Rondreis OEGANDA - Internationale Kampeerreis
16 dagen - v.a. €2 645 Boek nu

Praktische info

Reisdocumenten

Reisdocumenten
Als je over de Nederlandse of Belgische nationaliteit beschikt, heb je voor deze reis een visum nodig.

Reizigers die Oeganda willen bezoeken, moeten beschikken over een geldig internationaal paspoort dat nog minstens 6 maanden geldig is na terugkomst. Het visum voor Oeganda kan tegen betaling van US$ 50  (+ 2 pasfoto's) bij aankomst op de luchthaven van Entebbe worden gekocht. Een inenting tegen 'gele koorts' (geldigheid 10 jaar) is verplicht en dient ingeschreven te worden in een internationaal vaccinatieboekje. Je dient dit vaccinatieboekje mee te nemen op reis.  

Vóór vertrek dient bij een safari rondreis elke deelnemer een vrijwaringbewijs (indemnity form) te tekenen, zodat de organisatie niet verantwoordelijk is voor eventuele schade, wanneer de deelnemer het advies van de reisbegeleider/chauffeur niet opvolgt. 

Deelnemers die niet beschikken over de Nederlandse of Belgische nationaliteit, dienen zelf contact op te nemen met de betreffende ambassade(s) en hun eventuele visum te regelen.

Houd er rekening mee dat in een paspoortnummer van een Nederlands of Belgisch internationaal reispaspoort altijd het cijfer 0, en nóóit de letter O gebruikt wordt.

Meereizen kind met ouder met andere achternaam
Wanneer een kind meereist met een ouder met een andere achternaam, dan kan gecontroleerd worden of er daadwerkelijk een ouder-kindrelatie is. Doel van deze extra controle is om kindontvoeringen tegen te gaan.

Sommige landen eisen een verklaring waaruit blijkt dat de meereizende volwassene ook daadwerkelijk de ouder is of het gezag heeft. Informeer hiernaar bij de ambassade of het consulaat van het land van bestemming. Op de site van de Koninklijke Marechaussee kun je een toestemmingsformulier downloaden.

Reist een kind mee met iemand anders dan de ouders, bijvoorbeeld een familielid, dan eisen sommige landen een verklaring waarin de ouders toestemming geven voor deze reis. U kunt bij de ambassade of het consulaat van het land van bestemming informeren naar de toelatingseisen die voor dit land gelden.

Vluchtinformatie

Vertrekdatum:

De luchtvaartmaatschappij en het vluchtschema zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Het kan voorkomen dat er op de heen- en/of terugreis een overstap gemaakt moet worden. Het getoonde vluchtschema is daarom een voorbeeld. Ongeveer 10 dagen voor vertrek vind je op mijn.koningaap je vertrektijdenbrief met daarin het definitieve vluchtschema.

Landarrangement

Het is ook mogelijk om van deze rondreis alleen het landarrangement te boeken. Je regelt dan zelf de internationale vluchten en de transfer bij aankomst en vertrek. Met de andere deelnemers maak je vervolgens de reis volgens programma. Zo heb je een optimale vrijheid om zelf je reis samen te stellen en de vlucht te kiezen die bij je reisplannen past.

Op het boekingsformulier kun je ook aangeven of we, tegen betaling, nog een extra overnachting bij aankomst moeten regelen. Ook de transfer bij aankomst kan Koning Aap op individuele basis voor je regelen.

Voor al onze  reizen hebben we een minimum aantal deelnemers nodig. Houd hier rekening mee voordat je zelf tickets gaat reserveren.

Het is in alle gevallen je eigen verantwoordelijkheid om op tijd bij het beginpunt van de reis aanwezig te zijn. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor sporadische wijzigingen in de vertrekdata van onze groepsreizen. Voor sommige periodes kan de prijs van het landarrangement afwijken van de rest van het jaar, denk hierbij aan festivalreizen. Wanneer de prijs van het landarrangement aangepast is, wordt dit vermeld onder het 'laatste nieuws'.

