Rondreis MALEISIË EN SINGAPORE
22 dagen - v.a. €2 395 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,3
35 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,5
Prijs/kwaliteit: 8,0
Accommodatie: 7,5
Transport: 8,3
Vertrekdatum: 13/07/2017
0 Beoordeling: 8
Renske : Zeer gevarieerde reis met prettig reis tempo. Opvallende vriendelijke bevolking. Maakt het reizen heel gemakkelijk en plezierig.
Vertrekdatum: 13/07/2017
0 Beoordeling: 10
Suzan : Een geweldige rondreis met veel schitterende natuur. Intensief, maar zo de moeite waard. Maleisië en met name Borneo is zo ontzettend mooi.
Vertrekdatum: 03/09/2015
1 Beoordeling: 7
Marinho : Wij vonden de afwisseling tussen cultuur en natuur het mooie van deze reis, met als hoogtepunt het Bako NP.
Vertrekdatum: 04/09/2014
1 Beoordeling: 7
Rosanne : In deze reis word heel wat afgelopen dus een goede conditie is wel aan te raden maar daar krijg ja dan ook veel natuur voor terug.
Vertrekdatum: 04/09/2014
0 Beoordeling: 8
Joke : Het bezoek aan zowel Maleisisch Borneo als het schiereiland West-Maleisie is een geweldige combinatie. Tijdens deze reis geniet je van een prachtige afwisseling van natuur, cultuur en steden en krijg je een zo compleet mogelijk beeld van Maleisie en zijn bevolkingsgroepen.
Vertrekdatum: 04/09/2014
1 Beoordeling: 9
Winfried : Wij hebben de rondreis Maleisië geboekt bij Koning Aap mede om het feit dat er ook een bezoek aan Sarawak op het eiland Borneo in was opgenomen. Dit heeft bij ons aan alle verwachtingen voldaan en hadden dit dan ook niet willen missen. De natuur is overweldigend mooi. Nog steeds ja..... De citytour in Kuching was zeer de moeite waard. Op deze comfortabele wijze een goed beeld gekregen van deze stad en zijn inwoners. Overal een relaxte sfeer met vriendelijk mensen dat trouwens ook het beeld van de verdere reis was. Met een respectvolle instelling van jezelf zijn er geen problemen. Het bezoek aan het Bako National Park is door de wel wat pittige wandeling, denk hierbij aan de temperatuur en hoge luchtvochtigheid, onvergetelijk. Wij hebben zeer genoten van het verblijf in het Batang Ai Longhouse Resort. De excursie naar het bewoonde longhouse per boot gaf een goede indruk van het dagelijkse leven daar. Ook de gezamenlijke maaltijd was weer eens een hoogtepunt. Kuala Lumpur heeft een grote indruk bij ons achtergelaten. Een mooie tegenhanger van al de voorafgaande natuur. Lekker te voet door de verschillende wijken geslenterd. De boottocht naar en het verblijf in het Rainforest Resort was het volgende hoogtepunt van de reis. De spectaculaire canopy walk mag je niet missen! Geweldig. De Cameron Highlands zijn een wonderlijke mix van toerisme, natuur, landbouw en theeplantages met niet te vergeten een heerlijk klimaat, gelegenheid om even bij te tanken voor de rest van de reis! Georgetown nodigt uit om te voet te worden verkend. Een mooie mix van allerlei invloeden van diverse culturen met duidelijk herkenbare invloeden uit de Engelse tijd. Als afsluiting een paar dagen vertoeven op het eiland Langkawi. Zon, zee, strand en een gezellige winkelstraat doet je terug verlangen naar je verblijf daar. En dit is dan nog maar een summiere opsomming van onze belevenissen. Er is nog zoveel meer te zeggen over deze reis die mede door een fijne groep medereizigers en onvolprezen reisleider zo geweldig is geworden. Het grote aantal foto’s die wij gemaakt hebben onderstreept alleen maar meer dat wij ogen te kort kwamen om alles in ons op te nemen. Is er dan geen enkele wanklank? Het programma van deze reis erg compact te noemen. Veel, heel veel in weinig tijd. Dit is geen vakantie om eens goed uit te rusten. Vanaf het eerste tot het laatste moment actief hoewel je wel de gelegenheid krijgt om zo nu en dan eens even af te schakelen. Maar nu je toch daar bent wil je niets missen…….. Verder mag Koning Aap wat ons betreft op zoek naar hotels / overnachtingplaatsen met meer sfeer. Het bleef deze reis wat vaak bij slaapgelegenheid zonder iets extra’s zoals een terrasje/balkon bij de kamer. Alle hotels waren wel schoon en bedden in goede staat.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.