Rondreis MAROKKO
8 dagen - v.a. €595 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,3
176 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,9
Prijs/kwaliteit: 7,6
Accommodatie: 7,4
Transport: 8,4
Vertrekdatum: 13/05/2017
0 Beoordeling: 8
Waldo : Uiterst geslaagde reis waarbij vanuit Koning Aap echt getracht wordt je kennis te laten maken met alle aspecten van het zuiden van Marokko. Uiteraard voor zover omstandigheden dat toelaten.
Vertrekdatum: 13/05/2017
0 Beoordeling: 10
Willem : Het was een intensieve reis waarbij we in korte tijd veel indrukken hebben opgedaan. Marokko is echt een betoverend land en ik heb enorm genoten.
Vertrekdatum: 13/05/2017
1 Beoordeling: 9
Maria : Een prachtige, gevarieerde, avontuurlijke, authentieke en indrukwekkend reis door Marokko! In korte tijd heel veel gezien en tegelijkertijd was de reis erg relaxed. Mede dankzij de bevlogen en enthousiasmerende reisleiding en gezellige, flexibele, niet al te grote, groep. De dromedaris tocht en overnachting in de woestijn waren fantastisch! Deze reis was een mooie eerste kennismaking met het land. Ik wil zeker nog eens terugkomen.
Vertrekdatum: 22/04/2017
0 Beoordeling: 8
Jan : Prachtige reis door een fascinerend land. Veel afwisseling: van het drukke Marrakesh over het Atlasgebergte naar rustig gelegen dorpen. Vooral de dromedaristocht door de woestijn met overnachting was een geweldige ervaring! Onze reisbegeleidster was zeer enthousiast en je kon duidelijk merken dat Marokko een warm plekje in haar hart heeft. Het heerlijke eten en de zeer leuke groep heeft zeker bijgedragen aan een onvergetelijke ervaring. Enige nadeel is de vlucht i.v.m. overstap in Cassablanca. Dit kost veel (wacht)tijd.
Vertrekdatum: 22/04/2017
1 Beoordeling: 9
Sandra : Geweldige reis gehad met lokale gids. Reizen met een lokale gids zorgt ervoor dat je de echte marrokaanse weetjes en cultuurgewoonten leert kennen. Marrakesch is een geweldige stad om te zien en vooral te beleven. De binnenlanden zijn zeer gevariëerd. De ene dag rij je door prachtige bergpassen van de Atlas en de volgende dag sta je in de woestijn. Mooie dorpen en steden die je in Allladin sferen brengen. Prima accomodaties. De balans tussen reistijd en vrije tijd was goed te doen.
Vertrekdatum: 15/04/2017
0 Beoordeling: 8
Mike : Mooie reis, veel afwisseling. Veel reizen, soms wat tegenvallende hotels, maar over het geheel genomen gewoon een prachtige reis.
Vertrekdatum: 18/02/2017
0 Beoordeling: 8
Henk : Het was een fijne goed georganiseerde ontspannende reis met een geweldige enthousiaste reisleidster. Eigenlijk was de reis te kort voor alles wat we gezien en gedaan hebben. We hebben genoten van het heerlijke Marokkaanse eten, in de sneeuw over de pas gereden, wat al een belevenis op zich was. Het mooie Atlasgebergte gezien. De dromedaristocht. Alles was prima verzorgd. We hebben een eerste indruk van Marokko gekregen, en hopen er nog een keer terug te komen.
Vertrekdatum: 18/02/2017
1 Beoordeling: 9
Karel : Jammer dat we niet meer dan een 10 kunnen geven aan onze reisbegeleidster, gezien haar tomeloze inzet en enthousiasme, heeft ze ervoor gezorgd dat wij een onvergetelijke rondreis door Marokko hebben gehad.
Vertrekdatum: 18/02/2017
0 Beoordeling: 8
Luzan : Afwisseling in landschap en dagprogramma's (cultuur en natuur, stad en land), heerlijk eten, mooi land, vriendelijke mensen, uitstekende reisleidster, aardige en bekwame chauffeur, het reisgezelschap was ook OK, enige minpuntje waren enkele hotels (wat shabby).
Vertrekdatum: 24/12/2016
0 Beoordeling: 8
joke : afwisselende reis, soort pressure cooker marokko, veel zien en meemaken, soms wat te weinig tijd om buiten de gebaande paden te gaan of om alle indrukken te verwerken, maar toch beste kerstreis ooit!
Vertrekdatum: 24/12/2016
1 Beoordeling: 9
Eustachius : Deze mooie reis is echt een aanrader. In een korte tijd veel zien van Marrakech en omgeving (Hoge en Anti Atlas gebergte, woestijn). Mooi afwisselend landschap, mooie kleuren (zelfs in de winter) Eten uit Tajines, Hamman bezoek. Eenvoudige en sfeervolle overnachting adressen. Een geslaagde reis met een hele fijne groep en zeer ervaren reisbegeleidster.