Bijkomende kosten en zakgeld

Het Gorilla Permit dient ter plaatse in US$ te worden betaald. De permit kost US$ 600 per persoon. In het verleden is het soms voorgekomen dat de permit in de maanden april/mei en november slechts US$400 per persoon koste. Wij raden daarom ten stelligste aan om in ieder geval US$ 600 mee te nemen voor de permit. Bij het bepalen van het zakgeld is geen rekening gehouden met de kosten van de Gorilla Permit. 

Het richtbedrag voor fooi voor de chauffeur is US$ 4 per persoon per dag.

LET OP: Wij raden aan om contant geld in US$ mee te nemen. Biljetten van US$ 100 worden niet geaccepteerd, biljetten van US$ 50 krijgen de beste wisselkoers. Biljetten van voor 2004 worden niet geaccepteerd. Bij aankomst op de luchthaven in Entebbe raden we aan om US$ 200 om te wisselen in lokale valuta

Bagage en kledij

Aangezien je een rondreis maakt waarbij je regelmatig je tas in- en uitpakt is het handig om een soepele reistas of een rugzak met inwendig frame te gebruiken. Het meenemen van een harde of stoffen koffer is NIET toegestaan. Een rugzak met uitwendig frame is niet aan te raden en een reistas met wieltjes heeft weinig nut wanneer je de bagage veelal over gras en grind dient te rijden. Het maximum gewicht van je bagage (reistas) is 15 kilogram. Verder raden we een rugzakje, een zogenaamde ‘day-pack’ ten stelligste aan (max. 5 kg). Deze kun je opbergen onder je zitplaats. Je kunt tijdens de reis altijd zelf het één en ander uitwassen. 

Je dient een slaapzak en eventueel flanellen lakenzak mee te nemen. Indien je wenst kun je een extra slaapmatje meenemen, ook al lig je op een veldbed. De lengte van een slaapmatje kun je beperken vanaf je hoofd tot aan de knie. Je reist in een 'open' truck (met zijwaartse zeilen die meestal opgerold zijn). Aangezien de zon pas de dag begint op te warmen om 09.00u. is een winddichte jack, muts, sjaal en een paar handschoenen aan te raden. Accommodatie en transport

Accommodatie

Indien je een landarrangement boekt dan start de internationale groepsreis op dag 2 om 8u vanuit de Cassia Lodge in Kampala en eindigt op dag 14 in Jinja. 
De transfers en overnachtingen op dag 1 en 14 zijn NIET inbegrepen in de prijs van het landarrangement

De tenten zijn ruime Zuid-Afrikaanse 2-persoonstenten. Iglovorm (gemakkelijk op te zetten) voorzien van een muskietengaas én van zeer goede kwaliteit. Je slaapt op een veldbed. Indien je wenst kun je nog een extra slaapmatje meenemen. Deelnemers worden gevraagd om zelf te zorgen voor hun slaapzak, lakenzak, opblaasbaar kussen en handdoek. Wij voorzien al het kampeermateriaal: tenten, veldbedden, stoelen met rugleuning, tafel, borden, bestek en dergelijke.

Een (warme) douche is niet altijd gegarandeerd op de kampplaatsen. We willen je er op wijzen dat water schaars is in vrijwel heel Afrika. Hou rekening met deze schaarste door niet iedere dag uitgebreid te gaan douchen. Als je een douche neemt, draai de waterkraan dicht als je je aan het inzepen bent. Laat de kraan niet onnodig openstaan als je je tanden poetst. Op die manier bespaar je al gauw een paar liter water.

Reizigers die zich individueel inschrijven, delen de tent met een medereiziger van hetzelfde geslacht. Voor de 1ste nacht in Kampala is er voor alleenreizigers een verplichte singletoeslag van € 40. 

