Rondreis OEKRAÏNE
9 dagen - v.a. €895 Boek nu

Excursies Rondreis OEKRAÏNE

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 6 deelnemers en de koers van de lokale munteenheid van november 2017. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

Kiev: Bezoek Tsjernobyl

Boeken voor vertrek (€ 160)

Volle dag excursie onder speciale, Engelstalige begeleiding. Deze excursie is alleen van te voren boekbaar.  Uiterlijk 3 weken voor vertrek moeten de complete paspoort gegevens bij ons binnen zijn om de benodigde autorisaties aan te kunnen vragen. Het minimum aantal deelnemers om deze excursie door te kunnen laten gaan is 6.

Kiev: Bezoek Yanukovich residentie

Ter plaatse boekbaar voor € 33

Vanuit Kiev bezoek je de geheime residentie van voormalig president Yanukovich. 

Duur van de excursie: ongeveer 5 uur
Minimum aantal deelnemers is 6.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.