Rondreis MOLDAVIË, TRANSNISTRIË EN GAGAOEZIË
9 dagen - v.a. €895 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
7,8
72 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,4
Prijs/kwaliteit: 7,7
Accommodatie: 8,4
Transport: 8,4

Belangrijk om te weten

Moldavië is een land waarbij het toerisme nog in de kinderschoenen staat. Reisdagen kunnen soms langer uitvallen dan gepland. We hebben het programma voor 2018 iets aangepast waardoor de reis nog mooier is geworden. 
Vertrekdatum: 07/10/2017
1 Beoordeling: 5
Reiziger : nee
Vertrekdatum: 07/10/2017
0 Beoordeling: 4
Reiziger : Moldavie is een mooi land met heerlijke wijn, toerisme is hier nog nieuw. Dat maakt het nog een authentiek oostblok land. De route van de reis is echter te vol, waardoor er nergens tijd is om te kijken en beleven.
Vertrekdatum: 09/09/2017
1 Beoordeling: 7
Reiziger : Ik kan niet echt hoogtepunten noemen want die zijn er in Moldavië niet. We hadden mooi weer, een goede reisbegeleider. We hebben veel kerkjes en kloosters gezien en wat wijnkelders bezocht.
Vertrekdatum: 09/09/2017
0 Beoordeling: 8
Yvar : leuke korte reis door een klein land waarbij je veel informatie krijgt over de verschillende gebiedsdelen, talen ,culturen en politiek. zeer interessant
Vertrekdatum: 09/09/2017
0 Beoordeling: 10
Reiziger : Leuke korte reis door een nog niet-toeristisch land. Grote 'highlights' heb je niet, maar toch is Moldavië een bezoek meer dan waard. Hoogtepunten voor mij waren het verblijf in het dorpje Butuceni (gemoedelijk, comfortabel, lekker eten), het bezoek aan de Cricova wijnkelders en zeker ook het verblijf in Transnistrië. Heel bijzonder om in een land te zijn, dat eigenlijk niet bestaat. Een meerwaarde was de lokale Engelstalige reisbegeleidster Natalia. Ze vertelde (op neutrale wijze) erg veel over zowel Moldavië als Transnistrië. Complimenten!
Vertrekdatum: 26/08/2017
1 Beoordeling: 7
Patrick : 'Moldavië heeft toeristisch niet veel te bieden' meldde onze locale gids op dag 1 en qua gebouwen en natuur is het inderdaad niet zo bijzonder. Het is echter leuk om in zo'n onbekend en niet-toeristisch land te zijn, de mensen zijn zeer vriendelijk en zeer fotogeniek, het eten en de wijn zijn goed en Moldavië heeft fijn weer (lange zomers met veel zon, maar gelukkig niet bloedheet), dus voor een leuk tussendoortje is het een prima reis. Daarnaast is Transnistrië natuurlijk een unieke ervaring, en hoewel het land intussen al een stuk moderner en normaler aandoet dan ik uit de verhalen opgemaakt had, vond ik dit het hoogtepunt van de reis. Moldavië is overigens een erg schoon land. Zelfs de toiletten bij de tankstations zijn schoon, wat toch een erg prettige bijkomstigheid is.
Vertrekdatum: 26/08/2017
0 Beoordeling: 8
Jooke : Het meemaken van de onafhankelijkheidsdagen in Moldavië en Transnistrië is een heel aparte beleving. Verder is de reis leuk, maar niet erg afwisselend. De accommodaties zijn prima, ook qua locatie. En vooral in Transnistrië zijn de prijzen bijzonder laag: voor 10 euro kun je een dag onbezorgd eten en drinken, en zelfs nog een taxi nemen.
Vertrekdatum: 26/08/2017
0 Beoordeling: 8
Sander : Een leuke beknopte reis waarvoor je wel van het niet-alledaagse Europa moet kunnen genieten. Geen grote parels van wereldformaat, wel kleine diamantjes. Zoals de contacten met de bevolking. Prima dagprogramma's met betrouwbaar dagschema. En vaak mooi weer! Prima eten en niet duur.
Vertrekdatum: 22/07/2017
0 Beoordeling: 6
Jos : Reis prima. Opbouw goed. Laatste dag in Gagaoezie niet helemaal goed. Meer tijd nodig op de markt en zelfstandig verkennen . Lunch niet in het dorp maar bij de oude dame.
Vertrekdatum: 22/07/2017
0 Beoordeling: 8
Reiziger : zie tekst hierboven.
Vertrekdatum: 22/04/2017
0 Beoordeling: 10
Ann : Wat een prachtIge reis hadden wij in april 2017. Aangekomen op de dag na een cycloon in Chisinau. De bevolking werkte hard om de chaos op te ruimen. De plaatselijke gids was geweldig. Heel veel geleerd over geschiedenis en de cultuur van Moldavië, Transnistrië en Gagaoezië. De gehele reis was alles tot in de puntjes verzorgd. De excursies, vooral de wijnkelders en de branystokerij waren prima georganiseerd. Toch ook voldoende vrije tijd om zelf op onderzoek uit te gaan. Het land heeft toerisme nodig om weer positiever naar de toekomst te durven kijken. Een echte aanrader!
Vertrekdatum: 22/04/2017
0 Beoordeling: 10
Reiziger : Wat en uniek land met een bijzondere geschiedenis ! Vriendelijke bevolking, verrassend landschap, en een super lokale reisbegeleidster ! De overnachtingen in het dorpje Butuceni waren echt een hoogtepunt, slapen in een traditioneel huisje met rozenkelims aan de muur.
Vertrekdatum: 22/04/2017
0 Beoordeling: 10
Aaltje : een zeer interessante reis naar een prachtig land met veel bezienswaardigheden en leuke excursies, prima plaatselijke reisbegeleiding, hele goede accommodaties en voorzieningen
Vertrekdatum: 01/10/2016
1 Beoordeling: 9
Jan : Het was onze eerste reis met Koning Aap en eigenlijk een soort test. Maar Koning Aap is wat ons betreft ruimschoots geslaagd. Dit ligt mede aan de voortreffelijke begeleiding van Piet ..... Bij het maken van een volgende reis neem ik zeker Koning Aap in overweging, een beetje afhankelijk van de bestemming.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.