Op een tweetal plaatsen tijdens de rondreis (1 tot 3 nachten) heb je de mogelijkheid om in plaats van te kamperen op eigen kosten te logeren in een 2-persoonskamer. Dit is afhankelijk van beschikbaarheid en kan enkel bij aankomst op kampeerplaats aangevraagd worden. Kostprijs is afhankelijk van het seizoen en dient ter plaatse betaald te worden. Indien je voor deze mogelijkheid opteert, raden we aan circa US$ 300 extra mee te nemen. Met dit bedrag werd GEEN rekening gehouden bij het bepalen van het zakgeld.

Vervoer

De rondreis in Oeganda geschiedt met een omgebouwde zijwaarts open (met zeilen) 4x4 safaritruck. Dit voertuig is ideaal voor het maken van safari's in Oeganda! De 4x4 truck is speciaal voor deze safaribestemming ontworpen. De tot comfortabele bus omgebouwde vrachtwagen is van alle comfort voorzien. Je zit hoog en hebt een fantastisch uitzicht, wat met name in de wildparken een groot voordeel is. Om redenen van bijvoorbeeld extreme regenval of veiligheid kan van de beschreven route worden afgeweken. De reisbegeleiding biedt dan natuurlijk een passend alternatief aan. Kenmerken van de 4x4 trucks:

- zijwaarts open (met zeilen) truck

- comfortabele zitplaatsen met autogordels

- 'Bog Poles', om vastzitten in modder of zacht zand te voorkomen

- Lange afstand benzinetanks & 150 liter watertank

- Koelingsfaciliteiten - drank kan koel gehouden worden & voedsel is vers

- 4x4 truck trekt aanhangwagen voort, waardoor we na het opzetten/ of vóór het opbreken van het kamp in staat zijn om op safari te gaan, zonder opnieuw te moeten in- of uitpakken

Maaltijden

De chauffeur/begeleider kookt de maaltijden.

Het eenvoudig ontbijt is meestal vroeg in de ochtend en bestaat uit: Thee en koffie, brood en confituur, ontbijtgranen, yoghurt en fruit. Af en toe, wanneer er tijd is voor een later ontbijt, kans op een warm ontbijt met roerei, spek of bonen.

Lunch wordt meestal geserveerd bij een picknickplaats langs de kant van de weg. Er wordt op circa 45 minuten gerekend om iedereen uit de truck, de voorbereiding, de lunch en dan iedereen weer op de vrachtwagen. De picknick lunch bestaat uit broodjes en salades (afwisselend rijst, salade, pasta salade, tonijn salade en een groene salade) die snel en eenvoudig klaar te maken zijn. De gids dient de maaltijdplanning aan te houden, om ervoor te zorgen dat er variatie is op een dag tot dag basis.

Diner: Dit is wanneer de chauffeur/begeleider de tijd heeft om voor jullie een heerlijke maaltijd te bereiden. Wij serveren traditionele gerechten, bestaande uit braais (BBQ), potjie (stoofpotje), bobotie (gehakt), spaghetti en vis en kip gerechten. Alle maaltijden zijn gericht op de mogelijkheden van een full service adventure truck.

Tijdens de reis wordt er van de deelnemers beperkte participatie verwacht. Je chauffeur doet de inkopen en kookt de maaltijden. Van de deelnemers wordt gevraagd om een handje te helpen bij het snijden van groenten tot afwassen of opruimen. Koning Aap Reizen weet welke eisen wij aan onze chauffeur/reisbegeleider moeten stellen voor een goede organisatie. Hiermee alleen beleef je nog niet de reis-van-je-leven. Daarvoor is ook jouw inzet gewenst.

