Rondreis MADAGASCAR Kort
24 dagen - v.a. €2 395 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
7,9
41 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,0
Prijs/kwaliteit: 7,9
Accommodatie: 7,2
Transport: 7,2
Vertrekdatum: 13/10/2017
1 Beoordeling: 7
Reiziger : Ik ben geschrokken van de enorme ontbossing van het land. Hier was ik niet op voorbereid maar de natuurparken zijn prachtig en zeer uniek. De reisdagen vond ik te lang in verhouding tot het verblijf in de parken. De reisbegeleidster was top.
Vertrekdatum: 13/10/2017
0 Beoordeling: 8
Reemt : Flora, fauna en foie gras...;-)
Vertrekdatum: 13/10/2017
1 Beoordeling: 9
HENDRIKA : Madagaskar....wat een mooi (ei)land. Wat heb ik genoten van al het moois wat het te bieden heeft, de landschappen, de bevolking, de bijzondere diersoorten, vogels, planten en niet te vergeten de Baobabs in al haar vormen. Het was een geweldig mooie belevenis/ervaring om hier rond te mogen/kunnen reizen.....een pracht ervaring rijker!!!!!
Vertrekdatum: 13/10/2017
1 Beoordeling: 9
Mathieu : Op 13 oktober vertrokken wij voor 24 dagen naar Madagaskar . Met een groep van 16 en Petra als gids hebben wij de reis van ons leven beleefd . De natuur , de vriendelijke mensen , de prachtige lemuren , kameleons en zoveel meer , we hebben het allemaal gezien . De 2 dagen met het bootje waren ook super tof , en natuurlijk de max waren de dagen met de 4X4 , een echte belevenis . De Tsingy zal ons ook altijd bijblijven , wat een ervaring .De gidsen in de nationale parken verdienen ook een pluim , door hun kennis hebben we zoveel geleerd en gezien .
Vertrekdatum: 13/10/2017
1 Beoordeling: 9
janneke : We kijken terug op een fantastisch leuke reis. Na twee dagen op een boot, 4 dagen in 4x4 en de rest in de bus zagen we veel verschillende landschappen en klimaten aan ons voorbijtrekken. We hebben zo een goede indruk van het land gekregen. Het bezoek aan Tsingy was wel echt een hoogtepunt, zo mooi. In elk natuurpark gingen we met een gids op pad, waardoor we heel veel verschillende lemuren hebben gezien. Ook konden we drie keer op een avondtour met een gids voor de nachtlemuren en kameleons. We hebben het getroffen met de leuke groep en de leuke reisleidster die alles perfect heeft begeleid.
Vertrekdatum: 08/09/2017
1 Beoordeling: 7
Rosa : We hebben een fijne groepreis gehad in Madagascar met koning aap! Alles was logistiek gezien goed geregeld en de hotels waren prima. Een afwisselende drukke reis met een vol programma.
Vertrekdatum: 09/06/2017
0 Beoordeling: 8
Gonny : Wij kunnen terugkijken op een zeer bijzondere reis met vele uitersten. Van echte armoede tot prachtig natuurschoon. Natuurlijk is het succes van een reis ook mede afhankelijk van de groep. Onze groep en Nederlandstalige reisleidster was geweldig. Geen onvertogen woord is er gevallen.
Vertrekdatum: 09/06/2017
0 Beoordeling: 8
Sabine : De reis naar Madagascar komt traag op gang. Wij vonden de eerste week vooral veel reizen en weinig zien qua flora en fauna. Het deel erna maakte veel goed. De regenwouden van de Nationale Parken, de ervaring bij Ifaty en de natuur bij Ankanin'ny Nofy maken veel goed. Wij hebben in dit tweede deel van onze reis veel lemuren in het wild gezien en dat is echt prachtig. Ook hebben wij de Aye Aye gezien. Deze was semi wild maar super tof om dit dier te zien. Verder let wel op met reizen in de maand juni. Het is dan winter in Madagascar. Qua temperatuur en regenval geen probleem. Alleen zie je hierdoor veel veel minder vogels, reptielen, insecten en amfibieën. Dit gaven de gidsen ook aan. Verder zijn de hotels wisselend. Soms heel simpel en soms mooier dan verwacht. De simpele hotels zijn wel de beste optie in het gebied. De bedden waren over het algemeen goed tot prima. Het sanitair was schoon, maar had soms zijn gebreken. Bijv. Weinig tot geen waterdruk of koud water. De oplossing lag vaak even bij de buren aankloppen. Tenslotte de reisbegeleiding van deze reis was echt super. Ze heeft veel kennis van het land met zijn mensen en dieren. Ze begeleid de reis op een zeer professionele manier.
Vertrekdatum: 09/06/2017
0 Beoordeling: 8
J.A.H. : Een reis die ik zonder meer kan aanbevelen bij natuurliefhebbers en enthousiaste fotografen. Het afwisselende landschap, de vriendelijke bevolking, de vele gespotte lenuren en kameleons maakten deze reis tot een prachtige ervaring.
Vertrekdatum: 09/06/2017
0 Beoordeling: 6
Reiziger : Het was niet slim om twee reizen tegelijk te laten starten waardoor onze groep een extra lange reisdag moest maken .Wat ons opviel was de enorme armoede in het land .Ook het aantal dieren wat we gezien hebben viel tegen.Het reizen in de jeeps was een mooie ervaring ,allen het dat best wat korter mogen zijn .Dat geldt ook voor de tocht over de rivier waar we niet veel dieren gezien hebben. De toegangsprijzen van de parken zijn relatief erg hoog waarvan het geld naar de regering gaat en bijna niets wordt gegeven om de lokale bevolking te helpen
Vertrekdatum: 09/06/2017
1 Beoordeling: 7
Leo : Mede door de inbreng van de lokale reisbegeleider heeft deze reis ons veel extra informatie over het land, zijn gewoonten en cultuur gebracht. Dank zij hem kwamen we op een ontspannen manier in contact met de lokale bevolking. Madagaskar is een mooi land met afwisselende landschappen en een uitermate slecht wegennet. Ondanks de grote armoede kwam de bevolking op ons vriendelijk over. Jammer dat het toerisme zich concentreert op de nationale parken, zodat je met grote groepen mensen naar lemuren staat te kijken.
Vertrekdatum: 09/06/2017
0 Beoordeling: 8
Albert : Een arm maar prachtig land met vrolijke mensen. Het is jammer dat natuurbehoud onder druk staat, maar de parken met zijn flora en fauna maakt het meer als goed. Met een reisleider van het land die vertelt over de ins en outs van het land, weet hij constant de aandacht er bij te houden. 
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.