Rondreis MYANMAR
22 dagen - v.a. €2 295 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,2
107 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,7
Prijs/kwaliteit: 7,7
Accommodatie: 7,7
Transport: 8,1
Vertrekdatum: 19/11/2017
1 Beoordeling: 9
Hugo : Deze reis was voor ons de ideale kennismaking met Myanmar. De meeste hoogtepunten kwamen voldoende aan bod. Uitstekend aanbod van excursies. We genoten van de uiterst vriendelijke bevolking waar we overal welkom waren. Voldoende afwisseling van de groepsactiviteiten en vrije momenten om zelf op verkenning te gaan. Dat allemaal gecombineerd met een zeer deskundige, ervaren en aangename reisleidster Paula maakte deze reis voor ons onvergetelijk. Een echte aanrader vooraleer het massatoerisme hier zou landen.
Vertrekdatum: 19/11/2017
1 Beoordeling: 9
Jos : De mooie kanten van Myanmar: cultuur, geschiedenis, etnologische diversiteit en vriendelijkheid, smakelijke keukens, en veel goud dat er blinkt! Verrijkte mijn kennis van tempels, pagoda's en vooral Boeddha's. Boeiende markten. Prettige hotelrondreis.
Vertrekdatum: 19/11/2017
0 Beoordeling: 8
Hans : reis naar Myanmar van 19/11 t/m 10-12-2017, een reis welke onze verwachtingen heeft overtroffen, in een woord prachtig.
Vertrekdatum: 04/11/2017
1 Beoordeling: 7
Pieter : Het was een mooie reis naar dit Aziatische land. De reisbegeleider was prima en we hebben veel gezien. Toch vind ik dat er over Myanmar teveel, als authentiek land, geschreven wordt. Dit is niet meer zo. Er komen hier ook veel toeristen. De stammen dragen geen traditionele kleding meer, De super Male heeft zijn intrede gedaan en de tractoren staan ook al klaar om gebruikt te worden. Het bezoek aan Pagodes en Boeddhabeelden vind ik echt teveel.
Vertrekdatum: 04/11/2017
1 Beoordeling: 9
Chaam : Het was een geweldige rondreis. Een prachtig land met vele mooie bezienswaardigheden. De route en het programma waren uitstekend samengesteld, je had genoeg vrije keus voor je eigen invulling en de accommodaties waren goed tot uitstekend. Door de fantastische groep en de geweldige reisbegeleider is het een hele mooie en onvergetelijke reis geworden voor ons. Koning aap bedankt en tot ziens.
Vertrekdatum: 24/10/2017
0 Beoordeling: 8
Jan : Zie punt 26
Vertrekdatum: 29/07/2017
1 Beoordeling: 7
Frank : Top bestemming. Lekker eten (indisch, thais, birmees). Excursies met fraaie uitschieters. Bijzonder hartelijke en hulpzame bevolking. Pagodes, architectuur, kunst om van te smullen. Mooie reis zonder toeristische drukte. Veilig en uitdaging voir fotografen. De begeleiding moet zich beter verdiepen in het land om ons te informeren, de bus was defect en de terugvlucht een afknapper. Hotels best te doen met positieve en negatieve elementen. Land in ontwikkeling. Aanrader mits reisorganisatie werkt aan minpunten.
Vertrekdatum: 29/07/2017
1 Beoordeling: 7
Reiziger : Een mooie, afwisselende reis door een fascinerend land. Puur met nog weinig toeristen. Het regenseizoen was zeker geen belemmering. Armoede gezien, maar geen honger. Vriendelijke mensen, prachtige tempels. Het Inlemeer en Bagan vonden wij de hoogtepunten. Twee lange reisdagen, maar dit hadden we niet willen vervangen door een vliegreis. Zeker een aanrader!
