Rondreis MADAGASCAR
30 dagen - v.a. €2 995 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
7,9
76 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,3
Prijs/kwaliteit: 7,6
Accommodatie: 7,7
Transport: 7,1
Vertrekdatum: 01/09/2017
0 Beoordeling: 8
Bert : Het is een prachtige rondreis die een compleet beeld geeft van Madagaskar, z'n bewoners en z'n natuur.
Vertrekdatum: 01/09/2017
0 Beoordeling: 8
Eduard : Prachtig land maar vreselijk arm. Lange reisdagen.
Vertrekdatum: 01/09/2017
0 Beoordeling: 8
Kinke : Madagaskar is een prachtig land en deze reis heeft ons zoveel mogelijk aspecten ervan laten zien. Door het vervoer rijd de door de verschillende landschappen. De reisdagen zijn wel wat lang af en toe, maar de omgeving maakt een hoop goed. Ik heb meer gezien (voornamelijk dieren) dan ik had durven hopen. Ondanks de gezellige groep die we hebben gehad, zou ik de volgende keer toch kijken naar een reis met iets meer leeftijdsgenoten.
Vertrekdatum: 21/07/2017
0 Beoordeling: 8
Saskia : De reis naar Madagaskar is heel veelzijdig. Je ziet vanuit verschillende vervoermiddelen je omgeving. Soms zijn er hele lange reisdagen om een bepaalde bestemming te bereiken en dat valt niet altijd mee. Dan kom je in het donker aan en dan zie je soms niets van je accommodatie. Zeker als je de volgende dag al weer vroeg vertrekt. Madagaskar is een heel veelzijdig land wat betreft bevolking, landschappen, flora en fauna.
Vertrekdatum: 08/10/2016
1 Beoordeling: 9
Kristel : Een unieke route door Madagascar met een grote variatie qua transportmiddelen en ook het aanbod van nationale parken en reservaten is absoluut de moeite, ook mooie voorstellen qua facultatieve excursies (inclusief duiken). Het is een prachtige land met een super lieve bevolking, lange reisdagen maar je verveelt je geen seconde als je door het venster kijkt en geniet van dit prachtig land ! Nu nog snell boeken vooraleer die mooie natuur volledig verdwenen is owv de massale ontbossing.
Vertrekdatum: 08/10/2016
1 Beoordeling: 7
Ingrid : Als ik heel eerlijk ben, zou ik Madagaskar niet bovenaan mijn lijstje zetten. Ga eerst maar eens kijken in Kenia/Tanzania, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en vooral Ethiopië. Wil je dan nog meer Afrika, dan is Madagaskar een goede optie. Ondanks het vele moois vond ik vooral al die afgebrande bomen heel, heel triest om te zien. Zelfs in de parken wordt al voor pyromaan gespeeld. Maar kun je daar doorheen kijken, geniet dan vooral van het droge Afrikaanse westen, de rijstvelden op de hoogvlakte, het tropische Aziatisch aandoende oosten en de prachtige witte zandstranden. En niet te vergeten: de lemuren!!!
Vertrekdatum: 03/09/2016
0 Beoordeling: 8
John : Prachtige reis waarbij je zeer uitgebreid kennis maakt met het land, de cultuur en natuurlijk de bijzondere dieren zoals de lemuren, indri en maki!
Vertrekdatum: 03/09/2016
0 Beoordeling: 8
Bregje : Een geweldige ervaring van dit diverse land. Dichtbij de lokale bevolking en de natuur. Wel confronterend om de armoede te zien, maar hierdoor ook zo waardevol om te zien hoe koning aap hier mee omgaat en haar steentje bijdraagt. De lange reisdagen zijn zo vergeten, omdat je het land voelt tijdens de reis. De natuur is divers en onvergetelijk.
Vertrekdatum: 03/09/2016
0 Beoordeling: 8
Gerardus : Erg indrukwekkende reis! Het land zien, ruiken, voelen en proeven... de schitterende natuur, de bijzonder vriendelijke en open en gastvrije bevolking. De armoede is confronterend. Dat werkt ook na thuiskomst nog wel door. De lange reisdagen zijn vermoeiend, maar dat moet je ervoor over hebben. Letterlijk oog in oog met bevolking en dieren (ringstaartmaki's, bamboe-lemuren, kameleons). Prachtig!
