header image

Rondreis NAMIBIË - Internationale Kampeerreis

20 dagen - v.a. € 2.945,- Boek nu

Excursies Rondreis NAMIBIË - Internationale Kampeerreis

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan verschillende, door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden, losse excursies. Deze excursies zijn facultatief en betaal je uit het zakgeld. Met de kosten van deze excursies is rekening gehouden bij ons adviesbedrag voor het zakgeld.

Om je een idee te geven van de kosten van deze losse excursies vermelden we hier een aantal richtbedragen. Deze bedragen zijn dus onder voorbehoud en zijn slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke zullen de excursies echter betaald worden met creditcard, lokale valuta of US Dollars.Hieronder vind je een overzicht van ter plaatse aangeboden excursies. De vermelde prijzen zijn gebaseerd op de deelname van minimaal 4 deelnemers. Entreegelden zijn exclusief (tenzij expliciet genoemd).

Dag 11 Namibië Swakopmund Dolphin Cruise & Pelsrobben (circa 3 1/2 uur)

Ter plaatse boekbaar € 40,-

Excursie dient betaald te worden in Namibische dollar of Zuid-Afrikaanse Randen: circa 550 ZAR. Met deze excursie werd WEL rekening gehouden bij het bepalen van het zakgeld én is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Excursie vind enkel plaats in de voormiddag. Alle boten zijn catamaran ski-boten van verschillende grootte met toiletten aan boord. Passagiers varen tot Pelican punt om er de Kaapse bontzeehonden te bekijken. Ervaar de sensatie van het voeden van een paar zeehonden die toetreden tot op de boot. Onderweg zul je dolfijnen zien die langs de boeg van de boot zwemmen. Je geniet van een gratis glas champagne met verse oesters en snacks. De drietalige (Afrikaans, Engels en Duits) schippers zijn volledig gekwalificeerd en voldoen aan alle Namibische toerisme en Tour operator regels en voorschriften.

Dag 11 Namibië Swakopmund: Lie-down of Stand-up sandboarding

Ter plaatse boekbaar € 27,-

Excursie dient betaald te worden in Namibische dollars of Randen: 

Lie Down 300 N$ (ZAR) op een traditioneel Swakopmund Sandboard. Stand-up 400 N$ (ZAR) op een Snowboard aangepast aan het zand. Je krijgt eerst een initiatie cursus op lagere duinen, vooraleer je gaat zandsurfen op de grotere duinen, waar je snelheden haalt van 80 km/u. Tijdsduur circa 3 á 3 1/2u. Pick-up en drop-off vanuit de Lodge is inbegrepen, alsook een lichte picknick lunch en drankje.  Met deze excursie werd GEEN rekening gehouden bij het bepalen van het zakgeld.

Dag 11 Namibië Swakopmund: Living Desert Tour (circa 5 uur)

Ter plaatse boekbaar € 40,-

Excursie dient betaald te worden in Namibische dollars of Randen: 600 N$ of ZAR. Excursie kan enkel in de voormiddag.

De tour neemt je mee door de duinen waar je een begeleide wandeling zult maken om op zoek te gaan naar het verborgen leven in een schijnbaar verlaten maar geweldig landschap. Je zult op zoek gaan naar de Palmato Gecko, de Peringuey Adder (Sidewinder), de Shovel Snouted hagedis, de Fitzsimons Burrowing skink, de Namaqua kameleon evenals andere woestijn wezens, mineralen en woestijnplanten. De tour is ecologisch bewust, informatief, interactief en leuk. Eindeloze fotografische mogelijkheden. Pick-up en dropp-off aan de Lodge is inbegrepen.

Met deze excursie werd GEEN rekening gehouden bij het bepalen van het zakgeld.

Dag 11 Namibië Swakopmund: Quad Biking 1 of 2 uur

Ter plaatse boekbaar € 37,-

Excursie dient betaald te worden in Namibische dollar of Zuid-Afrikaanse Randen. Excursie kan zowel in de voormiddag als namiddag. Je hebt de keuze tussen een Quad met automatische of manuele versnellingen.

1 uur: 350 N$ of ZAR / 90 min.: 450 N$ of ZAR / 2 uur 550 N$ of ZAR

Met deze excursie werd GEEN rekening gehouden bij het bepalen van het zakgeld.

Dag 11 Namibië Swakopmund: Sky Diving

Ter plaatse boekbaar € 200,-

Excursie dient betaald te worden in Namibische dollar of Zuid-Afrikaanse Randen: 2.100 N$ of ZAR + extra 800 N$ of ZAR indien een professionele cameraman meegaat. Je krijgt dan 2 DVD's met foto's van je eigen sky diving ervaring.  De excursie kan zowel in de voormiddag als namiddag. Pick-up en dropp-off aan de Lodge is inberepen. Met deze excursie werd GEEN rekening gehouden bij het bepalen van het zakgeld.

Dag 16/17 Namibië Etosha: Nachtsafari met Game Ranger (circa 3 uur)

Ter plaatse boekbaar € 45,-

Excursie dient betaald te worden in Randen: 650 ZAR. Safari van circa 3 uur is niet privé en kan geschieden met andere mensen buiten de groep. Met deze excursie werd WEL rekening gehouden bij het bepalen van het zakgeld.