header image

Rondreis OEZBEKISTAN

15 dagen - v.a. € 1.695,- Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.
Totale beoordeling:
9,2
10 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Tourbegeleiding: 8,9
Prijs/kwaliteit: 8,9
Accommodatie: 8,4
Transport: 8,7
Vertrekdatum: 12/05/2018
Beoordeling: 9
Theo: Een fantastische reis waarin je veel van het land ziet zoals de Ferganavallei, Tashkent en de woestijn, naast de culturele toppers Khiva, Buchara, en Samarkand.
Vertrekdatum: 12/05/2018
Beoordeling: 9
Vera: Mijn eerste kennismaking met Centraal Azië is heel goed bevallen. Oezbekistan is een mooi land met een grote geschiedenis en is aangenaam om te bezoeken.
Vertrekdatum: 12/05/2018
Beoordeling: 9
Peter: Dit was onze eerste groepsreis en het was een overweldigende ervaring. Alles was goed geregeld en de gids super deskundig. Juist ook prettig dat hij uit het land zelf kwam en alles en iedereen kende. Zijn Engels was heel goed en hij was net als de bevolking zelf in Oezbekistan erg aardig en beleefd. Ook zorgde hij ervoor dat we steeds iets anders te eten kregen bij een restaurant. Het eten zelf was echt veel beter en uitgebreider dan we verwacht hadden. We bleven maar foto's maken.
Vertrekdatum: 22/04/2017
Beoordeling: 9
Hans: Met name de steden Khiva, Buchara en Samarkand zijn betoverend of hebben betoverende medrassas en moskeeën. Daarom vond ik de reis fantastisch. De onderbreking maar de woestijn ( die in mei overigens helemaal groen is) was erg prettig als onderbreking van alleen maar kunst gebouwen.
Vertrekdatum: 21/05/2016
Beoordeling: 10
Anton: We hebben een mooie afwisselende reis gehad met een gezellige groep en een uitstekende Engelssprekende reisbegeleidster (die ook oog had voor de afzonderlijke groepsleden). Oezbekistan is een aanrader voor mensen die van voornamelijk cultuur houden, al komt de natuur ook aan bod (zoals de route naar de Ferganavallei en overnachten in een joert in de Kyzylkumwoestijn). De reis is goed opgebouwd, De 3 cultuursteden Khiva, Buchara en Samarkand worden 'onderbroken' door een bezoek aan de woestijn en het bergdorp Sentyab. Leuke hotels (kleinschalig met uitzondering van Tashkent) en goede chauffeur/bus. Complimenten voor de organisatie!!!
Vertrekdatum: 21/05/2016
Beoordeling: 9
Arpad: Wij wonen zelf in Brazilië, dit was onze eerste groepsreis. De reis naar Oezbekistan is een aanrader. De historische steden, de yurten camp en de zeer vriendelijke bevolking hebben een blijvende herinnering achter gelaten. Árpád en Renate
Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.