Rondreis ESTLAND, LETLAND EN LITOUWEN
15 dagen - v.a. €1 295 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,0
142 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,6
Prijs/kwaliteit: 7,5
Accommodatie: 7,5
Transport: 8,4
Vertrekdatum: 05/08/2017
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Leuke reis. Veel te zien. Lees je van te voren goed in en verdiep je in de geschiedenis van de landen. Boek enkele dagen bij om meer van Riga te zien.
Vertrekdatum: 05/08/2017
1 Beoordeling: 9
Lous : Heerlijke reis met alleen hoogtepunten.
Vertrekdatum: 05/08/2017
0 Beoordeling: 8
Jan : Een zeer goede reis, een prima chauffeur en een fantastische reisbegeleidster Nancy. Ze had het prima voor elkaar en ik hoop haar nog een keer op een andere reis te ontmoeten. Het Ibis hotel in Klaipeda was ronduit slecht, onvriendelijk personeel, we voelden ons niet welkom, te kleine kamers en een slecht (krakend) bed. Het lag ook te ver buiten het centrum en in de omgeving was weinig te beleven. Wel herrie van rangerende treinen en ander haven geluid. Koning Aap doet er goed aan hier een ander hotel te kiezen.
Vertrekdatum: 08/07/2017
0 Beoordeling: 8
Meta : In deze reis naar de Baltische Staten is een goede verdeling tussen cultuur en natuur. Dat maakt de reis tot een boeiend geheel. Geweldige steden maar ook prachtige natuur! Veel afwisseling in deze reis.
Vertrekdatum: 08/07/2017
1 Beoordeling: 9
Kees : een mooie reis naar 3 bijzondere landen. pluspunten de vaak prachtige kerken zoals: de petrus en pauluskerk in vinius (wat een beeldenpracht in barock. verder een lieflijk landschap en gezellige steden.
Vertrekdatum: 08/07/2017
1 Beoordeling: 9
Johan : Door het bijzonder mooie weer zijn diverse excursies uitstekend uitgepakt. Maar bezoeken aan het stadje Kuressare, aan de badplaats Palanga, aan de Koerse schoorwal en aan het kuuroord Druskininkai zouden bij slecht (regenachtig) weer minder tot zijn recht zijn gekomen.
Vertrekdatum: 15/06/2017
0 Beoordeling: 8
coenraad : Mooie reis, goede combinatie van prachtige (hoofd)steden en mooie natuurparken. Onderweg is het landschap niet spectaculair, (kun je wel even bijslapen). Midzomernachtfeesten waren fantastisch!
Vertrekdatum: 15/06/2017
0 Beoordeling: 8
Leen : Deze festivalreis was een goede combinatie van cultuur en natuur de drie stadswandelingen met uitstekende gidsen. Het bezoek aan Lahemaa N.P, De kruisberg, het schiereiland. Kortom een zeer afwisselende reis.
Vertrekdatum: 03/09/2016
1 Beoordeling: 7
Jan Willem : Alles ging in onze optiek in een te snel tempo. Al eerder gaven wij aan een rustdag zoals in Tartu heel prettig te vinden, Vooral in de tweede week is hier grote behoefte aan! Geef gelegenheid om wat langer in het mooie Riga te verblijven.
Vertrekdatum: 23/07/2016
0 Beoordeling: 8
Bertus : Een afwisselende reis: de steden zijn de hoogtepunten, de busritten door het wat minder afwisselende landschap zijn soms wat lang.
Vertrekdatum: 09/07/2016
1 Beoordeling: 9
Reiziger : geen opmerkingen. Gewoon een leuke reis met een leuke groep en vooral een goede reisbegeleider en een goede chauffeur.
Vertrekdatum: 30/04/2016
0 Beoordeling: 8
Egidius : Bijzonder mooie reis die een goed en objectief beeld geeft van de Baltische Staten
Vertrekdatum: 01/08/2015
0 Beoordeling: 8
Dorothea : Een goede kennismaking met 3 landen, die zoveel op elkaar lijken en toch zo totaal verschillend zijn. Een hele mooie ervaring !!
Vertrekdatum: 01/08/2015
1 Beoordeling: 7
Jeanette : mooie reis waarin het ook interessant is om een beeld te krijgen van de ingrijpende historie van overheersingen zowel in het verleden is recent.