Vertrekdatum: 05/09/2015
1 Beoordeling: 7
jos : Een afwisselende reis met de nadruk op de indrukwekkende landschappen en parken met z'n lemuren, kameleons en diverse vegetatie. Doordat het reisprogramma nogal eens moet worden omgegooid vraagt dit wel de nodige flexibiliteit van de reisdeelnemers. Voor het feit dat er gedurende onze reis 3 accu opladers sneuvelden mag wel gewaarschuwd worden. Ondanks vele maatregelen is de kans op maag en darmklachten (diarree) erg groot tijdens deze reis. ORS is dus een vereiste.
Vertrekdatum: 11/10/2014
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Prachtige reis! Let wel op, vraag van tevoren de werkelijke reisroute aan! De vlucht Morondave-Tulear wordt al tijden niet meer uitgevoerd.
Vertrekdatum: 11/10/2014
1 Beoordeling: 7
Pascale : Madagacar heeft alles: prachtige en speciale natuur, bijzondere dieren, heerlijk eten en zulke vriendelijke en gastvrije mensen! Overal zie je een stralende lach. De reis is best pittig, veel lange reisdagen en een gevuld schema. Hierdoor breng je veel tijd door met de groep en eet je vaak (heerlijke maaltijden) in de hotels.
Vertrekdatum: 06/09/2014
0 Beoordeling: 6
Eilko : Een mooie reis door een fantastisch land. De opzet en uitvoering van de reis, zorgt dat de reis niet geschikt is voor mensen die van structuur houden. De reis vraagt fysiek het nodig en vraagt ook zeker veel van je incasso- en aanpassingsvermogen. Een Afrikaans land met een Franse slag.
Vertrekdatum: 06/09/2014
1 Beoordeling: 7
Marcel : Supergaaf land met enorm veel variatie in flora en fauna. Het is Afrika maar toch is het heel anders dan het continent en dat maakte het voor ons zo bijzonder. Houd er rekening mee dat dit een onontwikkeld land is dus een flexibele instelling is zeer belangrijk! Fysiek is de reis niet zo zwaar maar er zitten wel lange reisdagen in. Een aanrader!
Vertrekdatum: 26/07/2014
1 Beoordeling: 7
Reiziger : -
Vertrekdatum: 26/07/2014
1 Beoordeling: 9
Salomon : Goede gevarieerde reis met vele hoogtepunten. Reisleidster is goed en weet goed te improviseren.
Vertrekdatum: 12/07/2014
1 Beoordeling: 9
Franky : Schitterende reis door verschillende gebieden van het mooie land. Arme maar hartelijke mensen. Lekker eten, goeie accommodatie...
Vertrekdatum: 12/07/2014
1 Beoordeling: 9
Eric : Madagascar heeft een overvloed aan mooie natuurgebieden en dieren. Vooral de zonsondergang bij Isalo (bij het venster)en de ontmoeting met de lemuren in de parken en reservaten laten een diepe indruk achter
Vertrekdatum: 07/06/2014
1 Beoordeling: 9
Piet adriaan : We hebben een fantastische reis gemaakt door Madagaskar, het overtrof al onze verwachtingen! We hadden een super goede reisbegeleidster en buschauffeur die ondanks het uitvallen van twee binnenlandse vluchten alles heeft gedaan om toch een zo volledig mogelijke reis te realiseren! De diversiteit aan landschappen en flora en fauna is geweldig! We hebben heel veel verschillende soorten lemuren, kameleons en zelf bultruggen gezien! De gidsen van de nationale parken doen er alles aan om je zoveel mogelijk dieren te laten zien. De bevolking is ontzettend vriendelijk en de meeste mensen spreken frans. De accommodatie was prima, bijna altijd een warme douche en vaak bungalows met mooi aangelegde tuinen. Enige minpunt zijn de slechte wegen en een paar lange reisdagen maar het prachtige landschap en de markten onderweg maken dat ruimschoots goed. De boottocht en de treinreis hadden we niet willen missen! Kortom, we kunnen iedereen deze reis aanbevelen!!!
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.