header image

Rondreis MEXICO, GUATEMALA EN HONDURAS

23 dagen - v.a. € 2.295,- Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.
Totale beoordeling:
8,2
128 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Tourbegeleiding: 8,8
Prijs/kwaliteit: 7,6
Accommodatie: 7,4
Transport: 7,5
Vertrekdatum: 16/11/2018
Beoordeling: 9
Marianne: Prachtige afwisselende reis, van de mayasteden en koloniale stadjes in Yucatan met mogelijkheid tot zwemmen in cenotes en de Caribische zee naar Palenque in het regenwoud en San Cristobal de las Casas op 2100 meter in de hooglanden van Chiapas. Bezoek aan twee authentieke dorpjes van de Tzotzil en Tzeltal indianen. Vervolgens Guatemala met het prachtige meer van Atitlan omringd door werkende vulkanen en een authentieke bevolking, bezoek aan de kleurrijke markt van Chichicastenango en de sjamanen in de Santo Tomaskerk. Antigua, de oude hoofdstad met zijn kloosters en kerken en uitzicht op Fuego en Agua, 2 nog werkende vulkanen. Net de grens over naar Copan en zijn mayacomplex en weer terug naar Guatemala voor een prachtige tocht over de Rio Dulce naar Livingston, de Caribische kant van Guatemala. Als laatste etape Flores, dat ligt op een schiereilandje in het meer van Peten Itza als uitgangspunt voor een bezoek aan Tikal. Door Belize terug in Mexico en via de prachtige Laguna Bacalar nog wat laatste dagen genieten van het strand in Playa del Carmen.
Vertrekdatum: 16/11/2018
Beoordeling: 9
Pieter: Geweldig mooie reis met een mooie mix van (Maya)cultuur en natuur. Met name Guatemala is een prachtig gevarieerd land.
Vertrekdatum: 16/11/2018
Beoordeling: 8
Reiziger: Nee, zo heb ik het ervaren. Dat kan voor iemand anders wel totaal verschillend zijn.
Vertrekdatum: 26/10/2018
Beoordeling: 9
willem: De Maya route is een afwisselende reis die indruk maakt en zeer aan te bevelen is. Ook de begeleiding is goed en de informatie ter plaatsen is duidelijk en informatief.
Vertrekdatum: 27/07/2018
Beoordeling: 8
Reiziger: Mooie reis vooral door de excursies. Bezochte plaatsen bestaan hoofdzakelijk uit souvenirwinkeltjes en eetgelegenheden. (M.u.v.Antigua)
Vertrekdatum: 20/04/2018
Beoordeling: 9
Sarah: Prachtige rondreis voor wie houdt van variatie en afwisseling !
Vertrekdatum: 20/04/2018
Beoordeling: 9
Eric: Prachtige reis met een juiste verhouding tussen cultuur en natuur, door de kleine groepen is er een aangename en vlotte omgang mogelijk. De reis voldeed volledig aan onze verwachtingen.
Vertrekdatum: 26/10/2017
Beoordeling: 9
Kees: Het was een fantastische ervaring die we niet hadden willen missen!!
Vertrekdatum: 26/10/2017
Beoordeling: 9
Walter: Deze reis is zeker de moeite waard om te ondernemen. Eén van onze boeiendste trips met Koning Aap tot nu toe. Mensen die Mexico en de culturen van Maya's en Azteken beter willen leren kennen moeten niet twijfelen.
Vertrekdatum: 06/10/2017
Beoordeling: 8
Bae: Mooie reis! Veel reizen en veel zien. Voor mijzelf had er iets meer natuurelementen in mogen zitten maar de reis is zeer de moeite waard.
Vertrekdatum: 11/11/2016
Beoordeling: 8
Stef: Prachtige reis! De excursies zijn allemaal de moeite waard!
Vertrekdatum: 26/10/2015
Beoordeling: 8
Dirk: De Maya route is een heel afwisselende reis waar zowel de mooie natuur als de indrukwekkende cultuur in voldoende mate aanwezig is. Het is een kleurrijke reis met een vriendelijke bevolking. We hadden een veilig gevoel bij deze reis ook al staat Mexico als onveilig gekend. Het vervoer en de meeste hotel waren van hoge kwaliteit. We hebben genoten
Vertrekdatum: 26/10/2015
Beoordeling: 7
Monique: je mag mijn "suggesties" posten. Ik zie dat Kameroen niet meer in de onderstaande lijst staat. Staat ook op mijn To DO lijst...is deze geschrapt?
