Rondreis MAROKKO
28 dagen - v.a. €1 695 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,2
30 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,2
Prijs/kwaliteit: 7,8
Accommodatie: 6,4
Transport: 8,2
Vertrekdatum: 02/11/2017
0 Beoordeling: 8
Wim : Een prachtige reis door een mooi land met veel afwisselende landschappen. Mooie steden met prachtige medina's en veel "geschiedenis". En veel aardige mensen!
Vertrekdatum: 05/10/2017
1 Beoordeling: 9
Gerardus : Prachtige natuur én cultuur. Prima transport en onderkomens. Top reisbegeleiding en goede lokale gidsen. Prijs-kwaliteitsverhouding. Deze reis heeft mij méér gebracht dan ik vooraf had ingeschat.
Vertrekdatum: 05/10/2017
1 Beoordeling: 9
Bernard : 28 Daagse groepsreis door Marokko, oktober 2017. We hebben dit jaar weer een reis gemaakt met Koning Aap. Dit keer naar Marokko en wel 28 dagen. Het was een fantastische reis die onze verwachtingen van dit land totaal overtrof, zo dichtbij en toch zo anders. We hebben alle aspecten van het land mogen aanschouwen, mooie plaatsen als Marrakech, Sidi Ifni, Tingir enz. Ook veel mooie bezienswaardigheden gezien, soms hoog in het Atlasgebergte, soms ergens in de woestijn, die we dan op rug van een dromedaris bezochten. We hebben veel contact gehad met de vriendelijke bevolking die bestond uit Marokkanen, Berbers en Nomaden, mede omdat de reisleidster de verschillende talen een beetje sprak was het ijs vaak snel gebroken, en zag je vaak de leuke reacties. We hadden geluk met een hele goede reisleidster, die haar uiterste best deed om ons zoveel mogelijk van het land te laten zien, en het ons zelf liet beleven, ze maakte van elke dag iets bijzonders met vaak verrassende aspecten. We reisden in een groepje van 6 personen, het klikte leuk onderling. We hadden goed vervoer met busjes die geschikt waren voor 15 personen dus ruimte genoeg. Dit was weer een van onze perfecte reizen met Koning Aap, die we zeker aanraden aan mensen die Marokko eens echt willen zien en beleven.
Vertrekdatum: 05/10/2017
0 Beoordeling: 8
Jo : De reis geeft een uitgebreid beeld van Marokko, met alle soorten omgevingen, zoals ruige bergen, spectaculaire kloven, soms zeer groene dalen, een uitgestrekte zandwoestijn, de atlantische kust. Ook het leven in de koningssteden met hun medina's, paleizen, souks, of de kleine dorpen met soms nog lemen huizen en het tent onderkomen van rondtrekkende bedoeïenen. Het zal ons lang bij blijven. De sfeer in onze groep was prima, mede door onze reisleidster Susan die ons enthousiast en kundig door het door haar geliefd Marokko leidde.
Vertrekdatum: 28/04/2016
1 Beoordeling: 9
Fran : Marokko een land van duizend gezichten en landschappen. Met deze reis krijg je een echt heel fijne indruk van het land en zijn bewoners. En de reisbegeleiding was perfect. Ze heeft haar liefde voor het land overgedragen.
Vertrekdatum: 08/10/2015
0 Beoordeling: 8
Ben : Laura onze reisleidster was zeer gepassioneerd over Marokko en gaf ons interessante informatie. Het is een zeer afwisselende reis waarin cultuur en natuur in grote mate aan bod komt. Met name het gebergte van de Anti-Atlas was zeer spectaculair. Wel is het fotograferen van met name vrouwen erg lastig. En dankzij een leuke groep medereizigers is het een top vakantie geworden.
Vertrekdatum: 08/10/2015
1 Beoordeling: 7
Jan : Een prachtige rondreis, die alles van Marokko laat zien. Prima chauffeurs en reisleidster Laura. De accomodaties laten op deze reis veel te wensen over
Vertrekdatum: 08/10/2015
0 Beoordeling: 8
Pierre : Zeer gevarieerde reis. Van drukke medina's in koningsteden tot rustige palmeries waar de mensen het land bewerken en de oogst binnen halen. Overwegend vriendelijke mensen, die echter niet (graag) gefotografeerd willen worden. Overweldigende natuur. Met als hoogtepunt de Anti-Atlas. Voeg daarbij een bijzonder goede reisbegeleidster die haar enthousiasme voor het land weet over te brengen en inzicht geeft in het dagelijkse leven in Marokko en je hebt een geweldige reis.
Vertrekdatum: 23/04/2015
0 Beoordeling: 10
Aat : Woestijnen en oases; soeks en weekmarkten; pittoreske dorpen en koningssteden; moskeeën en opgravingen; kasba's en graanschuren; oceaan en (hoog)gebergten; kloven en bergpassen; drommies en geiten;. Vele, vele kleuren: overal en elk moment! Een reis met een aan een schakeling van hoogtepunten! Een unieke en fantastische reisbegeleidster en dat is dan logisch: een fijn reisgezelschap!
Vertrekdatum: 23/04/2015
1 Beoordeling: 9
Karina : ONVERGETELIJKE vier weken achter de rug! Prachtige atlas gebergte en landschappen, imposante medina’s en mozaïeken, kleurrijke en geurrijke soeks, pittoreske dorpjes en oases. Van op de drommies trekken en onder de volle maan in het woestijn kamperen tot uitwaaien bij het Atlantische oceaan, van bergriviertjes met blote voeten oversteken tot meters diepe kloven bewandelen, van in de oud mijnen mineralen zoeken tot kei hard festivallen, van muntthee bij de berbers thuis drinken tot yoga op het dakterras, van argan geitjes spotten tot geprezen worden voor kei harde onderhandel technieken, van picknicken met de echte goudse kaas tot schuilen in de hammam als het 48 graden is, van filmstudio’s en game of throne sets bezoeken tot fortuin aan souvenirs uitgeven, deze reis had het allemaal!
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.