Rondreis MADAGASCAR
30 dagen - v.a. €3 095 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
7,9
52 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,4
Prijs/kwaliteit: 7,6
Accommodatie: 7,8
Transport: 7,3
Vertrekdatum: 01/09/2017
0 Beoordeling: 8
Bert : Het is een prachtige rondreis die een compleet beeld geeft van Madagaskar, z'n bewoners en z'n natuur.
Vertrekdatum: 01/09/2017
0 Beoordeling: 8
Eduard : Prachtig land maar vreselijk arm. Lange reisdagen.
Vertrekdatum: 01/09/2017
0 Beoordeling: 8
Kinke : Madagaskar is een prachtig land en deze reis heeft ons zoveel mogelijk aspecten ervan laten zien. Door het vervoer rijd de door de verschillende landschappen. De reisdagen zijn wel wat lang af en toe, maar de omgeving maakt een hoop goed. Ik heb meer gezien (voornamelijk dieren) dan ik had durven hopen. Ondanks de gezellige groep die we hebben gehad, zou ik de volgende keer toch kijken naar een reis met iets meer leeftijdsgenoten.
Vertrekdatum: 21/07/2017
0 Beoordeling: 8
Saskia : De reis naar Madagaskar is heel veelzijdig. Je ziet vanuit verschillende vervoermiddelen je omgeving. Soms zijn er hele lange reisdagen om een bepaalde bestemming te bereiken en dat valt niet altijd mee. Dan kom je in het donker aan en dan zie je soms niets van je accommodatie. Zeker als je de volgende dag al weer vroeg vertrekt. Madagaskar is een heel veelzijdig land wat betreft bevolking, landschappen, flora en fauna.
Vertrekdatum: 08/10/2016
1 Beoordeling: 7
Ingrid : Als ik heel eerlijk ben, zou ik Madagaskar niet bovenaan mijn lijstje zetten. Ga eerst maar eens kijken in Kenia/Tanzania, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en vooral Ethiopië. Wil je dan nog meer Afrika, dan is Madagaskar een goede optie. Ondanks het vele moois vond ik vooral al die afgebrande bomen heel, heel triest om te zien. Zelfs in de parken wordt al voor pyromaan gespeeld. Maar kun je daar doorheen kijken, geniet dan vooral van het droge Afrikaanse westen, de rijstvelden op de hoogvlakte, het tropische Aziatisch aandoende oosten en de prachtige witte zandstranden. En niet te vergeten: de lemuren!!!
Vertrekdatum: 08/10/2016
1 Beoordeling: 9
Kristel : Een unieke route door Madagascar met een grote variatie qua transportmiddelen en ook het aanbod van nationale parken en reservaten is absoluut de moeite, ook mooie voorstellen qua facultatieve excursies (inclusief duiken). Het is een prachtige land met een super lieve bevolking, lange reisdagen maar je verveelt je geen seconde als je door het venster kijkt en geniet van dit prachtig land ! Nu nog snell boeken vooraleer die mooie natuur volledig verdwenen is owv de massale ontbossing.
Vertrekdatum: 03/09/2016
0 Beoordeling: 8
Bregje : Een geweldige ervaring van dit diverse land. Dichtbij de lokale bevolking en de natuur. Wel confronterend om de armoede te zien, maar hierdoor ook zo waardevol om te zien hoe koning aap hier mee omgaat en haar steentje bijdraagt. De lange reisdagen zijn zo vergeten, omdat je het land voelt tijdens de reis. De natuur is divers en onvergetelijk.
Vertrekdatum: 03/09/2016
0 Beoordeling: 8
John : Prachtige reis waarbij je zeer uitgebreid kennis maakt met het land, de cultuur en natuurlijk de bijzondere dieren zoals de lemuren, indri en maki!
Vertrekdatum: 03/09/2016
0 Beoordeling: 8
Gerardus : Erg indrukwekkende reis! Het land zien, ruiken, voelen en proeven... de schitterende natuur, de bijzonder vriendelijke en open en gastvrije bevolking. De armoede is confronterend. Dat werkt ook na thuiskomst nog wel door. De lange reisdagen zijn vermoeiend, maar dat moet je ervoor over hebben. Letterlijk oog in oog met bevolking en dieren (ringstaartmaki's, bamboe-lemuren, kameleons). Prachtig!
Vertrekdatum: 05/09/2015
1 Beoordeling: 7
jos : Een afwisselende reis met de nadruk op de indrukwekkende landschappen en parken met z'n lemuren, kameleons en diverse vegetatie. Doordat het reisprogramma nogal eens moet worden omgegooid vraagt dit wel de nodige flexibiliteit van de reisdeelnemers. Voor het feit dat er gedurende onze reis 3 accu opladers sneuvelden mag wel gewaarschuwd worden. Ondanks vele maatregelen is de kans op maag en darmklachten (diarree) erg groot tijdens deze reis. ORS is dus een vereiste.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.