Rondreis MEXICO, GUATEMALA EN HONDURAS
23 dagen - v.a. €1 995 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
7,9
43 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:7,9
Prijs/kwaliteit: 7,3
Accommodatie: 7,4
Transport: 7,3
Vertrekdatum: 26/10/2016
1 Beoordeling: 7
Geertruida Maria Theresia : Het zijn bijzondere landen om te bezoeken. Vooral Guatamala heeft mijn hart gestolen, zo mooi. Je zit lang in de bus, maar goed je bezoekt dan ook 4 landen. Van Belize had ik graag meer willen zien, je rijdt er doorheen. De laatste anderhalve dag aan het strand vond ik heerlijk, lekker bijkomen in de zon.
Vertrekdatum: 26/10/2015
1 Beoordeling: 7
Theodorus : Mooie rondreis, de landen Mexico en Guatemala zeer mooi. De bezochte sides zeer mooi. Voorstel langer in Honduras of een stop in Belize en korter verblijf in Playa Del Carmen. De 7 staat voor de rondreis, niet voor het vervoer en het laatste hotel in Flores en Playa Del Carmen.
Vertrekdatum: 26/10/2015
0 Beoordeling: 6
Reiziger : Maya-sites zijn prachtig en men heeft meestal rustig de tijd die men wenst. Restaurants-stops onderweg zijn altijd in luxueuze plaatsen met heel proper sanitair maar dat heeft de keerzijde dat er heel weinig contactmogelijkheid is met de lokale bevolking. Van Belize hebben we niets gezien omdat we ons verplaatsten met bus uit Guatemala.
Vertrekdatum: 25/07/2014
0 Beoordeling: 8
Reiziger : neen
Vertrekdatum: 25/07/2014
1 Beoordeling: 7
Monika : De afwisseling tussen de Maya opgravingen en dorpjes die je bezoekt is precies goed. Op vele reisdagen kun je bij de stop een duik maken in een zwembad, rivier of de zee. Dit verlicht de reisdagen. Helaas had ik zelf wat meer natuur verwacht. Het beklimmen van de Pacaya vulkaan is zeker een aanrader. Evenals het bezoeken van het dorpje San Juan Chamula. Ben je tussen mei en september in Playa del Carmen dan is het zwemmen met walvishaaien een bijzondere ervaring (Let op! Wel heel toeristisch).
Vertrekdatum: 25/07/2014
0 Beoordeling: 8
Hans : Veel afwisseling, bijzondere steden, prachtige natuur en indrukwekkende Maya opgravingen. Opbouw van de reis is uitstekend. Soms wel lastig om ontbijt te regelen. Zakgeld €800,00 is (te) krap. Met alle excursies is €900,00 pp reëler.
Vertrekdatum: 20/12/2013
0 Beoordeling: 8
Ben : Afwisselende reis om een indruk te krijgen van natuur, cultuur en leefomstandigheden. Alleen van Playa del Carmen werden wij niet vrolijk.
Vertrekdatum: 20/12/2013
1 Beoordeling: 9
Agnes : Geweldige reis langsheen de Maya-route. Zeer leuke combinatie van natuur en cultuur, gemengd met een flinke snuif couleur locale. Een aanrader !
Vertrekdatum: 06/09/2013
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Reis vol hoogtepunten! Vooral Guatemala is een fantastisch en kleurrijk land.
Vertrekdatum: 08/02/2013
1 Beoordeling: 9
Reiziger : het woord zakgeld kan verwarring opwekken. Ik denk daarbij in eerste instantie aan geld voor leuke dingen en niet geld dat nodig is voor maaltijden e.d.
Vertrekdatum: 08/02/2013
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Persoonlijke vrijheid in een 'reis in groep' stel ik zeer op prijs.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.