Rondreis MOZAMBIQUE EN ZUID-AFRIKA - Internationale Hotelreis
18 dagen - v.a. €2 445 Boek nu

Excursies Rondreis MOZAMBIQUE EN ZUID-AFRIKA - Internationale Hotelreis

Inhambane: Duiken

Ter plaatse boekbaar voor € 100

Ter plekke bestaat de mogelijkheid om diverse duik(en) te organiseren bij een duikschool.

Inhambane: Snorkelen

Ter plaatse boekbaar voor € 40

Ter plekke is het mogelijk om een snorkelexcursie te boeken inclusief snorkelmateriaal. 

Johannesburg: Bezoek Apartheids Museum (circa 3 uur)

Ter plaatse boekbaar voor € 45

Het pad door het museum leidt je op een reis die begint met segregatie, de hoeksteen van de apartheid. Het neemt je terug door de geschiedenis van de talloze culturen tijdens de pre apartheid. Door de jaren van ras classificatie, de 150 handelingen van apartheid, aanhoudingen en de onderdrukking van het nationalistische regime. De opkomst van het zwarte bewustzijn, de gewapende strijd & tenslotte de vrijlating van Nelson Mandela na 27 jaar gevangenisstraf die uiteindelijk tot de definitieve onderhandelingen voor de vrede leidde. De ervaring van het Apartheid Museum is één van verheffing en bevrijding zowel persoonlijk & sociaal en laat iedere bezoeker met een gevoel van hoop voor de toekomst, aangevuld door de kwalen van het verleden.
Excursie dient betaald te worden in ZAR: 550 ZAR/persoon. Met deze excursie werd GEEN rekening gehouden bij het bepalen van het zakgeld.

Johannesburg: Pretoria City Tour (halve dag)

Ter plaatse boekbaar voor € 75

Gegarandeerd vertrek bij 2 personen.

Pretoria genereert een multiculturele energie van een harmonieuze mix van tradities, cultuur en architectuur. Pretoria kent een grote historische waarde die verder reikt dan het British Empire en de Apartheid. De tour omvat de Unie gebouwen, Kruger House, Church Square, Mirramen hindoe tempel en duizenden Jacaranda-bomen.

Johannesburg: Soweto Tour (circa 3 uur)

Ter plaatse boekbaar voor € 45

Vertrek tussen 13.00u. en 14.00u. Reservatie bij aankomst in je Lodge. Excursie dient betaald te worden in ZAR: 590 ZAR/persoon. Met deze excursie werd GEEN rekening gehouden bij het bepalen van het zakgeld.

Ten zuiden van Johannesburg is Soweto, 's werelds meest beroemde township en een belangrijk monument voor de geschiedenis van de Apartheid. Deze uitgestrekte, zelfvoorzienend thuisbasis van miljoenen mensen worstelt Soweto met democratische verandering. De focus op deze tour is meer van gemeenschapsprojecten & duurzaam toerisme. De tour omvat: Nelson Mandela & Hector Pietersen musea, een bezoek aan Handiworx of het groene Soweto met uitzicht op het Baragwaneth ziekenhuis. Ook inbegrepen is een fietstocht van Phomolong & een bezoek aan een dagopvangcentrum (ook beschikbaar zonder fietsen).
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.