Vertrekdatum: 24/12/2016
0 Beoordeling: 6
Margot : Wat je kan verwachten van deze reis is een eerste indruk van Marokko en het prachtige Atlas gebergte. Je reist per bus door het landschap, wat heel divers is, heen. Je maakt kennis met de lokale bevolking en merkt dat het land heel relaxed is en prachtige natuur bezit. Verwacht geen actieve vakantie, wandelingen in het Atlas gebergte zitten er niet in. Verder kan de temperatuur flink dalen, dus winter kleding absoluut meenemen!
Vertrekdatum: 05/11/2016
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Dit was een kort maar krachtig avontuur. Binnen een week sjeesden we over bergen en door woestijnen, en bezochten we talloze dorpen en steden; van kashbas en medinas, tot souks en fata morganas. Ondanks de korte periode en de vele doldwaze activiteiten voelde de reis nooit gehaast aan. Pluspunten waren vooral de fraaie landschappen, goede begeleiding, en fijne reisgenoten. Een klein nadeel was hoogstens dat door het vlotte doorreizen alle contacten met de lokale bevolking per definitie erg oppervlakkig bleven. En voor fotografie-fans is het jammer dat de fotogeniekste mensen (oude mannen met tulbanden, gesluierde dames, ambachtslieden, etc.) over het algemeen erg allergisch zijn voor camera's, en meteen wegduiken of protesteren zodra ze een lens op zich gericht zien.
Vertrekdatum: 22/10/2016
0 Beoordeling: 8
Reiziger : In 1 week een erg mooi beeld van Marokko gekregen. Het was een hele diverse reis waarin stad en natuur gecombineerd worden. Veel gezien, veel meegemaakt, goede reisbegeleiding, leuke groep, alles prima verzorgd maar wel een beetje veel in de bus (al kan dat bijna niet anders).
Vertrekdatum: 30/04/2016
1 Beoordeling: 9
Sofie : Ik vond het een prachtreis met heel veel afwisseling tussen natuur en cultuur. Marokko heeft een plaatsje in mijn hart veroverd en in de toekomst wil ik zeker eens teruggaan. Veel van deze positieve ervaring heeft te maken met de reisbegeleider (Laura). Ze zorgde ervoor dat alles perfect geregeld was en geen moeite was haar teveel om ons een droomervaring te bezorgen. Je merkte echt dat ze zelf haar hart aan Marokko verloren heeft. Een aanrader.
Vertrekdatum: 20/02/2016
0 Beoordeling: 10
Alberdina : We hadden een heerlijke vakantie! Hoewel we veel hebben gezien, was de reis ontspannend. Het byzondere landschap en de mensen daarin hebben ons erg getroffen en dat zal mij altijd bijblijven en inspireren.
Vertrekdatum: 06/02/2016
1 Beoordeling: 9
Annemieke : Een prachtige reis, die je in korte tijd echt laat kennismaken met het midden van Marokko. Vooral de sterrenhemel in de woestijn, de heerlijke tajines en de bijzondere natuur zijn onvergetelijk. Onze reisbegeleidster (Suzan)houdt van Marokko en haar enthousiasme is aanstekelijk. Ook zij zorgde voor een bijzondere, perfect verlopen reis. Deze reis is best druk, maar daardoor kun je in een relatief korte tijd veel zien van dit prachtige land. Aanrader! Zorg dat je uitgerust deze reis maakt.
Vertrekdatum: 06/02/2016
1 Beoordeling: 9
Maria : Deze intensieve, compacte reis biedt een grote verscheidenheid aan aspecten: stad-gebergte-berberdorpen-woestijn, geuren, kleuren. Kortom : duizend-en-één-indrukken! Een fantastische ervaring, zelfs voor ervaren reizigers. Een echte aanrader!
Vertrekdatum: 30/05/2015
1 Beoordeling: 9
Maarten : Een aanrader. Veel wisselende indrukken. Je komt op plaatsen waar je uit jezelf niet komt. Je leert het land en de mensen kennen. Prima reisbegeleiding. De vlucht is ons niet bevallen i.v.m. een tussenstop.
Vertrekdatum: 30/05/2015
0 Beoordeling: 8
Migael : Deze 8 daagse reis is zo heerlijk compact en wekt je interesse naar veel meer Marokko. Ik kan deze reis iedereen aanbevelen die van cultuur, mooie landschappen, ver gezichten, vriendelijke mensen en heerlijk eten houd.
Vertrekdatum: 25/04/2015
1 Beoordeling: 9
Harm : Een verrassend leuke rondreis die je veel verschillende kanten van Marokko laat zien.
Vertrekdatum: 25/04/2015
1 Beoordeling: 9
Ellen : Zeer mooie reis die verschillende prachtige delen van Marokko laat zien. Afwisselend programma.
Vertrekdatum: 25/04/2015
1 Beoordeling: 7
H : Wij (8 personen) vinden deze reis erg overgewaardeerd. Het was een prachtige route, goede hotels hebben een goede indruk gekregen van een prachtig Marokko. maar weinig ruimte voor ontspanning. Wij vragen ons ook af of deze enquete niet wordt beinvloed door die €250 die beschikbaar wordt gesteld onder de invullers.
