Rondreis MAROKKO
28 dagen - v.a. €1 895 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,2
46 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,7
Prijs/kwaliteit: 7,7
Accommodatie: 6,5
Transport: 7,5
Vertrekdatum: 28/04/2016
1 Beoordeling: 9
Fran : Marokko een land van duizend gezichten en landschappen. Met deze reis krijg je een echt heel fijne indruk van het land en zijn bewoners. En de reisbegeleiding was perfect. Ze heeft haar liefde voor het land overgedragen.
Vertrekdatum: 08/10/2015
0 Beoordeling: 8
Ben : Laura onze reisleidster was zeer gepassioneerd over Marokko en gaf ons interessante informatie. Het is een zeer afwisselende reis waarin cultuur en natuur in grote mate aan bod komt. Met name het gebergte van de Anti-Atlas was zeer spectaculair. Wel is het fotograferen van met name vrouwen erg lastig. En dankzij een leuke groep medereizigers is het een top vakantie geworden.
Vertrekdatum: 08/10/2015
1 Beoordeling: 7
Jan : Een prachtige rondreis, die alles van Marokko laat zien. Prima chauffeurs en reisleidster Laura. De accomodaties laten op deze reis veel te wensen over
Vertrekdatum: 08/10/2015
0 Beoordeling: 8
Pierre : Zeer gevarieerde reis. Van drukke medina's in koningsteden tot rustige palmeries waar de mensen het land bewerken en de oogst binnen halen. Overwegend vriendelijke mensen, die echter niet (graag) gefotografeerd willen worden. Overweldigende natuur. Met als hoogtepunt de Anti-Atlas. Voeg daarbij een bijzonder goede reisbegeleidster die haar enthousiasme voor het land weet over te brengen en inzicht geeft in het dagelijkse leven in Marokko en je hebt een geweldige reis.
Vertrekdatum: 23/04/2015
0 Beoordeling: 10
Aat : Woestijnen en oases; soeks en weekmarkten; pittoreske dorpen en koningssteden; moskeeën en opgravingen; kasba's en graanschuren; oceaan en (hoog)gebergten; kloven en bergpassen; drommies en geiten;. Vele, vele kleuren: overal en elk moment! Een reis met een aan een schakeling van hoogtepunten! Een unieke en fantastische reisbegeleidster en dat is dan logisch: een fijn reisgezelschap!
Vertrekdatum: 23/04/2015
1 Beoordeling: 9
Karina : ONVERGETELIJKE vier weken achter de rug! Prachtige atlas gebergte en landschappen, imposante medina’s en mozaïeken, kleurrijke en geurrijke soeks, pittoreske dorpjes en oases. Van op de drommies trekken en onder de volle maan in het woestijn kamperen tot uitwaaien bij het Atlantische oceaan, van bergriviertjes met blote voeten oversteken tot meters diepe kloven bewandelen, van in de oud mijnen mineralen zoeken tot kei hard festivallen, van muntthee bij de berbers thuis drinken tot yoga op het dakterras, van argan geitjes spotten tot geprezen worden voor kei harde onderhandel technieken, van picknicken met de echte goudse kaas tot schuilen in de hammam als het 48 graden is, van filmstudio’s en game of throne sets bezoeken tot fortuin aan souvenirs uitgeven, deze reis had het allemaal!
Vertrekdatum: 09/10/2014
0 Beoordeling: 10
Reiziger : uitgebreide reis voor 4 weken, genoten van landschap en de bevolking
Vertrekdatum: 09/10/2014
1 Beoordeling: 9
Reiziger : -
Vertrekdatum: 09/10/2014
1 Beoordeling: 9
Margareth : De reis was een aaneenschakeling van hoogtepunten. Het levendige Marrakesh, de stilte van de woestijn en de landschappelijk prachtige hoge en anti-Atlas, geweldig Het is een hele goede balans tussen natuur en cultuur. Een goede(1e)kennismaking met de vele gezichten van Marokko. onze fantastische reisbegeleidster maakte de reis helemaal compleet en onvergetelijk
Vertrekdatum: 09/10/2014
1 Beoordeling: 9
hanny : Prachtige reis door Marokko van 28 dagen. Mooie afwisseling tussen cultuur, natuur en steden. Prettig gezelschap, goede reisleider en er was inbreng voor individuele voorkeuren (tussenstops). De reisuren in de auto gingen door prachtige landschappen met voldoende stops onderweg voor foto, koffie, een bezichtiging en soms een wandeling. Een echte aanrader.
Vertrekdatum: 09/10/2014
1 Beoordeling: 9
Andreas Wilhelmus Johannes : Dit is de meest complete Marokko ervaring. De koningssteden én het onbekende wonderschone zuiden. Een mooie afwisseling van steden, dorpen, cultuur en natuur. Een aanrader voor iedereen die Marokko wil ontdekken. En de begeleiding was helemaal top!
Vertrekdatum: 09/10/2014
0 Beoordeling: 8
Janetta : houd je van een afwisselende reis met steden en natuur dan zit je bij deze reis goed. Ook het gedeelte van de zuiden van Marokko is zeker de moeite de waard en een aanvulling op de reis.
Vertrekdatum: 03/04/2014
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Deze reis geeft een heel goed beeld van het prachtige Marokko! Veel afwisseling en niet te lange reisdagen. Begin en eind in hotel Maroccan House in Cassablanca. Heel leuk hotel om in Marokkaanse sferen te komen. Bivak in de woestijn niet zo autentiek als verwacht maar wel leuke ervaring.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.