Reisbegeleiding

Al onze groepsreizen worden ter plekke uitgevoerd door Nederlandstalige (of in het geval van onze reizen in Zuidelijk-Afrika Afrikaanssprekende) reisbegeleiders. Koning Aap stelt hoge eisen aan de reisbegeleiding; een reis staat of valt er immers mee. Belangrijke criteria bij het selecteren van onze reisbegeleiders zijn: (uiteraard) ruime reiservaring, ervaring in het omgaan met groepen en – bij voorkeur – actieve kennis van een lokale taal. Speciale trainingen bereiden de reisbegeleiders verder voor op wat de deelnemers van hen verwachten. Onze medewerkers leren waar de Koning Aap reisformule voor staat. Ze worden niet alleen vanuit ons kantoor geïnstrueerd, maar volgen elders een meerdaagse cursus waar ze veel (soms lastige) praktijkgevallen krijgen voorgeschoteld. Een prima mogelijkheid om essentiële ervaring uit te wisselen. Op sommige bestemmingen worden lokale Nederlands sprekende reisbegeleiders ingezet door onze lokale agenten. Ook deze reisbegeleiders worden ter plaatse door het agentschap getraind. Het functioneren van onze reisbegeleiders evalueren we na iedere reis aan de hand van door deelnemers ingevulde evaluatieformulieren. Zo hebben wij te allen tijde zicht op hoe onze mensen in het veld opereren!

De primaire taak van onze reisbegeleiding is toezien op een goede logistiek van de reis (vervoer en accommodatie). Ook waakt de reisbegeleiding over het verloop van het programma en over de aandacht die elk onderdeel krijgt. De reisbegeleider organiseert ter plekke een scala aan facultatieve excursies. Daarnaast fungeert hij of zij natuurlijk als centrale vraagbaak. Onze medewerkers kunnen veel vertellen over het land en de plaatselijke gewoonten.

Natuurlijk heeft een reisbegeleider ook niet alles in de hand. Soms is er sprake van overmacht: door overstromingen of aardverschuivingen is de weg versperd, de overheid heeft de treinkaartjes geconfisceerd of het hotel heeft de kamers al weggegeven. Bij dit soort tegenslagen zal de reisbegeleider op zoek gaan naar een alternatief. Ondanks alle voorbereidingen en inspanningen van de reisbegeleider kan het gebeuren dat de reis toch niet geheel naar je verwachting verloopt. De reisbegeleider hoort dit dan graag van je, zodat er ter plekke naar een oplossing gezocht kan worden.

Je reisbegeleider verwacht aan het einde een fooi, als zij/hij het werk goed heeft gedaan. Koning Aap betaalt de reisbegeleiders een loon dat op gelijke hoogte ligt met dat van de meeste avontuurlijke reisorganisaties. Onze richtlijn voor de fooi is € 1,- tot € 2,- per reiziger per dag.

Tot slot kun je altijd bij de reisbegeleider terecht als er problemen zijn. Realiseer je wel: een reisbegeleider is geen wandelende encyclopedie. Het is altijd verstandig om een goed reishandboek mee te nemen.

Bewust op reis

Reizen is andere culturen leren kennen, lokale mensen ontmoeten en prachtige natuur zien. En dat willen we ook nog tot ver in de toekomst. Daarom houden wij bij onze reizen rekening met milieu, mensen, natuur en cultuur. Dit is niet alleen noodzakelijk maar ook nog eens heel leuk! Voor meer informatie kijk je op: Feelingresponsible.org

Watergebruik
We willen je er op wijzen dat water schaars is in vrijwel heel Afrika. Houd rekening met deze schaarste door niet uigebreid te gaan douchen iedere dag. Als je een douche neemt, draai de waterkraan dan dicht als je je aan het inzepen bent. Laat de kraan niet onnodig openstaan als je je tanden poetst en trek de wc door alleen als dit echt nodig is. Op die manier bespaar je al gauw een paar liter water en kunnen medereizigers ook gebruik maken van een douche.