Vertrekdatum: 14/02/2015
1 Beoordeling: 9
Jos : Wat een prachtig land is Marokko! Genoten van Marrakech, het platteland,de rit door de hoge Atlas, de kasba route,de wandeling in de palmoase, de Erg Chebbi woestijn, het ritje op de dromedaris. Helaas geen overnachting in de tent i.v.m. storm. De sneeuwbuien (voor het eerst in 22 jaar), regenval en de overstroomde rivier maakte deze reis tot een groot avontuur. Met dank aan onze reisleider Mouhcine, die alles goed heeft opgelost en ons veel informatie heeft gegeven over zijn geboorteland.
Vertrekdatum: 14/02/2015
0 Beoordeling: 8
Henri : mooie reis en ondanks tegenvalllend weer een echte kijk op zuid marroko,
Vertrekdatum: 27/12/2014
1 Beoordeling: 9
Corina : 8 daagse rondreis Marokko was geweldig! Zeer gevarieerd en dicht bij het volk. Hoogtepunt waren voor mij de overnachting in de woestijn en een bezoek aan de lokale hamam. Voelde me er thuis en zou zo weer gaan!
Vertrekdatum: 27/12/2014
0 Beoordeling: 8
Laurens : Goed gebalanceerde indrukken en activiteiten mbt natuur en cultuur. Met name, de reisroute, de keuze voor 1 koningsstad, de bergpassen, de woestijn, de kasba's en de oases.. het is meer geweest dan; er langs rijden en ansichtkaartjes schieten, ze werden echt beleefd. de kennis en het enthousiasme van de reisleidster en gidsen was aanstekelijk. Goed verzorgde diners en accommodatie naar lokale standaard.
Vertrekdatum: 27/12/2014
0 Beoordeling: 8
Sacha : Een goede mogelijkheid om in korte tijd, toch een goede indruk van dit deel van Marokko te krijgen. Afwisselend landschap van onder andere bergen, woestijn en stad.
Vertrekdatum: 20/12/2014
0 Beoordeling: 8
Ann : Prachtige reis, veel natuur en cultuur. Een aanrader.
Vertrekdatum: 20/12/2014
1 Beoordeling: 9
Jolanda : Mooie reis. Let er wel op genoeg warme kleding mee te nemen want het koelt 's avond flink af, ook binnen!
Vertrekdatum: 20/12/2014
1 Beoordeling: 9
Marieke : Een prachtige reis, die je in korte tijd echt laat kennismaken met het midden van Marokko. Vooral de sterrenhemel in de woestijn, de heerlijke tajines en de vriendelijke, gastvrije bevolking zijn onvergetelijk. Onze reisbegeleidster (L) houdt van Marokko en haar enthousiasme is aanstekelijk. Ook zij zorgde voor een bijzondere, perfect verlopen reis. Deze reis is best druk, maar daardoor kun je in een relatief korte tijd veel zien van dit prachtige land. Aanrader!
Vertrekdatum: 03/05/2014
0 Beoordeling: 8
marga : In overweeg wel nog een keer met Koning Aap te reizen, maar dan wel ik zekerheid hebben over wel of niet rechtstreeks vliegen. Op een reis van 7 dagen, waren nu 2 dagen compleet verloren. En dat was eigenlijk te veel.
Vertrekdatum: 03/05/2014
1 Beoordeling: 9
Inge : Prachtige afwisselende reis waardoor je in 8 dagen een goed beeld hebt van Marokko.
Vertrekdatum: 26/04/2014
0 Beoordeling: 8
Carien : Prachtige reis, goed opgebouwd. Wel echt aanrader om zelf vliegreis rechtstreeks op Marrakech te boeken (kan vanaf Eindhoven met Ryan Air) geeft mee tijd in Marrakech en kortere reistijd
Vertrekdatum: 26/04/2014
0 Beoordeling: 8
Marianne : een intensieve en volle reis door een prachtig fotogeniek land vol prachtige kleuren, mensen, natuur, geuren enz..
Vertrekdatum: 19/04/2014
0 Beoordeling: 8
Reiziger : leuke reis, prettige kijk in de Marokkaanse cultuur
Vertrekdatum: 19/04/2014
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Mooie reis, veel indrukken opgedaan. Uitstekende reisbegeleiding door Laura.
Vertrekdatum: 19/04/2014
1 Beoordeling: 9
Martine : We hadden een uitstekende reisbegeleidster. Ze deed er alles aan om het de groep naar de zin te maken en is er heel goed in geslaagd om haar liefde voor Marokko over te brengen.
Vertrekdatum: 19/04/2014
0 Beoordeling: 10
Martijn : Marokko was voor mij onvergetelijk en de reisbegeleider was zeer deskundig en in contactueel opzicht erg prettig. In één woord fantastisch!
Vertrekdatum: 22/02/2014
0 Beoordeling: 8
Angelique : De heen- en terugreis via Cassablanca zijn onnodig lang, boek de vluchten rechtstreeks. De reis en de route op zich zijn geweldig en laten een schitterend land zien met mooie mensen.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.