Rondreis CENTRAAL-AZIË
22 dagen - v.a. €2 695 Boek nu

Excursies Rondreis CENTRAAL-AZIË

Voor veel reizen kun je voor vertrek al een excursiepakket aanschaffen. Zo ben je ervan verzekerd dat je deel kunt nemen aan de belangrijkste excursies. Mocht het minimum aantal deelnemers van een excursiepakket niet gehaald worden, dan ontvang je de kosten voor vertrek weer terug en kun je ter plaatse gewoon de excursies boeken.

Indien er voor deze reis een excursiepakket bestaat, kun je hieronder zien welke excursies er in het pakket zijn inbegrepen. Als er geen excursiepakket voor je reis bestaat dan worden hieronder alleen de losse excursies getoond die je ter plaatse optioneel kunt boeken.

Losse excursies

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan verschillende, door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden, losse excursies. Deze excursies zijn facultatief en betaal je uit het zakgeld. Met de kosten van deze excursies is rekening gehouden bij ons adviesbedrag voor het zakgeld.

Om je een idee te geven van de kosten van deze losse excursies vermelden we hier een aantal richtbedragen gebaseerd op het prijspeil van november 2016. Deze bedragen zijn dus onder voorbehoud en zijn slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld). Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

Hieronder vind je een overzicht van ter plaatse aangeboden excursies. De vermelde prijzen zijn gebaseerd op de deelname van minimaal 6 deelnemers. Entreegelden zijn exclusief (tenzij expliciet genoemd).

Ashgabat (Turkmenistan) diner met folkloredans

Ter plaatse boekbaar voor € 21

Folkore show in combinatie met een diner. Voor deze excursie zijn minimaal 10 deelnemers nodig. Bij minder deelnemers kan de prijs veranderen.

Bishkek (Kirgizstan) - Nationaal Park Ala Archa

Ter plaatse boekbaar voor € 14

Ga net als de Kirgiezen op een vrije dag naar het park. Prachtig gelegen, 40 km (ruim een uur rijden) buiten Bishkek en een wandelparadijs. Je kunt kiezen of je naar de waterval loopt, of nog verder naar een hoger gelegen berghut. Een kleine wandeling maken rond de bezienswaardigheden lager bij de grond is ook mogelijk. Je hebt er altijd een prachtige dag! De hoogste berg in het park is bijna 5000 meter hoog. Eigenlijk heb je in het Park Ala Archa altijd zicht op de hoge bergen, je ziet deze bergen al vanuit het centrum van Bishkek liggen.

Excursietijd (onder voorbehoud; in overleg met de reisbegeleiding):
Vertrek: ’s ochtends na het ontbijt
Terug: laat in de middag

Inbegrepen: vervoer, entree Ala Archa
Niet inbegrepen: fooi

Buchara (Oezbekistan) omgeving

Ter plaatse boekbaar voor € 13

In de omgeving van Buchara zijn verschillende bezienswaardigheden die je kunt bezoeken. Tijdens deze excursie bezoek je het zomerpaleis van de laatste emir, Alim Khan, de tombe van Bakhautdin Naqshband in Kasri Orifon en het complex van Chor Bakr.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.