Safari-spelregels
Al onze deelnemers aan overlandreizen door Oost- en Zuidelijk-Afrika keren gezond en enthousiast terug van hun safari door de vele Nationale Parken. Omdat we reizen en overnachten in gebieden waar het wild ons de 'baas' is, maken we je graag attent op een aantal 'do's en don'ts'. Lees onderstaande punten aandachtig door wat je wel en absoluut niet mag doen in wildparken. Draag je eigen steentje bij aan het behoud van kwetsbare eco-systemen en denk om de veiligheid van jezelf en anderen.

 • Stap nooit in een Nationaal Wildpark uit de truck/jeep;
 • Als je gaat staan in een truck/jeep, doe het voorzichtig als wild zich in de nabijheid bevindt. Ze kunnen schrikken van een onverwachte beweging of geluid! Probeer zo stil mogelijk te zijn zodat je zo lang mogelijk van het wild kunt genieten.
 • De chauffeur zal het wild altijd voorrang verlenen en zo min mogelijk het wild achtervolgen;
 • De chauffeur zal altijd voldoende afstand behouden tot het wild;
 • Het is verboden dieren te voeren.
 • Laat geen afval achter. Ook geen fruitschillen of ander voedsel.
 • Voor een goede sfeer in de groep: geef anderen ook de ruimte om te fotograferen/filmen;

 • Kortom, gebruik je gezond verstand en luister aandachtig naar de lokale gidsen en/of de reisbegeleiding. Zij zullen je wijzen op de algemene gedragsregels bij safari's. Als je beseft dat er met wild niet te spotten valt, beleef je veel plezier aan je safari. Ook na afloop!

  Samenwerkingen

  Wij zijn aangesloten bij de SGR en de ANVR. Voor jou als reiziger is dit een veilig gevoel, omdat je bij eventuele problemen altijd kunt terugvallen op deze organisaties.

  Ook ons lidmaatschap van het Calamiteitenfonds geeft je de zekerheid dat, bij erkende calamiteiten die niet verzekerd zijn door je reisverzekering, extra kosten vergoed worden.

  Verzekeringen

  Koning Aap biedt de deelnemers aan haar reizen de mogelijkheid om een annulerings- en/of reisverzekering af te sluiten bij de verzekeringsmaatschappij Allianz Global Assistance. Zoals in onze reisvoorwaarden vermeld staat, stellen we het afsluiten van een reisverzekering verplicht en bevelen we het afsluiten van een annuleringsverzekering dringend aan. Een annuleringsverzekering is overigens ook nog geldig tijdens de reis. Mocht je onverhoopt moeten terugkeren dan kun je op basis van je annuleringsverzekering nog een vergoeding voor de 'niet genoten' vakantiedagen ontvangen.

  Allianz Global Assistance beschikt over een eigen alarmcentrale die bij eventuele calamiteiten snel en vakkundig optreedt. Tevens is het onze ervaring dat Allianz Global Assistance eventuele schadeclaims in zeer korte tijd afhandelt.

  Hoewel het niet verplicht is om de verzekeringen bij Koning Aap af te sluiten, raden we dit wel aan. Omdat we goed op de hoogte zijn van de af te leggen reisroutes en ter plaatse beschikken over de medewerking van lokale agenten, zijn eventuele problemen makkelijker op te lossen wanneer de reisverzekering via Koning Aap is afgesloten. Een bijkomend voordeel is dat wanneer een reis onverhoopt niet door mocht gaan, de kosten van de afgesloten reis- en/of annuleringsverzekeringen geheel gerestitueerd worden.

  Tot slot: deelnemers die zich samen inschrijven op een reis raden we aan om een reisverzekering af te sluiten bij dezelfde verzekeringsmaatschappij. Bij een eventuele repatriëring van je reisgenoot voorkom je zo dat je als medereiziger (met een andere verzekering) geen toestemming krijgt om ook zonder kosten terug te keren.

  Op onze website en in onze brochure vind je een uitgebreid overzicht van de mogelijke verzekeringen die Koning Aap aanbiedt.