Vertrekdatum: 15/07/2017
0 Beoordeling: 10
Roland : Dit is werkelijk een fantastische reis! We zijn sowieso heel enthousiast over de reizen van Koning Aap, maar deze reis spant echt de kroon. Dit is de eerste keer dat we een tien geven. Eigenlijk was alles gewoon perfect. De reis heeft een heerlijke flow. Het reisprogramma is zeer afwisselend. De onderkomens zijn uitstekend. En wat een fantastisch land: heel gastvrije mensen, ongekend vriendelijk en met een unieke schoonheid van landschap, spiritualiteit en cultuur. De fijne dynamiek in ons reisgezelschap maakte alles compleet. Onze kinderen keken hun ogen uit en wij ook. Er was voor elk wat wils en gedurende de gehele reis was er een zeer ontspannen sfeer. We raden deze reis van harte aan!
Vertrekdatum: 15/07/2017
1 Beoordeling: 9
Jacques : Geweldige reis.Is geen land te vergelijken met Myanmar.Natuur de mensen het boedisme .En voor ons het geluk met een geweldige betrokken reisleidster Jessica.En prachtige mensen in de groep.
Vertrekdatum: 11/02/2017
1 Beoordeling: 9
A.J.M. : een fantastische reis ! zo veel gezien in drie weken tijd
Vertrekdatum: 11/02/2017
0 Beoordeling: 8
Zeno : Myanmar een prachtig land, ontluikend toerisme, nog niet bedorven. Zeer vriendelijke Birmezen, zachtaardig door het boeddhisme, exotisch, schitterende (gouden) pagodes en tempels, mooie wandelingen in de bergen. Nu gaan want over tien jaar kan de toeristenindustrie de overhand kunnen krijgen en is het avontuur verdwenen. Een zeer plezierige reisleidster en prettige medereizigers.
Vertrekdatum: 11/02/2017
1 Beoordeling: 7
Beatrijs : Positief: we hebben dankzij de beschikking over "eigen" vervoer veel sites kunnen bezoeken die anders niet of veel moeilijker te bereiken zouden zijn. Negatief: er was nauwelijks culturele of politiek-economische duiding.
Vertrekdatum: 01/11/2016
0 Beoordeling: 6
Jolanda : Relaxte rondreis in een land met hele vriendelijke, lieve mensen, kleurrijke markten, mooie tempels en ontzettend veel Boeddha's in vele vormen en maten. We hebben het goed gehad deze drie weken, maar persoonlijk vind ik Myanmar niet het meest boeiende of mooiste land in dit deel van Azië..
Vertrekdatum: 01/11/2016
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Een interessante reisroute waarin je ziet hoe de Birmees leeft, werkt en hoe groot de verering voor Boeddha is. Een prachtig landschap met o.a. de pagodes van Bagan en het Inlemeer, maar ook de serene rust bij de Shwe Phone Pwintpagoda bij Tuanggyi.
Vertrekdatum: 16/07/2016
1 Beoordeling: 9
Jan : Een zeer mooie reis in een prachtig land. We reisden in de regentijd, en hebben geluk gehad tijdens onze trekking en de vrije dagen in Bagan op de elektrische scooter..
Vertrekdatum: 20/02/2016
0 Beoordeling: 8
Lucien : Als je van bhudda's houdt is deze reis een must
Vertrekdatum: 22/07/2015
0 Beoordeling: 8
Wim : Een geweldige reis door een imponerend land. Zeer goed georganiseerd door Koning Aap in samenwerking met Adventure Myanmar, de lokale agent. In de regentijd kan het ook serieus nat zijn. Maar toch....je hebt dan wel alle ruimte, weinig toeristen en minder extreme hitte. Prachtige cultuur en interessante mensen. Enige echte minpunt: de vliegreis heen en terug. Erg lang en vermoeiend.
Vertrekdatum: 22/07/2015
1 Beoordeling: 9
Els : Een echte aanrader! Prachtig land, mooie lieve mensen een super belevenis. Wacht niet te lang met een bezoek aan Myanmar, de modernisering gaat daar ook snel toenemen.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.