Rondreis MOLDAVIË, TRANSNISTRIË EN GAGAOEZIË
9 dagen - v.a. €895 Boek nu

Excursies Rondreis MOLDAVIË, TRANSNISTRIË EN GAGAOEZIË

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 6 deelnemers en de koers van de lokale munteenheid van november 2017. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

Capriana - Honingproeverij

Ter plaatse boekbaar voor € 5

Op het terrein van het klooster staat het Casa Mierii, het Honing Huis. De imker zal over de verschillende soorten honing en de verschillende gebruiken van honing vertellen. Het is ook mogelijk de honing te proeven. De prijs voor het proeven van honing is gebasseerd op minimaal 6 deelnemers. 

Chisinau - Stadstour

Ter plaatse boekbaar voor € 7

Tijdens deze 2 uur durende wandeling door het centrum van Chisinau bezoek je de broemdste bezienswaardigheden zoals Stefan cel Mare, de kathedraal, het parlementsgebouw en het postkantoor.

De excursieprijs is gebaseerd  op een minimaal aantal van 6 deelnemers. Bij minder deelnemers kan de prijs hoger zijn. 

Cricova Wijnkelders en wijnproeverij

Ter plaatse boekbaar voor € 36

De Cricova wijnkelders zijn minder groot dan die van Milestii Mici, maar met ongveer 53 hectare oppervlakte nog steeds zeer groot te nomen. In Cricova worden de oudste en bekendste wijnen van het land bewaard. De (luxe) proeflokalen zijn niet voor niets als door menig hoogwaardigheidsbekleder en beroemdheid bezocht. Vladimir Poetin vierde hier zijn 50e verjaardag en Yuri Gagarin zou na een wijnproeverij verdwaalt zjin geraakt en de nacht in een van de lokalen hebben doorgebracht. 

Na een rondleiding door de kelders volgt een wijnproeverij waarbij 4 verschillende wijnen worden geprobeerd. In weekenden en tijdens feestdagen geldt er een toeslag van €5 per persoon.

Aanvang excursie: 15:00 uur
Einde excursie: 16:50 uur

Inbegrepen: vervoer van en naar Cricova, entree, rondleiding wijnkelders, wijnproeverij met 4 verschillende wijnen
Niet inbegrepen: souvenirs, fooi 

KVINT Brandy proeverij

Ter plaatse boekbaar voor € 17

's Middags vertrek je vanaf het hotel naar KVINT, de producent van verschillende merken brandy in Transnistrië. Je krijgt een rondleiding door de distilleerderij en mag daarna 7 soorten brandy proberen. 

LET OP: Deze voor deze excursie is een minimum aantal van 5 deelnemers nodig. In weekenden en tijdens feestdagen geldt er een toeslag van € 9 per persoon.

Aanvang excursie: 15:00 uur
Einde excursie: 17:00 uur

Inbegrepen: entree, rondleiding, proeverij 7 soorten brandy
Niet inbegrepen: souvenirs, fooi

Milestii Mici Wijnkelders en wijnproeverij

Ter plaatse boekbaar voor € 32

De wijnkelders van Milestii Mici zijn de grootste ter wereld. De meer dan 200 km aan gangenstelsels die sinds 1969 zijn aangelegd herbergen meer dan 2 miljoen flessen wijn. Na een rondleiding door de wijnkelders volgt een wijnproeverij waarbij 3 wijnen worden geprobeerd. 

Op sommige dagen is er een minimum aantal van 15 deelnemers nodig om een rondleiding in Milestii Mici te krijgen. Indien er niet genoeg deelnemers zijn, wordt geprobeerd de geïnteresseerden met een internationale groep samen de excursie de rondleiding en wijnproeverij te laten maken. In weekenden en tijdens feestdagen geldt er een toeslag van €5 per persoon.

Aanvang excursie: 15:00 uur
Einde excursie: 16:10 uur

Inbegrepen: vervoer, rondleiding wijnkelders, wijnproeverij
Niet inbegrepen: Souvenirs, fooi

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.