar € 30,-

Ga net als de Kirgiezen op een vrije dag naar het park. Prachtig gelegen, 40 km (ruim een uur rijden) buiten Bishkek en een wandelparadijs. Je kunt kiezen of je naar de waterval loopt, of nog verder naar een hoger gelegen berghut. Een kleine wandeling maken rond de bezienswaardigheden lager bij de grond is ook mogelijk. Je hebt er altijd een prachtige dag! De hoogste berg in het park is bijna 5000 meter hoog. Eigenlijk heb je in het Park Ala Archa altijd zicht op de hoge bergen, je ziet deze bergen al vanuit het centrum van Bishkek liggen. De prijs is gebaseerd op deelname van minimaal 7 deelnemers. 

Excursietijd (onder voorbehoud; in overleg met de reisbegeleiding):
Vertrek: ’s ochtends na het ontbijt
Terug: laat in de middag

Inbegrepen: vervoer, entree Ala Archa
Niet inbegrepen: fooi
Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.