Vertrekdatum: 01/08/2015
1 Beoordeling: 7
Gerrit : De reis route was kris kras door de landen. Op zich een goed uitgangs punt. Maar daardoor ook vermoeiend en was het niet mogelijk ergens wat langer te blijven. Watmij betreft zouden de uitstapjes naar Kuressaare en Druskinninkai vervallen kunnen om meer tijd in Vilnius en Klaipeda te hebben. Een museum bezoek was niet mogelijk, wel veel wandelingen in de natuur.
Vertrekdatum: 25/07/2015
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Het is een gemakkelijke comfortabele reis met vooral culturele hoogtepunten.
Vertrekdatum: 11/07/2015
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Een prachtige, afwisselende reis. Naast de 3 totaal verschillende hoofdsteden Tallinn, Vilnius en Riga, zijn er parels als Tartu en Kaunas. Opvallend is het vele groen in de steden en het is overal zo schoon. Het landschap is niet spectaculair maar de weidsheid heeft ook wel weer wat.
Vertrekdatum: 11/07/2015
1 Beoordeling: 7
Dorine Maria : geen behoefte aan
Vertrekdatum: 11/07/2015
0 Beoordeling: 8
joke : Een afwisselende reis, met veel individuele vrijheid, comfortabele kamers, maar soms ver van het centrum en ook veel kilometers rijden die niet altijd logisch lijken. Geen spectaculaire natuur , wel zeer gezond klimaat en opvallend veel groene parken in en om steden, mooie badplaatsen en landhuizen als aanvulling op 'grote' stadsbezoek. In steden en dorpen ook afwisselende houten en stenen architectuur. Aardige mensen, goed eten en drinken, veel opties voor actueel museumbezoek en of exposities, maar vooral imposant om te ervaren hoe deze landen zijn ontworsteld aan dictatuur en welvaartssprong hebben gemaakt. Dus ook nog grote verschillen in rijkdom van bewoners.
Vertrekdatum: 11/07/2015
1 Beoordeling: 7
anna : Het vervoer op deze reis is in een moderne bus. De hotels waren van goede kwaliteit, d.w.z. de bedden waren goed. (belangrijk i.v.m. mijn rug). Als het aan ons had gelegen hadden we langer in Vilnius en Riga verbleven. Wat een mooie steden. De reisbegeleiding was ronduit erg goed. Anneke
Vertrekdatum: 25/04/2015
1 Beoordeling: 9
Reiziger : De veertiendaagse reis door de Baltische staten is een 'eye-opener'. Drukke, mooie, gezellige hoofdsteden; zeker de stadscentra. Het platteland daarentegen is weids. Landbouwgronden en bossen wisselen elkaar af. Als Nederlander kom je onder de indruk van de ruimte die men daar nog heeft. De stress en het ongeduld waar veel van onze landgenoten last van hebben zul je niet aantreffen bij de Esten, Letten en Litouwers. Toch, als je met hen spreekt, (Engels gaat hen doorgaans goed af), merk je dat ze zich wel degelijk zorgen maken over hun toekomst. Koning Aap heeft gezorgd voor een comfortabele reis. Een eigen bus, drie-sterrenhotels en, last but not least; een prima reisleider. Een aanrader dus. Lucas.
Vertrekdatum: 19/07/2014
0 Beoordeling: 8
Henny : Afwisselende rondreis met vooral steden, maar ook een aantal natuurgebieden. Jammer dat in een aantal steden de hotels tamelijk ver van de (interessante) binnenstad lagen (net beloopbaar). Excursie naar Lahemaa een aanrader.
Vertrekdatum: 19/07/2014
1 Beoordeling: 9
Riet : Zeer de moeite waard. Veel geluk gehad met het prachtige weer, waardoor alles nog veel beter uitkwam.
Vertrekdatum: 19/07/2014
0 Beoordeling: 8
Harriette : Heerlijke vakantiereis door korte reisafstanden, gevarieerde plekken; aansprekend aanbod van cultuur, natuur, historie heeft me positief verrast. Goed verzorgd qua hotels, vervoer, begeleiding.
Vertrekdatum: 19/07/2014
1 Beoordeling: 9
Elizabeth : Ik heb bijzonder genoten van deze reis en het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Mooie hoofdsteden, waarbij vooral Riga voor liefhebbers van mooie architectuur een waar genot is.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.