  Met nadruk willen we er op wijzen dat reizigers die tijdens hun reis deel willen nemen aan avontuurlijke excursies (als raften, duiken, snorkelen, (bamboe)vlotvaren, kanoën, (water)skiën, (wind)surfen, parasailing, deltavliegen, parachutespringen, ballonvaren, bungee jumpen, canopy tour, canyoning, speleologie, mountain trekking, tokkelen, sandboarden, mountain biking, downhill biking en snowboarden) dit voor eigen risico doen en dat we hen dringend aanraden vooraf te controleren of hun reisverzekering deze activiteiten dekt.

  Meer informatie en dekkingsoverzicht?
  Allianz Global Assistance dekt veel van bovenstaande avontuurlijke excursies wel. Kijk voor meer informatie op Allianz Global Assistance.

  Wat verder nog belangrijk is...

  We raden je aan om goed voorbereid op reis te gaan, lees daarom voldoende over je reisbestemming en vraag goed na welke vaccinaties en andere medicatie je nodig hebt. Hieronder volgen nog een paar belangrijke zaken.

  Persoonsgegevens
  Zorg dat je je persoons- en paspoortgegevens (als geslacht, geboortedatum, voornamen en achternaam zoals vermeld in je paspoort) correct invult, aangezien deze uiteraard nodig zijn voor het inboeken van je vluchten, eventuele treintickets of accommodatie. Check na ontvangst van je (digitale) boekingsbevestiging of deze gegevens correct staan vermeld. Je bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van correcte gegevens. Met onjuiste gegevens loop je het risico niet toegelaten te worden op een vlucht of buitenlandse luchthaven.

  Feedback
  Hoewel wij veel aandacht besteden aan het goed uitvoeren van onze reizen is het mogelijk dat een deelnemer aanmerkingen heeft over de uitvoering van de reis. Om te bewerkstelligen dat deze aanmerkingen direct tijdens de reis naar tevredenheid opgelost kunnen worden, is de deelnemer verplicht de aanmerkingen per omgaande schriftelijk aan de reisbegeleiding mee te delen. Klachten die niet tijdens de reis schriftelijk aan de reisbegeleiding zijn meegedeeld, zullen door ons na afloop van de reis niet in behandeling worden genomen.

  Aantal deelnemers
  Mocht het gepubliceerde minimum aantal deelnemers niet gehaald worden, dan hebben wij de mogelijkheid om deze reis schriftelijk of mondeling te annuleren. Ook het uiteindelijk niet verkrijgen van de benodigde vliegtickets, kan leiden tot het annuleren van de reis. Wij verplichten ons dit uiterlijk drie weken voor vertrek aan de deelnemers mee te delen.

  Adventure Specialists BV 
  Koning Aap maakt deel uit van een groep avontuurlijke reisorganisaties die vallen onder Adventure Specialists BV. Zij werken op diverse manieren samen om te zorgen dat de reiziger zo veel mogelijk waar krijgt voor zijn geld. Achter de schermen wordt er samengewerkt op het gebied van inkoop en afhandeling en voor de reiziger betekent het dat we de kans vergroten dat de reizen doorgang vinden doordat we belangstellenden naar elkaar kunnen doorverwijzen. In het enkele geval dat een reis wordt geannuleerd, gaan we eerst kijken of we de reiziger kunnen onderbrengen bij een van de andere reisorganisaties (Koning Aap Nederland, Koning Aap België, Shoestring Nederland, Shoestring International).

  Boek niet te laat
  Wacht met het boeken van een reis niet te lang, omdat we een maand voor een reis vertrekt (en in sommige gevallen eerder) onze vliegtuigstoelen moeten retourneren aan de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Daarna zijn de stoelen ‘op aanvraag’. Bovendien kan laat boeken afwijkende vluchtschema’s met bijbehorende vluchttoeslagen, extra transfers en eenpersoonskamertoeslagen met zich meebrengen.

