Rondreis NICARAGUA
16 dagen - v.a. €2 295 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,3
6 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:7,5
Prijs/kwaliteit: 7,5
Accommodatie: 7,8
Transport: 7,0
Vertrekdatum: 19/04/2015
1 Beoordeling: 9
Martine : Deze reis geeft een goed beeld van de landen. et reistempo ligt niet te hoog zodat je ook werkelijk de kans hebt om erop uit te trekken en met de mensen in contact te komen. De vriendelijkheid van de mensen is hartverwarmend.
Vertrekdatum: 19/04/2015
0 Beoordeling: 8
Monique : Het is een geweldige, ontspannende reis met mooie indrukken waar je veel ziet van de 4 landen. De locaties die je bezoekt zijn speciaal en vooral niet toeristisch, vaak waren we de enige toeristen. Vooral het overnachten bij de koffieboeren was een unieke ervaring. Ondanks dat het slapen zelf wat moeite kostte, was het iets om nooit te vergeten. De overige hotels zijn schoon en bijna overal van airco voorzien. Het prettige aan deze reis is dat je overal 2 nachten verblijft waardoor je ook meer rust ervaart en de plaatsen beter kan verkennen. De mensen zijn overal enorm gastvrij en vriendelijk, ondanks dat ze bijna geen Engels spreken. De Namancambre Canyon excursie is een aanrader! Heel speciaal om deze kloof met name zwemmend te verkennen en de schoonheid van de kloof te bewonderen.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.