Rondreis OEGANDA - Internationale Kampeerreis
16 dagen - v.a. €2 645 Boek nu

Excursies Rondreis OEGANDA - Internationale Kampeerreis

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan verschillende, door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden, losse excursies. Deze excursies zijn facultatief en betaal je uit het zakgeld. Met de kosten van deze excursies is rekening gehouden bij ons adviesbedrag voor het zakgeld. Om je een idee te geven van de kosten van deze losse excursies vermelden we hier een aantal richtbedragen gebaseerd op het prijspeil van november 2016. Deze bedragen zijn dus onder voorbehoud en zijn slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).
Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke zullen de excursies echter veelal in lokale munteenheid moeten worden betaald.

Hieronder vind je een overzicht van ter plaatse aangeboden excursies. De vermelde prijzen zijn gebaseerd op de deelname van minimaal 4 deelnemers. Entreegelden zijn exclusief (tenzij expliciet genoemd).

Bwindi: Pygmee Village visit

Ter plaatse boekbaar voor € 27

Excursie dient betaald te worden in US$. Tijdens je verblijf in Bwindi voor de gorilla trekking kun je vanuit Bwindi Wagtail Camp verschillende begeleide wandelingen ondernemen. Zo is er de Pygmy/Batwa Pypmy's wandeling, the Village walk, Forest/Birding Walk. Kostprijs van elke wandeling is 15US$/persoon en ter plaatse te betalen. Met 2 wandelingen werd WEL rekening gehouden bij het bepalen van het zakgeld.

Guided Chimpansee Trekking in Kanyo Pabidi

Ter plaatse boekbaar voor € 80

Op dag 08 is de excursie op zoek naar chimpansees inbegrepen in de rondreis.

Deze excursie op dag 11 zal enkel plaats vinden indien er geen chimpansees werden gezien op dag 08. Excursie dient betaald te worden in US$: 90 US$. Met deze excursie werd GEEN rekening gehouden bij het bepalen van het zakgeld.

Jinja: Banana Boat-dinner combo

Ter plaatse boekbaar voor € 35

Bij aankomst in Jinja vertrek je vanuit je Adrift accommonidatie om 16.30u. naar de aanlegsteiger van de boot. Tijdens de boottocht van 1 1/2 uur vaar je over Lake Victoria naar de "Bron van de Nijl". Eten, drank op de boot en bezoek Curio Shop is inbegrepen. Kostprijs: 40US$ ter plaatse te betalen. Met deze excurise werd WEL rekening gehouden bij het bepalen van het zakgeld.

Jinja: Banana Boat-dinner combo

Ter plaatse boekbaar voor € 35

Bij aankomst in Jinja vertrek je vanuit je Adrift accommonidatie om 16.30u. naar de aanlegsteiger van de boot. Tijdens de boottocht van 1 1/2 uur vaar je over Lake Victoria naar de "Bron van de Nijl". Eten, drank op de boot en bezoek Curio Shop is inbegrepen. Kostprijs: 40US$ ter plaatse te betalen. Met deze excurise werd WEL rekening gehouden bij het bepalen van het zakgeld.

Jinja: Bungee Jump

Ter plaatse boekbaar voor € 110

Excursie ter plaatse te betalen in US$: 125 US$. Met deze excursie werd GEEN rekening gehouden bij het bepalen van het zakgeld. Deze 44 meter hoge sprong over de bronnen van de Nijl is één van de spectaculairste in de wereld.


Jinja: Family Float (circa 1 1/2 uur)

Ter plaatse boekbaar voor € 45

Excursie ter plaatse te betalen in US$: volwassenen 50US$ /kinderen 30US$. Met deze excursie werd GEEN rekening gehouden bij het bepalen van het zakgeld. Gedurende 1 1/2 á 2 uur vaar je In een kano door kleine stroomversnellingen en genietend van de natuur drijf je in het diepgroene water.

Jinja: Whitewater Rafting volle of halve dag

Ter plaatse boekbaar voor € 110

Excursie ter plaatse te betalen in US$: 1/2 dag 115US$ / volle dag 125US$. Met deze excursie werd GEEN rekening gehouden bij het bepalen van het zakgeld. Eén van de meest populairste excursies in Jinja!

Jinja: Wild Nile Jet over de Nijl

Ter plaatse boekbaar voor € 65

Excursie ter plaatse te betalen in US$: volwassenen 75US$ /kinderen 50US$. Met deze excursie werd GEEN rekening gehouden bij het bepalen van het zakgeld. Dagelijks vertrek om 10.00u. en 14.00u. Vanaf Adrift kamp rij je tot aan Kalagala Falls en ga je aan boord van de 12-seater jetboat. Hou je goed vast want tegen 90 km/u race je in de stroomversnellingen. Totale duur van de excursie is 45 minuten.

Lake Bunyoni: Boottocht en bezoek weeshuis

Ter plaatse boekbaar voor € 22

Excursie dient betaald te worden in US$. Indien we kamperen aan Lake Bunyoni kun je een boottocht doen op het meer (kostprijs circa 15 US$). Met deze excursie werd WELrekening gehouden bij het bepalen van het zakgeld.

Je kunt eveneens vanuit de kampeerplaats een weeshuis bezoeken. Met een niet verplichte donatie van circa 10US$ werd WEL rekening gehouden bij het bepalen van het zakgeld.

Ziwa Rhino Sanctuary: Rhino Tracking

Ter plaatse boekbaar voor € 40

Excursie dient betaald te worden in US$: 40US$ á 60US$/persoon. Prijs is afhankelijk van de lokatie van de neushoorns. Met deze excursie werd WEL rekening gehouden bij het bepalen van het zakgeld.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.