Rondreis MAROKKO
22 dagen - v.a. €1 295 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,1
113 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,0
Prijs/kwaliteit: 7,8
Accommodatie: 7,1
Transport: 7,9
Vertrekdatum: 05/05/2017
0 Beoordeling: 8
Tiemen : Een zeer gevarieerde reis met tal van hoogtepunten qua natuur en cultuur. Een aanrader!
Vertrekdatum: 24/03/2017
1 Beoordeling: 9
Bert : Dit hoge cijfer komt voor een deel op het conto van de reisbegeleidster.
Vertrekdatum: 24/03/2017
0 Beoordeling: 10
Teun : De 22daagse Marokkoreis is een zeer goede keuze want in die 22dagen zie je een prachtig land aan je voorbijtrekken met prachtige uiteenlopende landschappen en prachtige middekeeuwse steden. Je slaapt in prima hotels en het vervoer is veilig en correct. Je krijgt bijna teveel waar voor je geld !
Vertrekdatum: 24/03/2017
1 Beoordeling: 9
Ad : Doen deze reis. Een reis vol verrassingen wanneer het gaat om het land en inwoners. Groots, kleurrijk, vriendelijke mensen en een voor ieder toegankelijke keuken. Een van onze mooiste reizen.
Vertrekdatum: 07/10/2016
1 Beoordeling: 7
Reiziger : Het is een heel gevarieerde reis. Marokko is een mooi land met vriendelijke mensen. De meeste kortere excursies hadden wel standaard in het aanbod kunnen zitten.
Vertrekdatum: 25/03/2016
1 Beoordeling: 7
Leen : Gezien mijn ervaringen, de 28 dagen reis met een Nederlandse reisbegeleider en deze reis met een Engelssprekende lokale gids adviseer ik om voor een Nederlandse gids te kiezen.
Vertrekdatum: 25/03/2016
0 Beoordeling: 8
Ankie : Prachtige reis waarin je Marokko aan alle kanten leert kennen. Gezellige authentieke Marokkaanse hotels afgewisseld met wat meer westers. Schoon, goede bedden, en meestal fijne douches en soms zelfs een ligbad. Fijne bus om te reizen, en genoeg momenten om te roepen voor een fotostop. Prachtige afwisselende natuur, maar ook hele confronterende beelden, die op mij diepe inwerking hebben gehad. De communicatie met onze Marokkaanse reisleider liep nog wel eens mis, erg belangrijk om goed met de groep af te stemmen wat je wilt en dit dan duidelijk te communiceren. Ik heb een hele bijzondere reis gehad, en ben op handen gedragen door velen die ik heb ontmoet. Bislahim, ik draag Marokko mee in mijn hart.
Vertrekdatum: 25/03/2016
0 Beoordeling: 6
Reiziger : Wij hebben deze reis gemaakt met een lokale Engels sprekende gids. Wij hadden hier goede verwachtingen van, maar achteraf hadden wij toch liever een Nederlandse reisbegeleider gehad omdat er communicatieproblemen ontstonden doordat hij matig Engels sprak. Ook hadden wij juist verwacht op plekken te komen waar je met een Nederlandstalige gids niet zou komen, maar het tegendeel bleek waar. We zijn juist vooral op de meest toeristische plekken en horecagelegenheden geweest met onze gids. De inhoud van de reis is ons wel erg goed bevallen. We zijn blij dat we hebben gekozen voor de reis van 22 dagen, want we hebben echt het gevoel dat we het land goed gezien hebben.
Vertrekdatum: 29/05/2015
1 Beoordeling: 9
Rob : Onze eerste groepsreis. 3 weken naar Marokko. Wat een fantastische ervaring met het land, de cultuur, afwissende natuur, de mensen en het eten. De woestijnexcursie was zo leuk. Een nacht onder de sterrenhemel geslapen en genoten van de zonsopkomst. Chefchouen, Fess, Essaouira, Marrakech zijn prachtige steden om doorheen te dwalen. Veel ambachten gezien. Thee drinken bij een berbergezin waar we zo welkom waren dat we hun woonkamer mochten gebruiken om onze picnic te nuttigen. Ook was er tijd voor paar middagen zwembad. Wij vonden het een super leuke reis !
Vertrekdatum: 27/03/2015
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Als minder prettige ervaring willen we vermelden dat we Koning Aap erg betuttelend vinden met name wat koffers en kleding betreft. In de Praktische info worden harde koffers sterk afgeraden. Dit is pure onzin. Verder kunnen wij zelf, echt wel bepalen wat we aan kleding moeten meenemen. Ook het bepalen van de fooi bepalen we zelf.
Vertrekdatum: 27/03/2015
0 Beoordeling: 8
Reiziger : De reis was prachtig, allen zouden sommige accommodaties een stuk beter kunnen
Vertrekdatum: 07/11/2014
0 Beoordeling: 8
Ella : Wij hebben genoten van alles wat het land te bieden heeft, alles werd met kennis van zaken door onze reisleidster uitgelegd en zij bracht ons op plaatsen die wij zelf absoluut niet gevonden zouden hebben! Chapeau!
Vertrekdatum: 07/11/2014
0 Beoordeling: 8
Albert : Deze Marokkoreis heeft ons verrast! Prachtige natuur en mooie wandelingen gemaakt. De accommodaties waren over het algemeen redelijk. De bedden zijn zoals vaker in het buitenland vaak wat aan de harde kant. Fantastisch gegeten, mede door de prima suggesties van onze uitstekende reisleider. De verhalen over onplezierige benadering van de bevolking, vooral tijdens het winkelen en het doorlopen van de stad zijn voor ons "spookverhalen" gebleken. In tegenstelling met onze ervaring in Egypte en Turkije is de bevolking hier vriendelijk en nauwelijks opdringerig. Een verademing. Deze reis is een aanrader voor mensen die een combinatie van mooie natuur en aantrekkelijke oude steden zoeken. Alleen Tandurant uit het programma schrappen. Niet echt een aangename stad.
Vertrekdatum: 10/10/2014
0 Beoordeling: 8
HML : -
Vertrekdatum: 12/09/2014
0 Beoordeling: 8
Theo : Een prachtige rondreis. Wees flexibel in je beleving van luxe en comfort, maar geniet des te meer van de hartelijke bevolking en het mooie land. Tip: ga ontbijten in de jardin Majorelle in Marrakech en ervaar de stilte van de woestijn.
Vertrekdatum: 09/05/2014
1 Beoordeling: 9
Klaas Hendrik : De 22-daagse rondreis is een goed georganiseerde reis in een plezierig tempo. Er is voldoende tijd om alles te bekijken en een goede indruk van Marokko en de vriendelijke bevolking te krijgen.
Vertrekdatum: 18/04/2014
0 Beoordeling: 8
Hans : Marokko is mooier dan je denk
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.