  Te Gast In
  Een deel van de achtergrondinformatie over je reisbestemming is in deze uitgebreide reisbeschrijving door Informatie Verre Reizen, de uitgever van ‘Te Gast In’, met de grootste zorg samengesteld. Indien deze echter onjuistheden blijkt te bevatten aanvaardt IVR geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van foutieve en/of gewijzigde informatie.

  Laatste Nieuws
  In de uitgebreide reisbeschrijving vind je de meest actuele informatie over onze reizen. In de loop van het jaar kunnen echter veranderingen optreden waardoor mogelijk het dag-tot-dag-programma of het vluchtschema aangepast dient te worden. Uiteraard zoeken we dan altijd naar een zo goed mogelijk alternatief. Al deze veranderingen worden, zodra bekend, vermeld op onze website bij de betreffende reis onder 'Laatste Nieuws'. Indien de inhoud van de uitgebreide reisbeschrijving afwijkt van de informatie in onze algemene brochure, is de beschrijving op onze website bindend.

  Verlenging van de reis
  Mocht je je reis willen verlengen, dan kun je dit aangeven op je boekingsformulier. Voor het wijzigen van de terugvlucht brengen we standaard € 50,- per boeking in rekening. 

  Bij de verlenging van je reis kun je te maken hebben met extra kosten, zoals meerkosten voor de vlucht (door bijvoorbeeld een andere luchtvaartmaatschappij of boekingsklasse), het regelen van eigen transfer, extra hotelnachten etc. Wij nemen (na ontvangst van je boekingsformulier!) zo spoedig mogelijk contact met je op om de prijs met je te bespreken. Pas nadat je hiermee akkoord bent gegaan, wordt je boeking definitief. Als je besluit om een reis te verlengen met een door Koning Aap aangeboden arrangement, betaal je geen wijzigingskosten.

  Reisvaccinaties aan huis!
  Het is altijd belangrijk om goed beschermd op reis te gaan. Thuisvaccinatie is de grootste aanbieder van vaccinaties aan huis. Haar gespecialiseerde artsen komen ook 's avonds of in het weekend bij jou thuis om reisvaccinaties te zetten. Bovendien geven de artsen jou tips en advies om goed beschermd op reis te gaan. Thuisvaccinatie brengt geen extra kosten in rekening voor de service aan huis en haar prijzen zijn vergelijkbaar met de GGD. Vaak worden de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar.

  Tenslotte
  Onze rondreizen gaan door landen waar het klimaat en andere factoren kunnen zorgen voor problemen. Dit kan betekenen dat we soms moeten afwijken van het bovenstaande programma. Tussentijdse aanpassingen van dienstregelingen en prijzen van de luchtvaartmaatschappijen kunnen eveneens leiden tot gewijzigde vluchtdagen en reissommen. We doen ons uiterste best om eventuele veranderingen zo snel mogelijk door te geven en de gevolgen ervan zo beperkt mogelijk te houden, maar we zijn niet verantwoordelijk voor factoren die buiten onze macht liggen. Je kunt op onze website kijken voor eventuele wijzigingen.

  Adres

  BEZOEKADRES KONING AAP NEDERLAND
  Entrada 223 1114 AA Amsterdam - Duivendrecht

  Email
  [email protected]

  Telefoon
  020-7887700

  In geval van uiterste nood - 24 uur bereikbaar
  Tel: +31 (0)6-53313932

  Openingstijden
  Ons kantoor is geopend op de volgende tijden:
  Maandag t/m zaterdag van 10-17 uur

  Afspraak met een landenspecialist
  Wil je een afspraak maken met één van onze landenspecialisten, bel dan van tevoren voor een afspraak, zodat je er zeker van bent dat je de juiste persoon te spreken krijgt.

  Landinformatie

  Meer informatie over OEGANDA

  Foute ingave

  Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

  Er is iets fout gelopen...

  Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
  De pagina herladen kan misschien helpen.

  E-mail is reeds geregistreerd
  Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
  Inschrijving gelukt!

  U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.