Vertrekdatum: 26/10/2015
Beoordeling: 7
Reiziger: Het is een vermoeiende, maar desondanks mooie reis met tal van indrukken en ervaringen die ja kan opdoen. Reizen maakt je rijker en dat geldt ook voor deze reis.
Vertrekdatum: 26/10/2015
Beoordeling: 8
veerle: Veel variatie : Maya-sites, vulkaan, natuur, vele kilometers maar voldoende tijd en rust om te genieten , Groepsreis maar ook voldoende vrijheid voor wie dat wenst.
Vertrekdatum: 10/07/2015
Beoordeling: 6
Reiziger: Een goede reis voor wie houdt van mooie Maya-sites, het groene Guatemala en het prachtige Honduras waar ik veel meer tijd voor had willen uittrekken om het 'onbekende' op te zoeken. Het einde van de reis in het plat-commerciële Playa Del Carmen past in niets in al het voorgaande. (drukte-niets te zien, vuile stranden met al vele jaren aanspoelend rottend zeewier en veel nachtlawaai) Daar valt niets aan te 'ontdekken' of te 'beleven'.
Vertrekdatum: 26/10/2014
Beoordeling: 9
Walter: het is belangrijk goede afspraken te maken met hotels waar de bagage na uitchecken nog moet achter blijven omwille van een latere terugvlucht. Dit liep bij de laatste reis wat fout, maar zou zeker kunnen vermeden worden.
Vertrekdatum: 26/10/2014
Beoordeling: 8
Olivier: Het is een hele aangename, avontuurlijke en prachtige reis. Vol afwisseling op cultureel gebied maar ook van natuur. Ik raad deze reis iedereen aan!
Vertrekdatum: 25/07/2014
Beoordeling: 8
Hans: Veel afwisseling, bijzondere steden, prachtige natuur en indrukwekkende Maya opgravingen. Opbouw van de reis is uitstekend. Soms wel lastig om ontbijt te regelen. Zakgeld €800,00 is (te) krap. Met alle excursies is €900,00 pp reëler.
Vertrekdatum: 25/07/2014
Beoordeling: 7
Monika: De afwisseling tussen de Maya opgravingen en dorpjes die je bezoekt is precies goed. Op vele reisdagen kun je bij de stop een duik maken in een zwembad, rivier of de zee. Dit verlicht de reisdagen. Helaas had ik zelf wat meer natuur verwacht. Het beklimmen van de Pacaya vulkaan is zeker een aanrader. Evenals het bezoeken van het dorpje San Juan Chamula. Ben je tussen mei en september in Playa del Carmen dan is het zwemmen met walvishaaien een bijzondere ervaring (Let op! Wel heel toeristisch).
Vertrekdatum: 25/07/2014
Beoordeling: 8
Reiziger: neen
Vertrekdatum: 11/07/2014
Beoordeling: 9
Christine: Deze reis is door zijn aanbod interessant, afwisselend & blijft boeien. Mooie mix van cultuur & natuur. Mayasites vervelen door hun verscheidenheid niet.De indianenrituelen zijn bizar. Af en toe wat beweging in de mooie natuur. Bovendien wordt gelogeerd in leuke hotelletjes in sfeervolle stadjes met lekkere restaurantjes. Er is bovendien genoeg tijd om zelf in te vullen en door de stadjes te dwalen, de sfeer op te snuiven, een cocktail of koffietje te gaan drinken en op zoek te gaan naar het ideale souvenir. Ik vind deze reis een aanrader!
Vertrekdatum: 11/07/2014
Beoordeling: 8
Guido: Heel tevreden over de reis, de Maya route werd voldoende bezocht en de sites waren overweldigend boeiend, mede dank zij de uitleg van ervaren gidsen. Ook de accomodaties waren dik in orde.
Vertrekdatum: 11/07/2014
Beoordeling: 8
Reiziger: /